YinYang
Obećava
- Poruka
- 85
interesantno je i to sto mislis da sam mlada.. hvala na komplimentucemu smejuljenje ako me vec picis ?
dosta sam stariji od tebe pa cu te zamoliti da pronadjes sta je pravo znacenje reci "kultivisan"

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
interesantno je i to sto mislis da sam mlada.. hvala na komplimentucemu smejuljenje ako me vec picis ?
dosta sam stariji od tebe pa cu te zamoliti da pronadjes sta je pravo znacenje reci "kultivisan"
ne nego se primenjivala poslednjih 5000 godina na globalnom nivou (i pritom bila veoma efikasna)Jel i ta pedagoska metoda dosla od pedagoga iz uze porodice?![]()
interesantno je i to sto mislis da sam mlada.. hvala na komplimentuali zauzeta sam
![]()
pazi da tebe dete ne potuce kad malo stasaYingYang je Meliot klon.
To je taj stil, ne samo pisanja, vec emocionalne reakcije kada bude potucen u diskusiji.![]()
steta sto niko nije pitaogde sam ti se ja to kao nudio za neku vezu
i ja sam zauzet plus sam i tata ... tako da![]()
Ono 2-3 samo u horu je boljeIma li sta lepse od decije vriske?
Jos pogotovo kada ta vriska nervira nadrndane komsije.
![]()
zato sto roditelji hoce da svi pate kao i oni sa svojom decomOno 2-3 samo u horu je bolje
Rekli su ti vec imaj svoju decu pa ces videti da je to najlepsa patnjazato sto roditelji hoce da svi pate kao i oni sa svojom decom![]()
misery loves companyRekli su ti vec imaj svoju decu pa ces videti da je to najlepsa patnja
Buduće Zvezde Granda.S vristanjem u svetlu buducnost!
svakog dana posle skole deca odu malo napolje da se rodeDeca vriste placu i dizu larmu od trenutka dolaska na svet jer je to prirodni mehanizam kako da se udahne vazduh, napune pluca, prokrve vene i kapilari. To je nesto prirodno.
Ali ti izvini ako ti smetaju deca koja galame, sto nisi rekao odmah niko ne bi pravio decu samo bi se svi gudrali pili i spavali do podne.
Samo da nije dece ti bi nasao neki drugi razlog da otvoris temu. Nesto drugo bi ti remetilo san preko dana.
A i ne moras da ih trpis pod prozorom, zazidaj prozor koi ce ti ionako sluzi samo da udju galama i komarci.
ranije dete kad vristi roditelj ga udari i umukne ekspresno a sad ga roditelji jos podsticu
i posle ih vode kod psihijatra....
upravo to.
Naš problem je prenaseljenost, nisu deca.
A o vaspitačima...pojedini prodaju **** za budrege. U globalu, velika im je odgovornost, al se prave pametni za sve pare, pojedini.
Mislim na novogradnju.ako misliš na ove novogradnje po Vračaru i starom gradu, da, slažem se, u potpunosti, al što se tiče Srbije
mi smo srednje nenaseljena država, da ne pominjem Francusku ili Španije koje su pustare, sa par velikih gradova
i uopšte ceo svet je vrlo nenaseljen, ali naši gradovi su ZLOČIN urbanizma od 2000. na ovamo
dok se za vreme soc.realizma bili najbolji svetski primeri poštovanja i primene ATINSKE POVELJE, le korbizijea.
Novi Beograd je prepun čistog vazduha i prostora za igru i sve aktivnosti, itd...
SFRJ urbanizam je bio sam svetski vrh urbanizma.
Pogledajte prilog 1397202
jesi, sigurnoBio sam juce na selu malo uzivao u vristanju 5oro dece
ne pravdaj svoju nekulturu i neprilagodjsnost civilzaciji decijim nestaslucimaI meni smeta vrištanje, ali šta bi ti hteo? Da imaš decu a da ne trpiš sve njihove nestašluke, plač, neprospavane noći, pa i vrištanje.