Zasto se mala deca skidaju na plazi?

bio je onaj slucaj pre dvadesetak godina sto su nase roditelje valjda i uhapsili i hteli da im oduzmu dete jer su na fejsu objavili foku gole cerkice dok su je kupali.. primitivci. ne mogu da se setim jel to bilo u nemackoj ili americi.
U Americi nije sigurno. Ali bio je slucaj u Svedskoj, vrtic gde ide dete mog ujaka, kada je bila grmljavina i dete pobeglo u krevet kod tate i mame jer se uplasilo. Dete sutradan pricalo o tome u vrticu, roditeljima oduzeli decu nakon toga. Stravicno i bolesno

Mi idemo samo gde su svi goli
Siza na krstarenju :D

cgHxolA1-720 copy.jpg

Zasto roditelji skidaju malu decu na plazi?
Kog djoku to rade?
Samo prave "live" provod pedofilima.

Po mom misljenju to je tako primitivno i kretensko ponasanje.
I da i ne.
Sa jedne strane u pravu si, sa druge nisi jer dokle ćemo da strahujemo od mogućih izopačenosti?
Ja se samo sećam da sam se šokirala kao mala u Igalu kad su me ubacili među decu da se igramo i kod jedne devojčice nešto nije bilo isto kao kod drugih, sve ostale su bile slične.
Eto ta trauma mi je ostala u sećanju, a lično mi je bilo neprijatno i nenormalno kad sam gledala fotografije u albumu sa mora, pomislila sam za svoje roditelje isto što si ti pomislio sad - pedofili uživali.

Uzimajući sve u obzir glasam za obučenu decu. Neće im se bešika prehladiti, neka im roditelji menjaju mokar kupaći sa suvim i to je to.

ne radi se o nastranom..evo ti primer..skoro mi se desilo.. uzeo sam da slikam neki most na reci i odjednom mi u kadar ulete golo dete, kako sam se izvikao na roditelje sto ne paze.. odmah su ga pomerili..brate...
..ako su svi obuceni nema razloga da malo dete ne bude obuceno..
prosto pravilo pristojnosti i oblacenja na odredjeno mestu..
kao sto recimo u hotelu gde sam letovao prosle godine su me ladno vratili sa vecere da se presvucem jer sam dosao u majici ne na bretele ali je imala one kratke rukave preko ramena i hostesa mi je prisla i zamolila da se presvucem.... nisi kulturno obucen za jelo..tacka kraj..i to je u redu, izvinio sam se i otisao da promenim majicu ..
bolest mozga na svim nivoima.

iz lude krajnosti u drugu ludu krajnost

ne radi se uopste toliko o pedofilima koliko da je to prosto bezveze i nepristojno..
Jeste, jer zivimo u bolesnom svetu “raznolikosti”.
Prvo su homici dobili “prava” da se reklamiraju, onda trandze pa danas drze predstave osnovcima na zapadu; a finalni ekser u umobolno zapadno drustvo koje je odbacilo Boga, su MAP (minor attracted person) sto je rebranding za pedofile.

🔨

Želite da problem pedofilije rešavate tako što oblačite decu? 🤔 Znači, problem silovatelja ćete rešiti tako što ćete sve žene zakopčati do grla ili još bolje, zaključati kući da ne izlaze?
I da, kao što je već neko rekao, ako golo telo (dečije ili odraslo) smatrate nepristojanim i amoralnim onda imate ozbiljan problem.

Želite da problem pedofilije rešavate tako što oblačite decu? 🤔 Znači, problem silovatelja ćete rešiti tako što ćete sve žene zakopčati do grla ili još bolje, zaključati kući da ne izlaze?
I da, kao što je već neko rekao, ako golo telo (dečije ili odraslo) smatrate nepristojanim i amoralnim onda imate ozbiljan problem.
masis poentu..pedofilija je samo delic ove price...

Back