sta god neko pisao kao razlog zbog kog javno pise na forumu ..ipak je glavni razlog uvazavanje zajednice ..uvazavanje truda koji pisac nekog posta ulaze..u poruku u nesto nebitno..
u covekovoj srzi je da trazi odobravanje od strane drugih ljudi..
ma sta ko pricao ili pisao o tome
i jos nesto..do tudjeg odobravanja je najvise stalo onima koji pisu u fazonu "nije mi stalo do tudjeg odobravanja"
sve u svemu ono sto ljudima najvise nedostaje jeste sloboda
I to nije tacno....
Radim eksperimente koje ovde ne pominjem , jer ne bi bili shvaceni...
Postavljam se agresivno , ne snishodljivo i politicki korektno (kad dodjes na sajt za muvanje, ako ne upotrebljavas rec ljubav, i s vremena na vreme ne prospes neke stihove, onda ne ocekuj secu vena zbog tebe, a ako to ucinis , onda slobodno ocekuj navalu poruka....) pa uvazavnje onda ispada neki moj fiks , izazvati ga tako sto gazim ljude, kao ljubav kad bijes partnera...sadisticki i mazohisticki u isto vreme....
To jeste da mnogi to tako tumace, to je gledanje iz svoje kutije sibica....
Kriticna stvar je u gazenju drugih...
Kad lepim pridjes i zamolis da se neko angazuje, to ce se u Srbiji desiti jednom , maksimalno dva puta...posle toga se trazi obostrana korist...a sta ja mogu da ponudim nekom lepo vaspitanom obrazovanom coveku?
On je dovoljno pametan da zadovoljenje trazi u realnom svetu , a ne u virtuelnom...
I da tamo pravi kompromise...i verovatno je interaktivno inteligentan, ili nije, ali mu se ipak oprasta zbog kulturnog ophodjenja i obrazovanja...
Medjutim ako gazim ljude, onda oni skvice i grizu, a grizu maksimalno sto mogu...trazeci rupe (koje obrazovani i fini ne bi nikad trazio) u mojim iskazima , i trudeci se da me pokopaju maksimalno...
Zato je u pocetku i sredini bilo svi na TP , i TP protiv svih...(ne mogu zbog baze da menjam nickove...mogu , ali sam lenj)...
Ali to donosi korist preslisavanju TP i korekciji (ne samo demagoskoj , to je najlakse uciniti , mnogo je teze rusiti 10 teorija zato sto je neko izgovorio nesto , sto ni sam ne shvata da obara mnoge stvari, ali nema efekat zvucnosti i opsteshvacenog "i bi svetlost").
Sokovi cure tek kad se nagazi neko....
A zanimljivi su i lavezi nagazenih pasa...i to je korisno u zivotu....
Sad se ja izvinjavam , ali bas ta veza izmedju realnog kao baze za aktivnost forumasa , a oni su virtuelni , mi daje bezobrazan prizvuk....zloupotrebe...
Ali vracam ja dug...
Pogledajte postove i interakciju i naucicete nesto , makar me i mrzeli....
Nisam ni Dr House , niti smatram da je on ista osim anarhiste (i to na osnovu dve epizode inace je simpaticno umotan u moralnost)...