Cudi me da se Hipi Pokret ponovo ne okupi kao sto je to bilo za vrijeme vijetnamskog rata? Hipici su tada protestovali protiv rata i bili za mir i ljubav u svijetu. Svirala se dobra muzika, tada. Jel istina, da Hipici vise ne postoje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je CIA detaljno dokumentovala dejstvo LSD-a na mase...Cudi me da se Hipi Pokret ponovo ne okupi kao sto je to bilo za vrijeme vijetnamskog rata? Hipici su tada protestovali protiv rata i bili za mir i ljubav u svijetu. Svirala se dobra muzika, tada. Jel istina, da Hipici vise ne postoje?
Vidi šitaPodrzavam masovnu aktivaciju hipi pokreta u Izraelu, Saudijskoj Arabiji, Novom Pazaru, Sarajevu i diljem sunitskog svijeta.
Zapadnjacki svijet imao je itekako dovoljno hipi pokreta i ped*er parada, sada je red na sunitima i Zidovima da se isprse.
brate, onda prebacis a ne da zakljucas.Ovo nije za politiku.
Јака тема, нема шта. Добро је да си је откључао.brate, onda prebacis a ne da zakljucas.
otkljucana tema
Миленијуму....To je bilo u prošlom veku
Основа је слобода.Наравно да је та свест о слободи имала и негативне аспекте које си поменуо.Али те негативне појаве нису сметале систему толико колико слобода.Zanimljivije od same teme mi je slučajnost da sam noćas razmišljala o tom vremenu.
Mislim da je doneo više štete nego koristi.
Seks, droga, alkohol ne zvuči tako loše na sceni. Ali samo na sceni.
Основа је слобода.Наравно да је та свест о слободи имала и негативне аспекте које си поменуо.Али те негативне појаве нису сметале систему толико колико слобода.
A u ovom su bili Hipsteri, samo su i oni prohujali sa vihorom. Ko se seća Emo još?To je bilo u prošlom veku
Podrzavam masovnu aktivaciju hipi pokreta u Izraelu, Saudijskoj Arabiji, Novom Pazaru, Sarajevu i diljem sunitskog svijeta.
Zapadnjacki svijet imao je itekako dovoljno hipi pokreta i ped*er parada, sada je red na sunitima i Zidovima da se isprse.
TeškoU ovom nasem svijetu, sve je ciklicno, sve kruzi....hipici ce se opet pojaviti, pitanje vremena....doduse, nesto modifikovani, ali tako to ide
A sad je kod nas prosečna starost oko 44 godineНе треба да се заборави да је у то време свет био млад, као резултат поратног бума наталитета.Чак се у то време говорило о "терору младости". Сада су те генерације остарила, али јавни дидскурс не говори о "терору старости "нараво.То је било време када је градоначелник Амстердама могао да буде Рул Фан Дин из Јипи покрета ( политички активно крило Хипи покрета ). Амеракнци су ка нови наступајући "господари света" што им нико с те стране гвоздене завесе није оспоравао, смисли Јапи покрет.
Pogledajte prilog 1302172
Pogledajte prilog 1302173
То је био покрет младих људи интегрисаних у систем и спремних да му служе .Многи од днашњих политичких лидера Запада су производ тог времена.О земљама иза Гвоздене Завесе се у то време није пуно ни размишљало сем као о изопштеницима из светских токова које ће у догледно време нтегрсати нови , амерички колонијализам који се у то време стварао.