Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 257.517
uclanjen 07.08.2016. i to je to 

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću za 10 reći nekad davno sam bila forumašica nakratko
svakom po 1 ili ??? kako znati koju veličinu, boju, okus preferira koji forumašdelimo kondome![]()
jel s jagodama i šlagom???ja perferiram okus patišpanja
dajel s jagodama i šlagom???
Očigledno nikad nisi volela ovaj forum. Ja jesam. I mnoge ljude na ovom forumukakvih ambicija leba ti,ko je ikad imao ikakve ambicije i u kom pogledu na hebenom forumu wtf?
svaki forum je bukv oduvek bio samo navika i puko traćenje vremena,ne samo forumi nego i bilo koje društvene mreže itd
ova lažna i besmislena nostalgija za nekim navodno boljim i ambicioznijim () vremenima na forumu je vrlo iracionalna i netoćna
Ovo je i najtužnije, a tako je zato što ovaj forum nije što je nekad bio. Mada da se ne lažemo nikada nije bio na nivou hrvatskog pandana.Očigledno nikad nisi volela ovaj forum. Ja jesam. I mnoge ljude na ovom forumu
sam volela..I moderisala sam nekoliko pdf-ova. i imala sam ambicije da budu što bolji.
Ti to ne možeš da shvatiš. A nije ni važno. Sada mi više nije važno.
Ne znam baš je li ispunjavam kriterijume?
ti kao da si od juce na forumu.svakom po 1 ili ??? kako znati koju veličinu, boju, okus preferira koji forumaš![]()
Otkad su banovali Jasnu
Da nisam video ovu temu ne bi shvatio da sam 10 godina na forumu, prolete vreme...
što bi bio moderator?
samo bi imao problem više u životu
iskusio sam ja to na čatu krstarice kada me je tadašnji glavni za 44+ bobo69 postavio za @ i lik je zaboravio da me je postavio i posle dve nedelje skinuo i pitao me odakle mi @ , rekoh mu ja ti si mi dao - aj reče on da ti vratim - a ja : neka hvala ne treba , jbt najgorih dve nedelje na čatu sam imao svi poznati i nepoznati likovi dolaze da se šlihtaju za + i %, najgore je kada ti dođe neko koga znaš i dobar si sa njim , samo još jedan problem da imam u životu
imao sam ja ponudu svojevremeno i za mod-a ovde ali sam odbio jer znam da mi to ne treba u životu
Očigledno nikad nisi volela ovaj forum. Ja jesam. I mnoge ljude na ovom forumu
sam volela..I moderisala sam nekoliko pdf-ova. i imala sam ambicije da budu što bolji.
ti kao da si od juce na forumu.
dve stvari trebujemo za forumase
zilete za brkove za dame i XXL kondome za muskarce![]()
jesteOčigledno nikad nisi volela ovaj forum. Ja jesam. I mnoge ljude na ovom forumu
oćunemoj pričatiii![]()
Tada nisam znao sta da "potpisem" koristim forum pa "korisnik" hteo posle da menjam ali ne moze...a što sise ti potpisao kao korisnik? nik taj deluje nekako plastično i formalno
Inace, kakva duboka psihologija kad te ovo zanima! Ne mislim nista lose, naprotiv...a što sise ti potpisao kao korisnik? nik taj deluje nekako plastično i formalno
Tada nisam znao sta da "potpisem" koristim forum pa "korisnik" hteo posle da menjam ali ne moze...
Inace, kakva duboka psihologija kad te ovo zanima! Ne mislim nista lose, naprotiv...
dakle crkoh dok nađoh okus patišpanja s jagodama i šlagomja perferiram okus patišpanja
Al si ozbiljan ruzislavedobro sada može pa eto al ako si navikao na ovaj nik onda sve okodoki
ama baš nikakva nego pitam onakoo