Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
ako smatrash da je neki post neprimeren, ti ga prijavi.
Umesto toga, ti si digla ustanak protiv sarkazma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako smatrash da je neki post neprimeren, ti ga prijavi.
misle da su nesto vise od ostalih..odavno sam na ovom forumu i stvarno primecujem mnoge stvari...
npr.nadje se neka osoba ,i umesto da komentarise temu,ona komentarise sta je ispravno napisaoPobogu,pa valjda se razumemo...a ono najbitnije na ovom forumu je SARKAZAM.kao da ste ga vi izmislili,mnogo ga koristite i jos prozivate pojedine osobe u vezi sa istim...
Strasno..sta je tu u necijim mozgovima da misle da su bolji od drugih..ovo ne mora biti samo za forumase..NAJVISE MRZIM KADA NEKA OSOBA KAZE ZA NEKOG DA NIJE NIKO I NISTA..msm ko je on da kaze da ta osoba nije niko i nista..msm znam,toliko se iznerviram kada ovakve stvari cujem,kad neko za nekog kaze da je seljober?msm sta ti je bila prababa??ko si ti uopste da za nekog to kazes..strasno
znam da sam smorila,ali morala sam da izbacim to iz sebe..
HVALA![]()
Pa vidis, nemas razloga za zivciranje..
Ovo je samo forum, privid stvari..
Ima onih koji jedino tako znaju i pricati, ima onih koji koriste rezon: ko tebe pamecu ti njega shit-om. Pa kada nesto kazes oni daju komentar: ti si glupa, a ne mogu tacno ni reci zasto..
Da li smo mi neki geniji i ko je koliko pametan od nas, videce se na nekim drugim mestima a ovde.. pa ocigledno nece..
Ovde se ne radi o neprimernim postovima...nije tu nista previse tragicno da bi se neko kaznio...ali opet, samo sam rekla kako stvari stoje,naglasavam da je to samo na ovom forumu..ne vidim razlog prijavljivanju ako se neko tako ponasa,ovde se samo chatuje(odakle li mi ovaj izra)o tome...
Hvala...a i vama hvala,pametnim mozgovima(posto su,jelte ovde svi pametni pa mogu i ja)koji ni to ne kapiraju!:heart:
chini mi se da tebe u stvari pogadja shto ne mozhesh da im vratish kad ti kazhu da si glupa
jer to mozhda i jesi
ili mi se chini da ti je sama uvreda problem?
nego
postoje podforumi gde nema pljuvachine
tipa "zhene"
pa tamo obitavaj ako zhelish
u svakom sluchaju
ovo je forum, nishta ozbiljno
Generalno,nikada me niko(ILI BAR JA NE PAMTIM)nije uvredio,reko da sam glupa i sl na ovom forumu ..tako da mene ne pogadja to sto ja njima ne vracam jer nemam kome sta da vratim a i da imam ne pada mi na pamet da se dokazujem,da prosipam svoju pamet(glupost)...pa idem ja i na taj podf.nema tu problema..ovo je samo tema o tome.....![]()
Mislim da ti je Krepto upravo suptilno naglasio da si glupa.
Koga je uopste briga? Ovo je samo forum, ne poznajes ljude i oni ne poznaju tebe.
.a ono najbitnije na ovom forumu je SARKAZAM.kao da ste ga vi izmislili,mnogo ga koristite i jos prozivate pojedine osobe u vezi sa istim...
Strasno..sta je tu u necijim mozgovima da misle da su bolji od drugih..ovo ne mora biti samo za forumase..NAJVISE MRZIM KADA NEKA OSOBA KAZE ZA NEKOG DA NIJE NIKO I NISTA.
Kao da je bitno...
Bokte, živi i pusti druge da žive...!
U stvarnom zivotu mi smetaju mnoge druge stvari i ponavljam da to NIJE isto kao i na forumu..ne znam kako to ne mozes da razlikujes.Govori se o ponasanju na forumu
..pod tim,,u stvarnom zivotu,,mislila sam na to da me to ne opterecuje u stvarnom zivotu,vec samo na forumu...valjda ti je jasno,ako ne,vidim da samo trazis razlog za ,,peckanje,,...al tu sam uvek za tebe da znas
![]()
bio si sve to a uchlanjen tek od juna?Eh, sta sam sve bio, pogotovo na ovom forumu...
Izdajnik, placenik, nezreo, glup, degen...
bio si sve to a uchlanjen tek od juna?
E baš si zlatna.
U stvarnom životu bi valjda trebalo da je gore,ALO pobogu,ovo je forum,i mi realno za tebe ni ne postojimo,samim tim tvoja frustracija je nerazumljivane tražim razlog za peckanje nego mi nije jasno šta hoćeš...
evo konkretno zašto ja dođem i pričam kako sam najpametnija,najšarmantnija,najlepše,kratko i jasno-može mi se,da dođem ovde i istresam se...ja zato i koristim forum![]()
A zasto se pojedini forumasi loze na provokacije na internetu?![]()
Mene su poceli da nerviraju ovakvi komentari...kontam da sam i ja nekad ovako razmisljao, ali...
Sad da te neko lepo "spusti" na krstarici, tebi/bilo kome, bilo bi svejedno? Bilo bi malo sutra.... Ti bi se ustvari iznervirao, a napisao bi kako ti je svejedno... Svakoga nerviraju provokacije, bilo gde i na bilo kom mestu...pa cak iako to bila krstarica...
Mene su poceli da nerviraju ovakvi komentari...kontam da sam i ja nekad ovako razmisljao, ali...
Sad da te neko lepo "spusti" na krstarici, tebi/bilo kome, bilo bi svejedno? Bilo bi malo sutra.... Ti bi se ustvari iznervirao, a napisao bi kako ti je svejedno... Svakoga nerviraju provokacije, bilo gde i na bilo kom mestu...pa cak iako to bila krstarica...
Naravno da će da te isprovocira,da ćeš ti,ako imaš mozga,naravno,da odgovoriš na provokaciju,ali baš da ćeš da s druge strane monitora popizdiš,meni je to bolesno.Ovoj je očito skočio pritisak,vidim caps lock samo šljaka
a i otkud znaš,opasno je tako da generalizuješ,ima ljudi koji su jednostavno ladni ko špricer,to mene lično najviše iznervira u rl kad se svađam,kad se onako lepo izvrištim,a osoba na koju vrištim pet para ne daje![]()