Zasto se mala deca skidaju na plazi?

Ne mora da znači. Mokar kupaći je u takvim slučajevima kada dete već ima probleme sa urinarnom traktom obavezno zameniti suvim. Mokar kupaći pospešuje već postojeću infekciju. Ovo je samo moje iskustvo, da se razumemo.

Otac lekar, majka stomatolog, sestra lekar/molekuklarni biolog, zena lekar, tetka lekar, ujak mi je lekar :D

Znaci jedno pola porodice u medicini, a tema nudizma je u mojoj siroj i uzoj porodici prežvakana jedno 100 puta, i jednoglasni su svi u tome da je biti go na plazi daleko zdravije od biti u kupacem.

Otac lekar, majka stomatolog, sestra lekar/molekuklarni biolog, zena lekar, tetka lekar, ujak mi je lekar :D

Znaci jedno pola porodice u medicini, a tema nudizma je u mojoj siroj i uzoj porodici prežvakana jedno 100 puta, i jednoglasni su svi u tome da je biti go na plazi daleko zdravije od biti u kupacem.
Tamo gde je to dozvoljeno. Zakonski regulisano. Na nudistickim je u redu.

Da, ovo mi je tek trip. Milionima godina smo se valjali u blatu goli i sad je odjednom nezdravo. Rano detinjstvo sam proveo go i ne vidim da mi nesto fali. I ne samo ja.
sto se ne vratis u valjanje u blatu?
i samo nemoj reci da bi to radio jer ne bi..ne valjas se u blatu.
ako smo kao drustvo napredovali, napredujemo u raznim smerovima a ne samo u odabranim.

Često dobijaju urinarne infekcije posebno devojčice. Naravno, zavisi i od čistoće plaže i nije pravilo ali je činjenica da se dešava.
Prehlade bešike su takođe moguće. Zbog mokrih gaćica. Jednostavno neka im roditelji menjaju mokre gaćice za suve i neće im biti ništa.

Mada se urinarne infekcije ne dobijaju od sedenja na pesku, da smo sad u sudnici uložila bih prigovor, "sudijo, prigovor! Špekuliše! Porota neka zanemari ovu izjavu!"
:lol:

Prehlade bešike su takođe moguće. Zbog mokrih gaćica. Jednostavno neka im roditelji menjaju mokre gaćice za suve i neće im biti ništa.

Mada se urinarne infekcije ne dobijaju od sedenja na pesku, da smo sad u sudnici uložila bih prigovor, "sudijo, prigovor! Špekuliše! Porota neka zanemari ovu izjavu!"
:lol:
od sedenja golom goozicom u pesku se moze dobiti posekotina, mozes da sednes u ko zna sta u pesku.. od usranih pelena do opusaka cigara..zaista neko zeli da mu se dete "valja" u tome?

Back