Zašto se Srbi van Srbije ponašaju srpskije od Srba u Srbiji?

ne znam ni ja ko je taj 4umash. ali, za razliku od pojedinih ne prebrojavam krvna zrnca tjah nisam prebrojavala, dok meni nisu poceli da prebrojavaju. sad mogu na konto toga da se zajebavam, ne zanima me. znam ko sam. na neki nacin mi je i drago sto citam to sve, daje mi bolji uvid u situaciju.
моја презимена су црно на бело наведена у неким српским средњевековним документима
црно на бело, са званичним потписом и печатом, хехе
провери да ли има и твоје тамо наконшто побројиш та сва зрнца

Ја сам увео термин НДХ2 пре 15 год због чега су ме бановали овде нон стоп.

Проф.др. слободан Антонић је тај појам преузео од мене

Ајде, сад чине...
Nisam pitala ko je uveo pojam nego zasto pomazes stvaranju iste,kulturni?

NarniaMap.jpg

Ја сам увео термин НДХ2 пре 15 год због чега су ме бановали овде нон стоп.

Проф.др. слободан Антонић је тај појам преузео од мене

Ајде, сад чибе...
NDH 2 nema pretenzije na tvoju Šumadiji. Do Brankovog mosta i Drine ujkani sanjaju da bude njihovo, kao i u NDH 1.

Znaš zašto ne kažnjavam ovo vređanje? Jer govori više o tebi nego o meni.
По чему је вређање? Очигледно је о коме говори презентовани упис и моје је питање сасвим легитимно.
Знаш да се ја залажем за небрисање уписа, јер исто то тврдим. Ако треба бан али уписе не дирајте.

По чему је вређање? Очигледно је о коме говори презентовани упис и моје је питање сасвим легитимно.
Знаш да се ја залажем за небрисање уписа, јер исто то тврдим. Ако треба бан али уписе не дирајте.
Umišljeni a površni opisi nekoga nisu moj nivo. Tvoje analize mene su mi smešno-tužne al na sve se čovek navikne kada je na mreži
:mrgreen:

Back