Zasto roditelji pustaju decu da vriste ceo dan?

da je neko pitao mkoju pokojnu babu kako se to leci, savetovala bi prutom.
odkad nema pruta desavaju se ove devijacije
Заиста не мора прут, само време посвећено детету.
Деца брзо одрасту, стекну своје друштво, мање си им потребан, али ако добро поставиш темеље лако је и теби и детету.

Mislis u gradskom oboru,pa sad zamisli koju slobodu imaju deca na selu
Не могу сви да живе на селу.
Али, ни тамо нема потпуне слободе и дивљања.
Кад смо проводили лета код бабе тачно се знало шта може, шта не може.

Ali dranje moze,posaljes ih na njivu i nema komsija da seru razumes
А на њиви само деца, нико ништа не ради.
И не причамо о игрању и галами, него о вриштању из чиста мира.
На селу би их налупали на кеца, немају они времена за дечје бубице.
Или би морали да раде.

А на њиви само деца, нико ништа не ради.
И не причамо о игрању и галами, него о вриштању из чиста мира.
На селу би их налупали на кеца, немају они времена за дечје бубице.
Или би морали да раде.
Ok ti pricaj bajke ono shbbkbb ja idem svaki vikend na selo gde imaju 4 dece koja vriste i nema komsija da im seru ,to je ovde poenta ne da ih roditelji tetosu i zapostavljaju,nemaju kog komsiju da pitaju dal im smeta i kako se deca vaspitaju,nemaju tog komsiju bez dece koji zna kako treba s decom

Izvini komso sto beba place,izvini komso sto se dete igra,izvini komso sto se povredilo pa vristi,izvini komso sto se cuje tv,sto pustamo muziku,sto sam prdno jer su tanki zidovi,izvini mnogo bitni komso sad se tvoj glas uvazava,najbitnije da imas stav,nisi ziv ako ga nemas
Машиш тему.

Imaš decu koja ne umeju da se igraju.
Nije ni svaka dečija dreka ista.
Neka deca su super iako se dernjaju a nekoj bih zalepila traku preko usta.

Da li je normalno da kupiš detetu kvad i da po ceo dan tandrče gore dole pored tvoje kuće.
Ove muške što im ništa ne smeta i što vole sve što vole deca bih zaposlila da rade u jaslicama.

Batali me,deca da rade na njivi jbt koji argument,ni seljak ne radi nego plati da poseju plati da pozenju
Видим да често идеш у село, али не знаш како се деле послови.
Најмања деца воде краве на испашу, старија терају овце, још старија раде лакше послове око куће и баште, најстарија иду на њиву.
Ово је када се заиста ради о сеоском домаћинству.
Полутани који су једном ногом у граду, једном на селу, чувају децу као и ми, пусте их напоље.

Видим да често идеш у село, али не знаш како се деле послови.
Најмања деца воде краве на испашу, старија терају овце, још старија раде лакше послове око куће и баште, најстарија иду на њиву.
Ово је када се заиста ради о сеоском домаћинству.
Полутани који су једном ногом у граду, једном на селу, чувају децу као и ми, пусте их напоље.
Ne zasmejavaj me

Evo jos jedan razlog zasto bi za radjanje dece trebalo imati licencu. Ne zelim da slusam tvoje deriste pod moj prozor koje vristi kao da ga neko ubija na mestu, tvoje dete je tvoj problem i trpi ga u kuci, ja ne moram. Zapravo, izgleda da moram jer vi roDItelji mislite da im unistavate detinjstvo ako im kazete da umuknu i naucite da se vristi samo u opasnosti.
Ако си нпр. у згради и смета ти бука из околних станова, ходника, улице, иди у кућу.

Јер јбга, ти ту не можеш ништа сем да се нервираш

Evo jos jedan razlog zasto bi za radjanje dece trebalo imati licencu. Ne zelim da slusam tvoje deriste pod moj prozor koje vristi kao da ga neko ubija na mestu, tvoje dete je tvoj problem i trpi ga u kuci, ja ne moram. Zapravo, izgleda da moram jer vi roDItelji mislite da im unistavate detinjstvo ako im kazete da umuknu i naucite da se vristi samo u opasnosti.

Jedva cekam da postanes roditelj.

Ovakve nebuloze moze da pise samo singl egocentrik i nabedjeni intelektualac.

Cuje licenca ... tebe donela roda ili su te nasli u kupusu ?

Да се сви раселимо да би неваспитани родитељи и запуштена деца могли да царују у зградама?
Паметнији попушта, будале владају.
Deca su kod kuce 3× manje vremena nego u vrticu i isto toliko roditelji imaju manju ulogu u vaspitanju od vaspitaca u vrticu i kasnije u skoli od nastavnika,kad udjes u vrtic sva deca vriste u glas,pa idite tamo se zalite sto ih ne stisavaju da to ne bi kod kuce ponavljali,iako nemaju s kim da se nadvikuju

Back