Zasto Sabac nema dobru Tv i Radio Stanicu

Ovo je jedini sajt na kojem sam ja bila do sada i na kojem moze da se procita ovoliko gluposti! Postavljeno je pitanje zasto Sabac nema dobru TV i Radio Stanicu a vi sami ste vec dali odgovor a da toga niste ni svesni. Umesto da se polemise o zadatoj temi vi se svadjate ko ima bolju opremu, koga opstina finansira, ko je vernik a ko nije! Stvarno strasno! Cinjenica je da nemamo ni dobru televiziju ni radi stanicu a razlog tome je sto vise vodimo racuna o onome sta drugi imaju ili nemaju, i sto se nas narod navikao da kod nas nema nista kvalitetno i dobro. Niko se i ne trudi da uradi nesto konkretno po pitanju poboljsanja programa jer nemaju odgovarajucu platu a i ne razmisljaju da bi imali bolje plate ako bi im bio bolji program jer bi bila veca gledanost. Mnogo je lakse kukati i okrivljivati druge nego nesto raditi. I jos nesto imamo suvise prostog naroda koji vole da slusaju i gledaju glupave reklame sa AS~a, i jos ih smatraju veoma interesantnim, dok apsolutno nisu spremni da odgledaju ili odslusaju bilo kakav prilog o kulturnim desavanjima kod nas. A spikeri kako pricaju bude me sramota da ikom kazem da sam iz Sapca!

Ivan015:
Ovde jesi, ali idi slobodno pozovi one tvoje na bliskom istoku, mozda u jednoj anonimnoj poruci meni zaprete da te ovde ne spominjem :lol:

Vama je zakon : Pobiti sve nevernike - dakle ako ne verujemo u islam onda treba da budemo mrtvi? ako je tako onda cu se boriti do kraja - poturciti se necu...

Da li ti dobro poznajes Islam i islamske zakone ili suvise gledas televiziju i verujes u sve sto kazu na TV!Upravu je ova devojka sto kaze kad bi svi u Sapcu gledali svoja posla i prestali da glume neke face grad bi procvetao,i ljudi bi procvetali,a ovako nazalost ne mogu!Ja kad sam dosao na ovaj forum nisam nikog napao,vi ste mene poceli prvi da napadate samo zato sto se razlikujem od vas!Vecito vi Srbi sa nekim ratujete,vecito se vi kurcite sa nekim junastvom,zato vas mrzi ceo svet,ne mozete ni sami sa sobom da izadjete na kraj,brat brata mrzi,komsija komsiju,znate li vi ljudi kuda idete,ostala vam je samo istorija da se sa njim ponosite i da prepricavate davno ispricane price!

Ivan015:
Ovde jesi, ali idi slobodno pozovi one tvoje na bliskom istoku, mozda u jednoj anonimnoj poruci meni zaprete da te ovde ne spominjem :lol:

Vama je zakon : Pobiti sve nevernike - dakle ako ne verujemo u islam onda treba da budemo mrtvi? ako je tako onda cu se boriti do kraja - poturciti se necu...

Da li ti dobro poznajes Islam i islamske zakone ili suvise gledas televiziju i verujes u sve sto kazu na TV!Upravu je ova devojka sto kaze kad bi svi u Sapcu gledali svoja posla i prestali da glume neke face grad bi procvetao,i ljudi bi procvetali,a ovako nazalost ne mogu!Ja kad sam dosao na ovaj forum nisam nikog napao,vi ste mene poceli prvi da napadate samo zato sto se razlikujem od vas!Vecito vi Srbi sa nekim ratujete,vecito se vi kurcite sa nekim junastvom,zato vas mrzi ceo svet,ne mozete ni sami sa sobom da izadjete na kraj,brat brata mrzi,komsija komsiju,znate li vi ljudi kuda idete,ostala vam je samo istorija da se sa njom ponosite i da prepricavate davno ispricane price!Crna Gora se ocepila od vas,Kosovo ste izgubili,i Vojvodina ce se otcepiti!Svadjate se oko referenduma umesto da ga svi jednoglasno prihvatite,nije ni cudo sto se svadjate ovde samnom otkako sam dosao na ovaj forum.Vama je i Bog okrenuo ledja!

:roll:
Burhan_Saban:
Da li ti dobro poznajes Islam i islamske zakone ili suvise gledas televiziju i verujes u sve sto kazu na TV!Upravu je ova devojka sto kaze kad bi svi u Sapcu gledali svoja posla i prestali da glume neke face grad bi procvetao,i ljudi bi procvetali,a ovako nazalost ne mogu!Ja kad sam dosao na ovaj forum nisam nikog napao,vi ste mene poceli prvi da napadate samo zato sto se razlikujem od vas!Vecito vi Srbi sa nekim ratujete,vecito se vi kurcite sa nekim junastvom,zato vas mrzi ceo svet,ne mozete ni sami sa sobom da izadjete na kraj,brat brata mrzi,komsija komsiju,znate li vi ljudi kuda idete,ostala vam je samo istorija da se sa njom ponosite i da prepricavate davno ispricane price!Crna Gora se ocepila od vas,Kosovo ste izgubili,i Vojvodina ce se otcepiti!Svadjate se oko referenduma umesto da ga svi jednoglasno prihvatite,nije ni cudo sto se svadjate ovde samnom otkako sam dosao na ovaj forum.Vama je i Bog okrenuo ledja!

Ledja mi je okrenuo - ako jeste - moj hrishcanski bog ISUS. Ne poznajem, i bio sam civilozavan, ali neke stvari prosto ne trpim...

Ako ti mislis da meni puce k**** za Kosovo i za Vojvodinu i za CG - znaj da me zabole k**** za sve njih, ja gledam moj SABAC - i on je meni svetinja!

I ti si Srbin mili moj, ili si to bio do pre 700 godina... Pricas Srpskim jezikom, i jesi Srbin, i mozemo te svi prihvatiti... samo nemoj propagirati ono sto propagiras... jel mora tvoj nick i potpis i lokacija sve da kazu o tebi?

Srbi NARAVNO znaju ko su ti sto imaju BOLNI problem identiteta.
Mesa Selimovic je to ovako objasnio;
Evo kako jedan od najvecih balkanskih pisaca, slikovito opisuje muslimane u Bosni i njihov (i njegov) identitetski problem:

„Дервиш и смрт” од Меше Селимовића
Меша Селимовић о муслиманима из Босне

Најзамршенији људи на свијету.
Ни са ким историја није направила такву шалу као са нама.
До јуче смо били оно што данас хоћемо да заборавимо.
Али нисмо постали ни нешто друго.
Стали смо на пола пута, забезекнути.
Не можемо више никуд.
Отргнути смо, а нисмо прихваћени.
Као рукавац што га је бујица одвојила од мајке ријеке, и нема више ни тока ни ушћа, сувише мален да буде језеро, сувише велик да га земља упије.
С нејасним осјећањем стида због поријекла, и кривице због отпадништва, нећемо да гледамо уназад, а немамо куд да гледамо у напријед, зато задржавамо вријеме, у страху од ма каквог ријешења.
Презиру нас и браћа и дошљаци, а ми се бранимо поносом и мрзњом.
Хтјели смо да се сачувамо а тако смо се изгубили, да више не знамо ни шта смо.
Несрећа је што смо завољели ову своју мртвају и нећемо из ње.
А све се плаћа па и ова љубав.

Sve sazeto, jasno i glasno receno!!!

Veliki čovek se ne stidi onoga što nosi u sebi...On čak i zna kada su se njegovi preci poturčili, i jasno priznaje da su pre toga bili Srbi-pravoslavne vjere...

Pravoslavlje,Islam,Katolicizam,sve ti je to isto samo su drugaciji termini,inace religija funkcionise na isti nacin!Hajde ubedi me da je pravoslavlje religija koja je iznad svih?Ili Islam ili Katolicizam!Eto ono u sta ti verujes ubedi me da je to ono pravo i zasto?!Ali bez mesanja nacionalizma,jer pravoslavlje nije vera Srba,nego svih koji ga prihvate!

Burhan_Saban:
Pravoslavlje,Islam,Katolicizam,sve ti je to isto samo su drugaciji termini,inace religija funkcionise na isti nacin!Hajde ubedi me da je pravoslavlje religija koja je iznad svih?Ili Islam ili Katolicizam!Eto ono u sta ti verujes ubedi me da je to ono pravo i zasto?!Ali bez mesanja nacionalizma,jer pravoslavlje nije vera Srba,nego svih koji ga prihvate!

Ni jedan Srbin nece dokazivati zbog cega je pravoslavlje prava vera, pogotovo ne nekog poturicu ili cigana. Takvi ni jednom Srbinu ne trebaju, to je i Njegos prelomio. Ti sad kao pricas o pravoslavlju na nekom intelektualnom nivou i postavljas neka kulturoloska pitanja a u prethodnim postovima pljujes na najbanalniji nacin i Srbe i pravoslavlje i crkvu. Nije mi jasno zbog cega zivis u ovoj drzavi, dal bi tako nesto smeo da pricas u nekoj drugoj evropskoj zemlji?

dadel:
jozo ! zanemario si cinjenicu da ima mnogo Cigana
pravoslavne veroispovesti.Oni ne kazu da su Srbi
ali su pravoslavci i uz svoju bracu po religiji -Srbe.

Pa primer ti i nije bas najbolji. Mi nismo nikakva braca, to sto ih ima pravoslavaca to je u ovom slucaju nebitno. Kakav je to narod koji za vekove svog postojanja nije mogao da stvori ni jezik, ni pismo, ni drzavu. Nijedan narod nije osnovao svoju drzavu tako sto mu je neko poklonio teritoriju, vec su se za tu teritoriju borili, a da bi svoju drzavu podigli na sto visi nivo oni su i kulturno napredovali, za razliku od njih. To sto su pravoslavci to je samo zbog toga da bi imali neku korist, a Srbi nisu postali pravoslavci da bi se na neki nacin ovajdili.

E Jozo sad preterujes ! Gde je indija ohohooo ! Drugim
nacionalnim manjinama su postojbine blize pa su ostali
kod nas. A ko ih je pre par stotina godina mogau uciti
Budizmu, prihvatili su ono sto im je na dohvat ruke. A ni
mi nismo ostali mnogobozci nego postali Hriscani.
Moguce je da ti imas neko lose iskustvo sa njima pa ih
ne podnosis.To je moje misljanje a ne mora da je tako.

Ti Jozo uopste ne poznajes pravoslavlje,po tebi je pravoslavlje religija rata,ti da si pravoslavac ne bi pisao to sto pises,pravoslavlje ne poznaje mrznju,pravoslavlje je religija radosti,ti nisi pravoslavac,ti si tradicionalista,slavis slavu,ides u crkvu o Bozici i Vaskrsu,i to je sve sto ti znas o tvojoj veri,jesi li kad poljubio pravoslavnog svestenika u ruku kao sto to obicaj nalaze?ti znas samo da pljujes druge,znas li ti civilizovano da razgovaras,ugledaj se malo na Ivana!

Burhan_Saban:
Ti Jozo uopste ne poznajes pravoslavlje,po tebi je pravoslavlje religija rata,ti da si pravoslavac ne bi pisao to sto pises,pravoslavlje ne poznaje mrznju,pravoslavlje je religija radosti,ti nisi pravoslavac,ti si tradicionalista,slavis slavu,ides u crkvu o Bozici i Vaskrsu,i to je sve sto ti znas o tvojoj veri,jesi li kad poljubio pravoslavnog svestenika u ruku kao sto to obicaj nalaze?ti znas samo da pljujes druge,znas li ti civilizovano da razgovaras,ugledaj se malo na Ivana!

Ti kazes da nisam pravoslavac? Sa stokom se ne govori civilizovano. Kako da govorim civilizovano sa marvom koja je bez ikakvog povoda ovde krenula da pljuje crkvu? Sad kad je neko krenuo da ti prica kakav si ti u stvari izbljuvak zato sto tako nesto radis bez razloga, a samim tim pljujes i narod u cijoj drzavi zivis ti si krenuo da se vadis na neku toleranciju i kulturu.

I ovako mogu sa tobom u nedogled,ne volim nacionaliste i soviniste,jesi li Jozo citao Vladiku Nikolaja,mozda i ne znas ko je to?Takve ko sto si ti i popovi gledaju kao na jadnike,i obicno kazu nije on kako treba,samo nemoj zaboraviti koliko si sladoleda pojeo u Lipi,i koliko si kokica izeo u glavnoj ulici!Cim se pomene pravoslavlje ti ne bi da se objasnjavas zato sto nemas pojma,velicas neke propale vrednosti,samo cu te jedno pitati jesi li izgubio nekoga u ovom zadnjem nesretnom ratu pa tako zboris,ja vidis jesam mnogo njih pa opet ne mrzim nikoga i ne krivim nikoga za to,da li je Isus ili Alah sve ti je to isto,samo su ljudi napravili podele,raj i pakao nije niko video od nas,ali dosta smo pakla propatili ovde,zato nemoj se uplitati u stvari koje ne znas,toliko velicas cetnike icetnicke vodje da cisto sumnjam da si potomak cetnika,potomci cetnika cute jer znaju ko su,ne busaju se u grudi,samo tikve bez korena se busaju u grudi da pokazu ljudima ko su!Jesi li citao roman Janka Veselinovica HAJDUK STANKO,ti me podsecas na onog ulizicu Marinka,jer ovde gde god sam ja ti si mi pod repom,kao sto je i taj ulizica trcao za turcima!

Back