Stariji forumaši i forumašice

kakvih ambicija leba ti,ko je ikad imao ikakve ambicije i u kom pogledu na hebenom forumu wtf? :cepanje:
svaki forum je bukv oduvek bio samo navika i puko traćenje vremena,ne samo forumi nego i bilo koje društvene mreže itd

ova lažna i besmislena nostalgija za nekim navodno boljim i ambicioznijim ( :rotf:) vremenima na forumu je vrlo iracionalna i netoćna
Očigledno nikad nisi volela ovaj forum. Ja jesam. I mnoge ljude na ovom forumu
sam volela..I moderisala sam nekoliko pdf-ova. i imala sam ambicije da budu što bolji.
Ti to ne možeš da shvatiš. A nije ni važno. Sada mi više nije važno.

Očigledno nikad nisi volela ovaj forum. Ja jesam. I mnoge ljude na ovom forumu
sam volela..I moderisala sam nekoliko pdf-ova. i imala sam ambicije da budu što bolji.
Ti to ne možeš da shvatiš. A nije ni važno. Sada mi više nije važno.
Ovo je i najtužnije, a tako je zato što ovaj forum nije što je nekad bio. Mada da se ne lažemo nikada nije bio na nivou hrvatskog pandana.

što bi bio moderator?
samo bi imao problem više u životu
iskusio sam ja to na čatu krstarice kada me je tadašnji glavni za 44+ bobo69 postavio za @ i lik je zaboravio da me je postavio i posle dve nedelje skinuo i pitao me odakle mi @ , rekoh mu ja ti si mi dao - aj reče on da ti vratim - a ja : neka hvala ne treba , jbt najgorih dve nedelje na čatu sam imao svi poznati i nepoznati likovi dolaze da se šlihtaju za + i %, najgore je kada ti dođe neko koga znaš i dobar si sa njim , samo još jedan problem da imam u životu
imao sam ja ponudu svojevremeno i za mod-a ovde ali sam odbio jer znam da mi to ne treba u životu

mod na jutubu ili na tiktoku nije teško biti ali ovde bogumi zahteva temeljnost-pregledavanje svih aktivnih tema na podforumu i dublje analiziranje

ti kao da si od juce na forumu.
dve stvari trebujemo za forumase
zilete za brkove za dame i XXL kondome za muskarce :mrgreen:
:zcepanje:zilete za brkove za dame
pa sad nisam sigurna baš za xxl teško je to pronaći, evo jedva i ove da imaju, uz njih dobiješ i ovaj sa smajlićem :mrgreen:
1.jpg

Back