- Poruka
- 42.301
Zašto se zaljubljujemo u osobe koje smo tek upoznali?
Kakva su vaša iskustva?
Pitanje: kako smo je upoznali? Jel prvo seks

Nije mi se desilo da se brzo zaljubim, mora da prođe barem par viđanja i to onih gimnastičarskih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se zaljubljujemo u osobe koje smo tek upoznali?
Kakva su vaša iskustva?
Ali istina je. Pre susreta smo se dopisivali, pisala mi je šta voli, a šta ne. Rekla mi je samo strast, avantura, jedna noć i nilad više.Jao božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haha
Želi samo strast. Ali joj se osladilo, m?
Kad ćete više da upoznate žene.
Ali istina je. Pre susreta smo se dopisivali, pisala mi je šta voli, a šta ne. Rekla mi je samo strast, avantura, jedna noć i nilad više.
nije, mi se svalerisemo u paru.A bre Milutine, ta nije valda to tvoja žena u pitanju?
Dama je postavljala uslove, nije neka klinka. Ima 45 godina, ostvarena je u životu, u svakom pogledu. Delovala je tako strano i ledeno, do samog sexa. Ne znam ni sam kako, ali osetio sam po njenim zagrljajima, dodirima, uzdasima, trzajima na momente, da se skroz prepustila. Stvarno je bilo lepo. Moram biti iskren i priznati da dugo vremena nisam tako uživao, ali mislio sam da je to to. Tako je i sama želela..Pa dobro, ajde ti sad meni kaži, poznaješ prirodu čoveka.
Da li postoji čovek koji će nakon što mu se nešto jako dopadne reći: nema veze, nećemo se više videti, kul, sve mi jedno ? Ajde reci.
Znači, ako je bilo loše onda je to razumljivo. Ali ako joj je jako prijalo, da li je ljudski normalno da posle toga ne misli o tome i da se ne raduje novom susretu? Inače ne bi bila normalan čovek. Mislim, kod nas ljudi to tako funkioniše da kada ti se nešto sviđa želiš još i još.. da li j to čokolada, neki lep kolač, dobro društvo, seks, šta god
Ја у странце као непознате људе не могу да се заљубим уопште јер органски не подносим странце. Али у странкиње у смислу да су из страних држава се пуно заљубљујем, неупоредиво више волим непознату странкињу него непознату Српкињу, јер странкиње разлике виде као егзотичност а не као нешто за осуду, да осуђују могу само домаћи људи.
stanje na bankovnom racunu je preduslov za bilo kakvu komunikaciju
Ne zaljubljujemo seZašto se zaljubljujemo u osobe koje smo tek upoznali?
Kakva su vaša iskustva?
Koji ces film prije gledati onaj u kojem unaprijed znas kraj i u kojem je na pocetku sve otkriveno ili onaj u kojem do kraja ne znas sta ce da se desiKontam da nam se dopadne jedna stvar kod nepoznate osobe i da posle izromantizujemo sve ostalo i da stranca doživljavamo kao osobu koju smo oduvek želeli
Ваља се запитати какве су то жене које на мушкарца првенствено гледају као на забављача.Samo glup muskarac moze sebi da dozvoli da bude film u kojem se sve na pocetku otkrije.Svaki muskarac u ocima zene je kao Film a misterije svi vole da gledaju
Непознавање особе ствара вакуум који се може попунити оним што ми лично желимо.Zašto se zaljubljujemo u osobe koje smo tek upoznali?
Kakve su posebno je pitanje ali tako to ideВаља се запитати какве су то жене које на мушкарца првенствено гледају као на забављача.
Битно је. Нису све жене такве. То су жене којима је примарни перципирани проблем у животу досада. Други проблеми за њих не постоје. То могу, например, бити младе девојке које родитељи издржавају.Kakve su posebno je pitanje ali tako to ide
Radi se o tome sto zene nisu svjesne sebe niti drustva u kom zive to je problem citave price njihovi roditelji su ih razmazili i zato traze zabavu,one nemaju pojma koliko je surov realni svijet gdje muskarci rizikuju svoje zdravlje i sve da bi one imale komfor i toplu salu neku gdje mogu da drze pricu o feminizmu,nije svjesna koliko kosta ta njena zabava,sav taj put do Pariza su joj obezbjedili muskraci koji ce od nje i slicnih zena dobiti korpu a nece ni paznju cak dobiti.Pravi muskarci su na dnu ljestvice bez novca,bez putovanja bez zena itd,zato je svako drustvo danas u krizi jer je sistem vrijednosti uzasanБитно је. Нису све жене такве. То су жене којима је примарни перципирани проблем у животу досада. Други проблеми за њих не постоје. То могу, например, бити младе девојке које родитељи издржавају.
Зашто би ти хтео да будеш с једном таквом девојком?
Дакле, говориш о размаженим женама. Ако већ мораш да будеш с њима, зашто бираш да будеш оно што оне желе ( чиме реинфорсираш њихову размаженост ) уместо да их научиш шта треба да желе?Radi se o tome sto zene nisu svjesne sebe niti drustva u kom zive to je problem citave price njihovi roditelji su ih razmazili i zato traze zabavu,one nemaju pojma koliko je surov realni svijet gdje muskarci rizikuju svoje zdravlje i sve da bi one imale komfor i toplu salu neku gdje mogu da drze pricu o feminizmu
Vecina je razmazena cak i one koje pripadaju nizoj ekonomskoj klasi zele taj zivot vaaaau,jer gledaju Tv vide jedan zivot kakav ne vode a svjesne su da su lijepe, maksimalno su nezahvalne prema roditeljima,jer nekog lika koji vodi zivot njenog oca nece da primjeti a taj je moler,rudar ili gradejvinac kao njen otac npr,toga nece nego onoga koji ne zna ni krevet svoj da namjesti a kamoli da sagradi sto ozbiljno,vec zivi od blefa i mahinacija ili je zabavljac jeftini.Zato zene vole tetovirane klosare,sportiste, politicare ili neke biznis likove a ti likovi ne pomazu nista drustvu nesposbni ista konkretno da rade,ne umiju ni biznis da vode kako treba da svi imaju koristiДакле, говориш о размаженим женама. Ако већ мораш да будеш с њима, зашто бираш да будеш оно што оне желе ( чиме реинфорсираш њихову размаженост ) уместо да их научиш шта треба да желе?
Radi se o tome sto zene nisu svjesne sebe niti drustva u kom zive to je problem citave price njihovi roditelji su ih razmazili i zato traze zabavu,one nemaju pojma koliko je surov realni svijet gdje muskarci rizikuju svoje zdravlje i sve da bi one imale komfor i toplu salu neku gdje mogu da drze pricu o feminizmu,nije svjesna koliko kosta ta njena zabava,sav taj put do Pariza su joj obezbjedili muskraci koji ce od nje i slicnih zena dobiti korpu a nece ni paznju cak dobiti.Pravi muskarci su na dnu ljestvice bez novca,bez putovanja bez zena itd,zato je svako drustvo danas u krizi jer je sistem vrijednosti uzasan
Vecina je razmazena cak i one koje pripadaju nizoj ekonomskoj klasi zele taj zivot vaaaau,jer gledaju Tv vide jedan zivot kakav ne vode a svjesne su da su lijepe, maksimalno su nezahvalne prema roditeljima,jer nekog lika koji vodi zivot njenog oca nece da primjeti a taj je moler,rudar ili gradejvinac kao njen otac npr,toga nece nego onoga koji ne zna ni krevet svoj da namjesti a kamoli da sagradi sto ozbiljno,vec zivi od blefa i mahinacija ili je zabavljac jeftini.Zato zene vole tetovirane klosare,sportiste, politicare ili neke biznis likove a ti likovi ne pomazu nista drustvu nesposbni ista konkretno da rade,ne umiju ni biznis da vode kako treba da svi imaju koristi
Ili vole pjevace jeftine zabavljace
Његово је мишљење да је већина жена таква. Ваљда има право на своје мишљење?Zašto generalizuješ žene
Samo glup muskarac moze sebi da dozvoli da bude film u kojem se sve na pocetku otkrije.Svaki muskarac u ocima zene je kao Film a misterije svi vole da gledaju
Његово је мишљење да је већина жена таква. Ваљда има право на своје мишљење?
A jel dama sa velikim grudima?Skoro sam upoznao damu. Ona udata i voli muža, želi samo strast. Tako mi rekla. Sex je bio više nego dobar. Na rastanku poljubili smo se u obraz. Drugi dan mi piše, kako ju je muž lepo dočekao, kada se vratila sa godišnjeg. Bilo mi čudno, sada već par poruka, pita gde sam, šta radim, hvali naš susret, čini mi se da je malo hvata.
To u priči nije važno, ali jesteA jel dama sa velikim grudima?![]()