Sanja_fr
Početnik
- Poruka
- 1
Ja mislim da je radio "AS" bas dobra radio stanica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivan015:Ovde jesi, ali idi slobodno pozovi one tvoje na bliskom istoku, mozda u jednoj anonimnoj poruci meni zaprete da te ovde ne spominjem![]()
Vama je zakon : Pobiti sve nevernike - dakle ako ne verujemo u islam onda treba da budemo mrtvi? ako je tako onda cu se boriti do kraja - poturciti se necu...
Ivan015:Ovde jesi, ali idi slobodno pozovi one tvoje na bliskom istoku, mozda u jednoj anonimnoj poruci meni zaprete da te ovde ne spominjem![]()
Vama je zakon : Pobiti sve nevernike - dakle ako ne verujemo u islam onda treba da budemo mrtvi? ako je tako onda cu se boriti do kraja - poturciti se necu...
Burhan_Saban:Da li ti dobro poznajes Islam i islamske zakone ili suvise gledas televiziju i verujes u sve sto kazu na TV!Upravu je ova devojka sto kaze kad bi svi u Sapcu gledali svoja posla i prestali da glume neke face grad bi procvetao,i ljudi bi procvetali,a ovako nazalost ne mogu!Ja kad sam dosao na ovaj forum nisam nikog napao,vi ste mene poceli prvi da napadate samo zato sto se razlikujem od vas!Vecito vi Srbi sa nekim ratujete,vecito se vi kurcite sa nekim junastvom,zato vas mrzi ceo svet,ne mozete ni sami sa sobom da izadjete na kraj,brat brata mrzi,komsija komsiju,znate li vi ljudi kuda idete,ostala vam je samo istorija da se sa njom ponosite i da prepricavate davno ispricane price!Crna Gora se ocepila od vas,Kosovo ste izgubili,i Vojvodina ce se otcepiti!Svadjate se oko referenduma umesto da ga svi jednoglasno prihvatite,nije ni cudo sto se svadjate ovde samnom otkako sam dosao na ovaj forum.Vama je i Bog okrenuo ledja!
]Burhan_Saban:Naravno da sam Srbin,mozda i veci od svih vas ovde,a ja sam Saban,bas kao sto si ti Ivan,i nemam od koga da se krijem pod laznim imenima,ja sam to sto jesam.
Burhan_Saban:Pravoslavlje,Islam,Katolicizam,sve ti je to isto samo su drugaciji termini,inace religija funkcionise na isti nacin!Hajde ubedi me da je pravoslavlje religija koja je iznad svih?Ili Islam ili Katolicizam!Eto ono u sta ti verujes ubedi me da je to ono pravo i zasto?!Ali bez mesanja nacionalizma,jer pravoslavlje nije vera Srba,nego svih koji ga prihvate!
dadel:jozo ! zanemario si cinjenicu da ima mnogo Cigana
pravoslavne veroispovesti.Oni ne kazu da su Srbi
ali su pravoslavci i uz svoju bracu po religiji -Srbe.
Burhan_Saban:Ti Jozo uopste ne poznajes pravoslavlje,po tebi je pravoslavlje religija rata,ti da si pravoslavac ne bi pisao to sto pises,pravoslavlje ne poznaje mrznju,pravoslavlje je religija radosti,ti nisi pravoslavac,ti si tradicionalista,slavis slavu,ides u crkvu o Bozici i Vaskrsu,i to je sve sto ti znas o tvojoj veri,jesi li kad poljubio pravoslavnog svestenika u ruku kao sto to obicaj nalaze?ti znas samo da pljujes druge,znas li ti civilizovano da razgovaras,ugledaj se malo na Ivana!