ciciban. koji je ovo broj?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ciciban. koji je ovo broj?
neces dugo. kada nazuljas par puta bibu dok sniras marte, zafrljacices ih u cose i drzati se dobrih starih skecersica ili tome slVraćam se na neudobno, mora da je kriza srednjih godina
![]()
38ciciban. koji je ovo broj?![]()
Mene iskreno malko plasiP.S. @Sensei obožavam tvoj avatar![]()
Pa muškarci su veći, *******.38 sam nosio u 3-4 osnovne
ili jos ranije
biti zensko je zgodnije sto se obuce tice. duze vremena treba da prerastes cipelePa muškarci su veći, *******.
Ja bih volela da smo približnije visine.
Ja nisam znala, hvalaLjudi, šta vam je, zapamtite ovo, ja sam izmerio svoje stopalo još pre par decenija i odavno je 27 cm. I to se ne menja kad prestane noga da raste. Po tome se vodim za svaku obuću. Uglavnom pripada broju 42.5 = 27 cm. Negde je kalup drugačiji pa bude broj 43. Ali uvek 27 cm.
Stavite stopalo na papir pa obeležite olovkom gde je vrh palca i vrh pete i izmerite. Nemojte nikad na primer 26.5 u mom slučaju. Uvek veće nego manje, 27.5. Stegneš pertle nego da udara. Najbolje isti broj uvek.
Ako ne piše na cipeli ili patici cm onda izmerite uložak ako može da se izvadi. Ili na internetu proverite tabelu veličina za tu firmu ili marku.
Negde ima za moj broj ili 26.7 ili 27.3. Pa ako baš moram tu obuću onda ću kupiti malo veće.
Nadam se da će nekome ovo pomoći ako nije znao.
Jedino da znaš da kod nas uglavnom ne prodaju širinu obuće, uvek nešto srednje širine, nikad usko ili preširoko, valjda se to obeležava slovima kao D na primer za široko, tako nešto. Negde i piše, valjda je uvek B, lupam. Ne isplati se kad je malo tržište. Ovo je slika merenja za dužinu.Ja nisam znala, hvala
A jesmo razvukli temu![]()