georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.501
M jok tebe sam trebo da pitam dal da pizdim zbog toga ili da se igram s njimajesi, sigurno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
M jok tebe sam trebo da pitam dal da pizdim zbog toga ili da se igram s njimajesi, sigurno
verujem da uzivas u vristanjuM jok tebe sam trebo da pitam dal da pizdim zbog toga ili da se igram s njima
nego si nadzak dedaDa nisam nadzak baba
slazem seWAU koje prozivke super sto nemas decu
Možeš li da nam navedeš još neke razlike?*nemica kad kaze svom sinu hansu - dosta - on odmah ucuti
srpkinja kad kaze milanu - on pojaca dranje*
stvarno ima nesto u mentalitetu i u ponasanju
zato cesto kazem da drzava treba da organizuje ozbiljne skole roditeljstva ,
da se deca mnogo bolje vaspitavaju i u obdanistima i u skoli
a ne da se dopusta nasilje i nemirnost opravdavajuci * to su deca*
Kako su roditelji nemocni? Ko im je za to kriv? Ko meni može reći kako da vaspitavam djecu? Narediti? Niko.Moderan način vaspitavanja dece a stigao iz EU je od naše dece stvorio loše,razmažene i nesposobne ljude,na žalost.
Roditelji nemoćni,školstvo takodje,prava deteta neracionalno povećana a lobi za uništenje porodice i svih davnih vrednosti radi punom parom.
Roditelji,zapamtite,dete je vaše,nije državno,nije u vladništvu EU,NVO,vaše je i ne dozvolite da ga ovi tzv dobročinitelji unište.
Посвађаш се са комшијом, он те пријави Центру за социјални рад да си ударила дете, имају право да ти га одузму.Kako su roditelji nemocni? Ko im je za to kriv? Ko meni može reći kako da vaspitavam djecu? Narediti? Niko.
Lakše je ići linijom manje otpora i reći drugi je kriv.
Djeca traže vrijeme,pažnju ljubav i zajednicke aktivnosti. Nije ova generacija roditelja podbacila nego oni koji su njih odgojili. Moja generacija je pogrijesila a nova sad ispasta.
Nisam u toku da to tako ide. Svašta. To je strašno ako je tako.Посвађаш се са комшијом, он те пријави Центру за социјални рад да си ударила дете, имају право да ти га одузму.
Па ти доказуј да ли јеси или ниси.
Тај закон је донет пре неколико година, писали смо овде о томе, заборавила си...Nisam u toku da to tako ide. Svašta. To je strašno ako je tako.
Vjerovatno da jesam. Kako god,zakon je katastrofa.Тај закон је донет пре неколико година, писали смо овде о томе, заборавила си...
Da, Hans ućuti i onda potrpa milione komšija u gasne komore. Mani se mentaliteta i generalizacija.*nemica kad kaze svom sinu hansu - dosta - on odmah ucuti
Nisi video kako Arapi vaspitavaju decu?*nemica kad kaze svom sinu hansu - dosta - on odmah ucuti
pa gde ces vecu generalizaciju od ove tvojeDa, Hans ućuti i onda potrpa milione komšija u gasne komore. Mani se mentaliteta i generalizacija.