Zašto Srbe ne interesuje kultura, sport, posao, a Hrvate da?

Mito vidi nevezano za ovaj forum i za Hrvate već uopšteno za samu državu kad je posao u pitanju podržavam sve ljude koji neće da rade za male pare a kad je kultura u pitanju generalno mnoge ne interesuje zvog nakaradnog sistema i propagiranja pogrešnih vrednosti...evo uzeću kao primer sviranje nekog instrumenta prvenstveno gitare ( mahom jel je gitara popularna i najzastupljenija ) i pogledaj ti na jutubu koliko ima ljudi malo odavde koji snimaju klipove u kojima sviraju gitaru u odnosu na druge države...eto ti npr poseduješ gitare i pratiš sve to...dobro ok da uzmemo kao argument da smo mala država pa da je to zbog toga ali opet nee...ovde ljude slabo interesuju te stvari upravo iz gorepomenutog razloga...ovde kod nas ženski rod slabo interesuje sve to mi ovde malo imamo i ženskih jutuberki i strimerki dok je u drugim državama potpuno druga situacija...koliki broj njih mogu zaraditi na jutubu ali ih ne interesuje već rade u trgovini ili nekoj kablovskoj fabrici za minimalac jel slušaju okolinu...dobro ok na jutubu generalno svaka osoba baš nema prodju ali vredi probati i potruditi se jel stvarno kod nas postoje osobe koje imaju harizmu i interesantne su i imaju talenata ali sve to ostane pitisnuto i prigušeno...

secam se onih devedesetih kada smo bili beda imali smo najbolju kosarkasku reprezentaciju dobar fudbal dobre glumce i radovali se necemu a sad nista bruka gledam na tv srecne ljude sta se ovo dogodilo Bog te pita sa narodom
Taj primer serije Srećni ljudi. Nastala je u grozno vreme u zemlji nesrećnih ljudi. Stalno se reprizira i narod je isti.

Нека прво постаљач одговри свима нама
ЗАШТО ТЕМЕ У КОЈИМА ПОНИЖАВА СРБЕ СТАВЉА НА СВАШТАРУ?
После можемо да причамо даље...
Mislim da je pogrešno postavljen sam naslov teme.

Možda bi prikladnije zvučalo zašto postoje različiti interesi...
nema potrebe niti za svađom niti za vrijeđanjem nego za razmjenom mišljenja i razgovorom

Back