Zasto roditelji pustaju decu da vriste ceo dan?

*nemica kad kaze svom sinu hansu - dosta - on odmah ucuti

srpkinja kad kaze milanu - on pojaca dranje*

stvarno ima nesto u mentalitetu i u ponasanju

zato cesto kazem da drzava treba da organizuje ozbiljne skole roditeljstva ,

da se deca mnogo bolje vaspitavaju i u obdanistima i u skoli

a ne da se dopusta nasilje i nemirnost opravdavajuci * to su deca*

Možeš li da nam navedeš još neke razlike?

Moderan način vaspitavanja dece a stigao iz EU je od naše dece stvorio loše,razmažene i nesposobne ljude,na žalost.
Roditelji nemoćni,školstvo takodje,prava deteta neracionalno povećana a lobi za uništenje porodice i svih davnih vrednosti radi punom parom.
Roditelji,zapamtite,dete je vaše,nije državno,nije u vladništvu EU,NVO,vaše je i ne dozvolite da ga ovi tzv dobročinitelji unište.

Dok sam živela u gradu imala sam problem sa jednim koji na prozor stavi
kasetofon i pušta guslare po ceo dan. To mi žao što nisam ubila.. :think:
I jedan je napravio bašticu pod prozorom svojim, pa tamo na štrik za veš
okači tranzistor i sluša one svoje krajiške.. I to mi žao što nisam ubila..

Al deca da negde vrište toliko da je to nepodnošljivo, još nisam doživela.

Moderan način vaspitavanja dece a stigao iz EU je od naše dece stvorio loše,razmažene i nesposobne ljude,na žalost.
Roditelji nemoćni,školstvo takodje,prava deteta neracionalno povećana a lobi za uništenje porodice i svih davnih vrednosti radi punom parom.
Roditelji,zapamtite,dete je vaše,nije državno,nije u vladništvu EU,NVO,vaše je i ne dozvolite da ga ovi tzv dobročinitelji unište.
Kako su roditelji nemocni? Ko im je za to kriv? Ko meni može reći kako da vaspitavam djecu? Narediti? Niko.
Lakše je ići linijom manje otpora i reći drugi je kriv.
Djeca traže vrijeme,pažnju ljubav i zajednicke aktivnosti. Nije ova generacija roditelja podbacila nego oni koji su njih odgojili. Moja generacija je pogrijesila a nova sad ispasta.

Kako su roditelji nemocni? Ko im je za to kriv? Ko meni može reći kako da vaspitavam djecu? Narediti? Niko.
Lakše je ići linijom manje otpora i reći drugi je kriv.
Djeca traže vrijeme,pažnju ljubav i zajednicke aktivnosti. Nije ova generacija roditelja podbacila nego oni koji su njih odgojili. Moja generacija je pogrijesila a nova sad ispasta.
Посвађаш се са комшијом, он те пријави Центру за социјални рад да си ударила дете, имају право да ти га одузму.
Па ти доказуј да ли јеси или ниси.

Посвађаш се са комшијом, он те пријави Центру за социјални рад да си ударила дете, имају право да ти га одузму.
Па ти доказуј да ли јеси или ниси.
Nisam u toku da to tako ide. Svašta. To je strašno ako je tako.

U stanu ispod mog mlađi bračni par, dva psa Kane Korso, tašta i osoba sa mentalnim problemima,pod nadzorom, dobili su bebu pre 20meseci...razumela sam kada je danonoćno plakala u prvih 6 meseci, grčevi, zubići, gladna, žedna...ali da sada vrišti non stop, to je stvarno atak na nerve i uši, kao da je kolju...kada je izvedu u šetnju, mirna je a u stanu Bože sačuvaj...sada je upisali u jaslice do 12h, jadne vaspitačice ali smo mi bar malo odahnuli....do popodne...

Da, Hans ućuti i onda potrpa milione komšija u gasne komore. Mani se mentaliteta i generalizacija.

Nisi video kako Arapi vaspitavaju decu?
Unesu bebu u hladnu vodu i puste ga da vrišti i onda oni srećni kao vidi naše dete se čeliči i postaje čovek.

Back