Zašto se zaljubljujemo u strance?

Ali istina je. Pre susreta smo se dopisivali, pisala mi je šta voli, a šta ne. Rekla mi je samo strast, avantura, jedna noć i nilad više.

Pa dobro, ajde ti sad meni kaži, poznaješ prirodu čoveka.

Da li postoji čovek koji će nakon što mu se nešto jako dopadne reći: nema veze, nećemo se više videti, kul, sve mi jedno ? Ajde reci.

Znači, ako je bilo loše onda je to razumljivo. Ali ako joj je jako prijalo, da li je ljudski normalno da posle toga ne misli o tome i da se ne raduje novom susretu? Inače ne bi bila normalan čovek. Mislim, kod nas ljudi to tako funkioniše da kada ti se nešto sviđa želiš još i još.. da li j to čokolada, neki lep kolač, dobro društvo, seks, šta god

Pa dobro, ajde ti sad meni kaži, poznaješ prirodu čoveka.

Da li postoji čovek koji će nakon što mu se nešto jako dopadne reći: nema veze, nećemo se više videti, kul, sve mi jedno ? Ajde reci.

Znači, ako je bilo loše onda je to razumljivo. Ali ako joj je jako prijalo, da li je ljudski normalno da posle toga ne misli o tome i da se ne raduje novom susretu? Inače ne bi bila normalan čovek. Mislim, kod nas ljudi to tako funkioniše da kada ti se nešto sviđa želiš još i još.. da li j to čokolada, neki lep kolač, dobro društvo, seks, šta god
Dama je postavljala uslove, nije neka klinka. Ima 45 godina, ostvarena je u životu, u svakom pogledu. Delovala je tako strano i ledeno, do samog sexa. Ne znam ni sam kako, ali osetio sam po njenim zagrljajima, dodirima, uzdasima, trzajima na momente, da se skroz prepustila. Stvarno je bilo lepo. Moram biti iskren i priznati da dugo vremena nisam tako uživao, ali mislio sam da je to to. Tako je i sama želela..

Ја у странце као непознате људе не могу да се заљубим уопште јер органски не подносим странце. Али у странкиње у смислу да су из страних држава се пуно заљубљујем, неупоредиво више волим непознату странкињу него непознату Српкињу, јер странкиње разлике виде као егзотичност а не као нешто за осуду, да осуђују могу само домаћи људи.

Ne misli se bukvalno na strance, na osobe iz drugih država već na osobe koje ne poznajemo.

stanje na bankovnom racunu je preduslov za bilo kakvu komunikaciju

Pretpostavljam da si dosta mlađa od mene ako ovako razmišljaš.

Meni bankovni račun nije mnogo važan, nije preduslov za komunikaciju.

A možda..možda ovako pišeš jer voliš da četuješ. :)

Četovanje, ćaskanje je dozvoljeno samo na potforumu "Opusti se".

Psihologija je jedan od ozbiljnijih foruma i ovde ne ćaskamo.

Back