Zasto Sabac nema dobru Tv i Radio Stanicu

Ivan015:
Pa ja nikad nisam cuo za njih... cuo sam za Desic... ali Ivanic ne postoji sigurno... kao ni Desinic :D...
Ivane ni ja nisam cuo za mnoga mesta ali to ne znaci da
ne postoje.
Pre par meseci sretnem jednog coveka stupimo u razgovor pita me odakle sam odgovorim iz Sapca on se nasmeja -Pa ja sam iz Bugarina kod sapca.-Sada
se ja nasmeja - Izvinite ali ja neznam za Bugarine kod sapca -
On mi objasni da je to Sinosevic, eto ja za to nisam znao, to
je verovatno neko naselje tamo.

Pa nebi moglo previse da im se zameri kad sve ide po novom hrvatskom u njihovoj drzavi je nek rade sta hoce Manastir-Samostan - beli-bijeli - fakticki ime ostaje samo sto ga prevode na svoj jezik.
Vise nema Srpskohrvatskog nego Srpski ili Hrvatski.Neznam da li je u srbiji promenjeno ime Hrtkovci ? i da ga promene ko im moze zameriti. Nije prvi put u istoriji da se imena mesta menjaju.

dadel:
Pa nebi moglo previse da im se zameri kad sve ide po novom hrvatskom u njihovoj drzavi je nek rade sta hoce Manastir-Samostan - beli-bijeli - fakticki ime ostaje samo sto ga prevode na svoj jezik.
Vise nema Srpskohrvatskog nego Srpski ili Hrvatski.Neznam da li je u srbiji promenjeno ime Hrtkovci ? i da ga promene ko im moze zameriti. Nije prvi put u istoriji da se imena mesta menjaju.
Мислим да су Хртковци остали на том имену,немој ме држати за реч...

Back