Zasto pojedini forumasi.....

Mozes da kazes da si bolji od nekog drugog, ukoliko to baziras na nekoj relevantnoj cinjenici.
Ja npr. mogu da kazem da sam bolji od tebe u oblasti muzike jer se time bavim 10 godina, a tebi je mrsko cak i da je slusas. Mislim, lupam... mojne uzimas ovaj primer za ozb.
Al' ono sto me nervira sa druge strane jeste ta kolicina nezrelosti, koja glupim osobama ukoliko primete da im se misljenje ne slaze sa tvojim dozvoljava da ti kazu da si glup, nezreo, ovakav, onakav...
Al' to su sve kompleksi koji maskiraju veeeeeelike unutrasnje pukotine i slabosti, pa takve persone treba razumeti i olaksati im :)

mogao si slobodno napisati moj nik,pošto ti ne ide dobro to kamufliranje ;)
drugo,i ti si upravo napisao za mene da sam glupa
pročitaj Bulletdodgerov post i neke stvari će ti (nadam se) biti jasne.
Ja sam samo htela da ti stavim do znanja da je smešno što misliš da se individualnost ogleda u onim smešnim pričama iz škole...individualnost je daleko širi pojam...

Slazem se,ali sto bi se nervirala kad ovo glupost? Ovde ti je slicno kao na LJiS imas 3 klana i ako zaratis sa jednim svi ti se nakace na vrat!:)

koja bre 3 klana?

Primer kreptomana,izvini bro ali ***! Decko ovde nekad pametuje,nekad hejtuje,nekad glumi dileju,nekad je zaebant a kad ga upoznas lik je druga osoba,miran,stidljiv,dobar ka lebac,svaka majka bi ga za zeta pozelela (ako ima cerku)!:lol:

roknucu te u koleno :evil:

Braaate, ovo je prevazidjeno pre nekoliko meseci....

Zato sto im se moze!

Voleo bih samo kad bih bio dobar kraker pa da mogu svima lepo da pubacim viruse...video bih onda koga bi oni zezali...:per:

A i bolje je kad se uzivo svadjas sa nekim...tada barem mozes da ga udaris ako te previse iznervira...a ovde mozes samo da glumis nesto na foru "Pfff, tvoji postovi me ne doticu, smesan si mi..." i sl...a ustvari se vecina takvih jede iznutra...:P

Ma ko je taj Vlada Pravilo ?!! :D

U pravu si potpuno, ali ne vazi samo za forume, nego za sve na internetu preko chega ljudi ostvaruju kontakte sa drugima. Na internetu su svi pametni, svi su najlepshi, itd...U tem je kljuch !!! :)

Jao...KLL gle mu avartar...ja reko saska...prc.
Ode foum u k.
A sto se sarkazma tice...ajde lezite svi na tibu i ruke iza glave!
NE MOGU DA VAS CITAM!!!!AAAA!

Mislim da tema nije posluzila svrsi da eto iskaze svoja osecanja,vec da jednostavno pokusa da sazna zasto se doticni tako ponasaju! Nije postala kao oni,vec ukazuje na problem i pokusava da promeni stvari na finiji nacin sto je kul!

Kakav bre finiji nachin , sa ce ovde da otvori temu i svi sarkastichni tipovi sa krste ce da nestanu ?
Ako hoce da sazna nek pita njih.

A svi izrazi tipa
Fino za jebalo veka .

Ja ovako mislim , ako joj sve to smeta , da se suochi sa onome ko joj smeta , ne mora da se spushta na nivo uvrede i slichno , ali je to sigurno delotvornije.

Hmmm..prvo ,ja nisam ta ,,masa,, ljudi,jeste da na neki nacin osudjujem,ali osudjujem ljude koji osudjuju..kapiras?hm..verovatno ne..ali nebitno morala sam da izbacim to iz sebe,to je moj stav,ZASTO NEKO KONSTANTNO MORA DA SPUSTA JER ON SMATRA(NEKA SMATRA ZA SEBE)DA JE BOLJI,PAMETNIJI ITD...KO JE ,,TAJ,, DA MOZE ZA NEKOG DA KAZE DA JE GLUP NAPRIMER??KO JE TAJ KOJI TREBA DA KAZE DA JE NEKO PAMETAN?NIKO...svako ima svoje misljenje i normalno forum za to i sluzi da se iskaze,ali neke stvari stvarno prelaze granicu..kao i vas sarkazam,koriste ga skoro svi u zivotu i to je normalno,ali ovde ,ali samo ovde na ovom forumu ja primecujem preveliku dozu istog,i stalno se to spominje,stalno ima tih spustanja,tipa OVO JE SARKAZAM BLA BLA AKO UOPSTE ZNAS STA ZNACI...msm..daj ljudi oladite,shvatite da smo mi svi pacenici koji svoje slobodno vreme vise ovde ,A PRIMECUJEM DA JE OVO JEDINI,ALI JEDINI FORUM GDE SE NAMECE I PROSIPA PAMET...

:dash:misle da su nesto vise od ostalih..odavno sam na ovom forumu i stvarno primecujem mnoge stvari...
npr.nadje se neka osoba ,i umesto da komentarise temu,ona komentarise sta je ispravno napisao
:dash:Pobogu,pa valjda se razumemo...a ono najbitnije na ovom forumu je SARKAZAM.kao da ste ga vi izmislili,mnogo ga koristite i jos prozivate pojedine osobe u vezi sa istim...
Strasno..sta je tu u necijim mozgovima da misle da su bolji od drugih..ovo ne mora biti samo za forumase..NAJVISE MRZIM KADA NEKA OSOBA KAZE ZA NEKOG DA NIJE NIKO I NISTA..msm ko je on da kaze da ta osoba nije niko i nista..msm znam,toliko se iznerviram kada ovakve stvari cujem,kad neko za nekog kaze da je seljober?msm sta ti je bila prababa??ko si ti uopste da za nekog to kazes..strasno
znam da sam smorila,ali morala sam da izbacim to iz sebe..
HVALA:rumenko:

Iskreno, pomalo i ja sebe smatram bolji od drugih. Ali to nikako ne pokusavam da dokazem tako sto cu da vrijedjam druge forumase.

A kad pocne neko da mene vrijedja i da se svadja sa mnom samo zato sto sam napisao neko svoje misljenje, onda primjenjujem neku od metoda da ga da fin nacin spustim na zemlju :mrgreen:

A to inace ne bi trebalo da te uopste opterecuje. Vrijedjanje i omalovazanje je stvar svakodnevnice.

Hmmm..prvo ,ja nisam ta ,,masa,, ljudi,jeste da na neki nacin osudjujem,ali osudjujem ljude koji osudjuju..kapiras?hm..verovatno ne..ali nebitno morala sam da izbacim to iz sebe,to je moj stav,ZASTO NEKO KONSTANTNO MORA DA SPUSTA JER ON SMATRA(NEKA SMATRA ZA SEBE)DA JE BOLJI,PAMETNIJI ITD...KO JE ,,TAJ,, DA MOZE ZA NEKOG DA KAZE DA JE GLUP NAPRIMER??KO JE TAJ KOJI TREBA DA KAZE DA JE NEKO PAMETAN?NIKO...svako ima svoje misljenje i normalno forum za to i sluzi da se iskaze,ali neke stvari stvarno prelaze granicu..kao i vas sarkazam,koriste ga skoro svi u zivotu i to je normalno,ali ovde ,ali samo ovde na ovom forumu ja primecujem preveliku dozu istog,i stalno se to spominje,stalno ima tih spustanja,tipa OVO JE SARKAZAM BLA BLA AKO UOPSTE ZNAS STA ZNACI...msm..daj ljudi oladite,shvatite da smo mi svi pacenici koji svoje slobodno vreme vise ovde ,A PRIMECUJEM DA JE OVO JEDINI,ALI JEDINI FORUM GDE SE NAMECE I PROSIPA PAMET...

Osudjujes ljude koji osudjuju? :hahaha:

Mozes da kazes da si bolji od nekog drugog, ukoliko to baziras na nekoj relevantnoj cinjenici.
Ja npr. mogu da kazem da sam bolji od tebe u oblasti muzike jer se time bavim 10 godina, a tebi je mrsko cak i da je slusas. Mislim, lupam... mojne uzimas ovaj primer za ozb.
Al' ono sto me nervira sa druge strane jeste ta kolicina nezrelosti, koja glupim osobama ukoliko primete da im se misljenje ne slaze sa tvojim dozvoljava da ti kazu da si glup, nezreo, ovakav, onakav...
Al' to su sve kompleksi koji maskiraju veeeeeelike unutrasnje pukotine i slabosti, pa takve persone treba razumeti i olaksati im :)

Smisao za sarkazam ipak moraju imati veci kapaciteti za kvalitetne provokacije. :)

:dash:misle da su nesto vise od ostalih..odavno sam na ovom forumu i stvarno primecujem mnoge stvari...
npr.nadje se neka osoba ,i umesto da komentarise temu,ona komentarise sta je ispravno napisao
:dash:Pobogu,pa valjda se razumemo...a ono najbitnije na ovom forumu je SARKAZAM.kao da ste ga vi izmislili,mnogo ga koristite i jos prozivate pojedine osobe u vezi sa istim...
Strasno..sta je tu u necijim mozgovima da misle da su bolji od drugih..ovo ne mora biti samo za forumase..NAJVISE MRZIM KADA NEKA OSOBA KAZE ZA NEKOG DA NIJE NIKO I NISTA..msm ko je on da kaze da ta osoba nije niko i nista..msm znam,toliko se iznerviram kada ovakve stvari cujem,kad neko za nekog kaze da je seljober?msm sta ti je bila prababa??ko si ti uopste da za nekog to kazes..strasno

Pa suda imas takvih ljudi, mislim i u RL ce se naci takvi,normalno je da usput neki zaluta i na Krstu :)

Mojne se nerviras..treba mnogo iskustva i zivaca za takve..onda ti prozivanje i spustanje njih dodje ko rekreacija:lol:

Prvo ne uznemirava me u zivotu,vec SAMO na ovom forumu....to je velika razlika,ne mislim nikada o tome sve dok ne vidim to u nekom postu,pa sam zato i otvorila temu.

Ne smeta ti u stvarnom životu,gde stvarno to možeš da osetiš i primetiš,uračunavajući gestikulaciju,izraz lica,intonaciju,blabla,a smeta ti ovde,gde imaš samo reči,koje uostalom možda ni ne skontaš na pravi način,stvarno zanimljivo.

Ne smeta ti u stvarnom životu,gde stvarno to možeš da osetiš i primetiš,uračunavajući gestikulaciju,izraz lica,intonaciju,blabla,a smeta ti ovde,gde imaš samo reči,koje uostalom možda ni ne skontaš na pravi način,stvarno zanimljivo.

:roll:U stvarnom zivotu mi smetaju mnoge druge stvari i ponavljam da to NIJE isto kao i na forumu..ne znam kako to ne mozes da razlikujes.Govori se o ponasanju na forumu:rtfm:..pod tim,,u stvarnom zivotu,,mislila sam na to da me to ne opterecuje u stvarnom zivotu,vec samo na forumu...valjda ti je jasno,ako ne,vidim da samo trazis razlog za ,,peckanje,,...al tu sam uvek za tebe da znas:cmok2:

Back