Stariji forumaši i forumašice

Saro, koji su najstariji forumasi na Krsti?
Bez obzira na godine i staž na Krsti, najozbiljniji i nekako kodaimaju70 su @đavolčić i @Nina, nekako su preozbiljni i strogi :D
Sa druge strane postoje forumaši za koje bih rekla da imaju 20-ak a imaju više godina, npr. @Black_star
Naravno u tim procjenama ne računam @tab503, on mi je nekako kao vrtićkog uzrasta da je :D

2013..bila je davno i sve je bilo drugačije. Bilo je više druženja i ambicija.
A sad je sve samo navika i puko traćenje vremena.
kakvih ambicija leba ti,ko je ikad imao ikakve ambicije i u kom pogledu na hebenom forumu wtf? :cepanje:
svaki forum je bukv oduvek bio samo navika i puko traćenje vremena,ne samo forumi nego i bilo koje društvene mreže itd

ova lažna i besmislena nostalgija za nekim navodno boljim i ambicioznijim ( :rotf:) vremenima na forumu je vrlo iracionalna i netoćna

Naravno u tim procjenama ne računam @tab503, on mi je nekako kao vrtićkog uzrasta da je :D
Baby Kiss GIF by America's Funniest Home Videos

Poslednja izmena:
Oduvek sam želeo da postanem moderator.Čepio sam se maksimalno i moderaciji i upravi foruma ali sve je bilo uzalud. Nikad me nisu ni prepoznali kao potenijalnog kandidata za tu poziciju.Sad sam oslobođen te iluzije i lakše mi je na određeni način.
što bi bio moderator?
samo bi imao problem više u životu
iskusio sam ja to na čatu krstarice kada me je tadašnji glavni za 44+ bobo69 postavio za @ i lik je zaboravio da me je postavio i posle dve nedelje skinuo i pitao me odakle mi @ , rekoh mu ja ti si mi dao - aj reče on da ti vratim - a ja : neka hvala ne treba , jbt najgorih dve nedelje na čatu sam imao svi poznati i nepoznati likovi dolaze da se šlihtaju za + i %, najgore je kada ti dođe neko koga znaš i dobar si sa njim , samo još jedan problem da imam u životu
imao sam ja ponudu svojevremeno i za mod-a ovde ali sam odbio jer znam da mi to ne treba u životu

Back