mina68
Никад нећеш одрасти, мали весељаче
- Poruka
- 54.456
Ко прича о селотејпу, ајде не претеруј више.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
u kući samАко си нпр. у згради и смета ти бука из околних станова, ходника, улице, иди у кућу.
Јер јбга, ти ту не можеш ништа сем да се нервираш
ja nikad nisam vristala kao dete. nikadJedva cekam da postanes roditelj.
Ovakve nebuloze moze da pise samo singl egocentrik i nabedjeni intelektualac.
Cuje licenca ... tebe donela roda ili su te nasli u kupusu ?
ja nikad nisam vristala kao dete. nikad
Нисам ни ја. По причи старијих био сам баш добар клинац. Није ме требало нешто спец занимати, нисам плакао често, вриштао, бацакао се кад не добијем нешто и такоja nikad nisam vristala kao dete. nikad
Ја се сећам неких ствари, ал најврв да су јој тако старији реклиnaucno dokazano da se ljudi ne secaju mnogo cega iz detinjstva tj od 1-3 god zivota
tako da verujem ti polovicno![]()
a ti, magarče, nisi nikada vrištao kad si bio dete?!Evo jos jedan razlog zasto bi za radjanje dece trebalo imati licencu. Ne zelim da slusam tvoje deriste pod moj prozor koje vristi kao da ga neko ubija na mestu, tvoje dete je tvoj problem i trpi ga u kuci, ja ne moram. Zapravo, izgleda da moram jer vi roDItelji mislite da im unistavate detinjstvo ako im kazete da umuknu i naucite da se vristi samo u opasnosti.
Вриштање је или тешка размаженост, или запуштеност, у сваком случају позив за помоћ.
Evo jos jedan razlog zasto bi za radjanje dece trebalo imati licencu. Ne zelim da slusam tvoje deriste pod moj prozor koje vristi kao da ga neko ubija na mestu, tvoje dete je tvoj problem i trpi ga u kuci, ja ne moram. Zapravo, izgleda da moram jer vi roDItelji mislite da im unistavate detinjstvo ako im kazete da umuknu i naucite da se vristi samo u opasnosti.
svi su to govorili, bila sam jako mirna. ti ako neces da verujes tvoj problem. nisam se drala jer nisam bila glupavo deriste i znala sam cemu sluzi vristanjenaucno dokazano da se ljudi ne secaju mnogo cega iz detinjstva tj od 1-3 god zivota
tako da verujem ti polovicno![]()
ne mislim na taj uzrastTodleri (uzrast 2 - 3.5 godine) znaju da vriste iz cista mira, jer jednostavno ne umeju da kontrolisu emocije, ti mehanizmi u mozgu se jos nisu potpuno razvili.
Inace je taj uzrast period najburnijeg razvoja centralnog nervnog sistema.
Sta se desava u njijovim umovima to ni ne mozemo da zamislimo![]()
nea ti, magarče, nisi nikada vrištao kad si bio dete?!
jedva cekam da vam dete stvarno dobije razlog da vristi pa vi pomislite da se samo igra.. <3 ne daj boze da je nesto veliko ali opet.. <3Ima li sta lepse od decije vriske?
Jos pogotovo kada ta vriska nervira nadrndane komsije.
![]()
ne mislim na taj uzrast
vec derista od 5-10 godina
nema beze sa razvojem vec nedisciplinom i tipovima kao izvesna osoba gore, koji vole vristanje, jer komsijama smeta. njima kao ne smeta.Ne razvijaju se sva deca istom brzinom.
I to su deca. Usvoj jedno, ako vec neces da radjas, pa ces da shvatis.
nema beze sa razvojem vec nedisciplinom i tipovima kao izvesna osoba gore, koji vole vristanje, jer komsijama smeta. njima kao ne smeta.
imam pedagoskog radnika u uzoj familiji - nema.Ima veze sa razvojem. Da si roditelj - znala bi.
imam pedagoskog radnika u uzoj familiji - nema.
ne mislim na taj uzrast
vec derista od 5-10 godina
ranije dete kad vristi roditelj ga udari i umukne ekspresno a sad ga roditelji jos podsticuDa, puno je danas tih strucnjaka koji su ubedjeni da sva deca treba istim tempom i u isto vreme i na isti nacin da se razvijaju.
A vidis, svako ko ima bar dvoje dece zna jednu prostu istinu: svako dete je prica za sebe.
Kazem ti, rodi/usvoji, budi roditelj pa ces da vidis.
Drugacije ne mozes da znas.
interesantan nacin da priznas da si nekultivisan no dobro neka ti bude+
Napravila si propust u pojasnjenu teme spominjala si radjanje a ne decu u uzrastu 5-10 gde su iskljucivo roditelji zasluzni
kako im se deca ponasaju.
po ovom tvom postu cenim da si mlada i nije ni cudo da si buntovna :
svi su to govorili, bila sam jako mirna. ti ako neces da verujes tvoj problem. nisam se drala jer nisam bila glupavo deriste i
znala sam cemu sluzi vristanje (ovo je jako simpaticno i da ne kazem smesno, nisi imala blage veze o vristanju i sebi kada si imala 1-3god)
Na temu ponasanja dece jako je tesko uskladiti misljenja vas koji niste roditelji i nas koji imamo decu.
Nikada nam se stavovi nece poklapati.
Jednog dana ces biti majka tek tada cemo moci iz iste pozicije da pricamo na temu dece i njihovog ponasanja.
interesantan nacin da priznas da si nekultivisan no dobro neka ti bude![]()
ranije dete kad vristi roditelj ga udari i umukne ekspresno a sad ga roditelji jos podsticu