Zasto roditelji pustaju decu da vriste ceo dan?

Deca vriste placu i dizu larmu od trenutka dolaska na svet jer je to prirodni mehanizam kako da se udahne vazduh, napune pluca, prokrve vene i kapilari. To je nesto prirodno.

Ali ti izvini ako ti smetaju deca koja galame, sto nisi rekao odmah niko ne bi pravio decu samo bi se svi gudrali pili i spavali do podne.

Samo da nije dece ti bi nasao neki drugi razlog da otvoris temu. Nesto drugo bi ti remetilo san preko dana.

A i ne moras da ih trpis pod prozorom, zazidaj prozor koi ce ti ionako sluzi samo da udju galama i komarci.
svakog dana posle skole deca odu malo napolje da se rode :D

Deca se glasaju jer tako razvijaju govorni aparat. Takodje i sticu osecaj o svojoj zvucnosti, a nekad i samo da privuku paznju ako primete da to roditeljima smeta.
Ako mogu da slusam Badju, ispod, iz kafica, kako pusta bundu od merca ili Tjosu kako gari kawasaki yamahu annananaaaaan u 4 ujutru, ili bahatu prodornu komsinicu ciji tel razgovor ceo komsiluk treba da cuje i kako je ona sva ol biznis i u pokretu, mogu i malu decu koja barem nisu svesna sebe jos. I nikad mi nisu smetala. Na protiv uvek mi je lepo da cujem graju i viku dece napolju. Pa i bebce koje place. Milina.

...bio sam u Budvi
u Rojal_apartmanu
/slucaj htio/
Unuk od 2,5. godine
razbudi se oko 2-3. ujutro i plac do vriska
ali satima
iznio sam ga vani da ne smeta drugom i Snahi i Sinu,
sali smo liftom izasli parkom do puste obale
vrisak i niti jedan prolaznik
kao ni portiri ili ostali gosti
nijesu reagovali
jer i mi smo to isto dozivljavali
iz drugih apartmana
...mislim,
da nema vise i neodgovornije reakcije nego,
osudjivati roditelje
umjesto se osmjehnuti
i,-saucestvovati...
...tako je sve to dozivio , faraonn Tumnopoteh I.

👍👍 upravo to.
Naš problem je prenaseljenost, nisu deca.
A o vaspitačima...pojedini prodaju **** za budrege. U globalu, velika im je odgovornost, al se prave pametni za sve pare, pojedini.

ako misliš na ove novogradnje po Vračaru i starom gradu, da, slažem se, u potpunosti, al što se tiče Srbije
mi smo srednje nenaseljena država, da ne pominjem Francusku ili Španije koje su pustare, sa par velikih gradova
i uopšte ceo svet je vrlo nenaseljen, ali naši gradovi su ZLOČIN urbanizma od 2000. na ovamo
dok se za vreme soc.realizma bili najbolji svetski primeri poštovanja i primene ATINSKE POVELJE, le korbizijea.
Novi Beograd je prepun čistog vazduha i prostora za igru i sve aktivnosti, itd...
SFRJ urbanizam je bio sam svetski vrh urbanizma.

1692474822464.png

ako misliš na ove novogradnje po Vračaru i starom gradu, da, slažem se, u potpunosti, al što se tiče Srbije
mi smo srednje nenaseljena država, da ne pominjem Francusku ili Španije koje su pustare, sa par velikih gradova
i uopšte ceo svet je vrlo nenaseljen, ali naši gradovi su ZLOČIN urbanizma od 2000. na ovamo
dok se za vreme soc.realizma bili najbolji svetski primeri poštovanja i primene ATINSKE POVELJE, le korbizijea.
Novi Beograd je prepun čistog vazduha i prostora za igru i sve aktivnosti, itd...
SFRJ urbanizam je bio sam svetski vrh urbanizma.

Pogledajte prilog 1397202
Mislim na novogradnju.
Ne bih komentarisala urbanizam današnjice, za to treba nova tema...ali se slažem.

Back