lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.940
Hoću, nešto zbog svoje ljubavi, nešto zbog ljubavi prema blokaderima.nemoj vise, pliz..
Pazi kontejner.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoću, nešto zbog svoje ljubavi, nešto zbog ljubavi prema blokaderima.nemoj vise, pliz..
To koliko si pametan znam još od ,,onoga,, foruma kada si **** na kubike.
Tipičan si primjer sendvičara iz SNS večernje škole.
Ja nemam nikakvog učešća u krađi, ucjeni, obmani, lopovluku bilo koje vrste. Ja u ogledalu mogu samo vidjeti čestitog građana. A ti? Šta vidiš ti kada se pogledaš?Ajde što se odmah ljutiš.
Samo sam ti postavio ogledalo da kad pljucneš po onima koji žive tamo po čemu pljuju vidiš malo sebe..
Lakše ćeš ih razumeti..![]()
Зашто Срби лопови убице и лажови имају храбрости и могућности да краду лажу и убијају само Србе
и ти их подржаваш у томе ?
зашто Срби као Додик и Вућић могу да краду лажу и убијају Само србе а немогу никако друге државе и нације
Хоћеш рећи да си ти паметан и да треба да Срби убијају краду и лажу Србе као Додик и Вућић ?
Нетачно Српски политичар краде Србе. Ти подрћаваш убице лопове и лаћове јер су ти исти и корисни
Зашто пистовећујеш лопова лажова и убицу Додикаи Вућића са собом ?
зашто мислиш да су сви глупи и наивни и не виде разлику како западнии политичар ради и како Србски политичар ради
Зашто браниш Вучића који сарађује са онима који су 'украли Србима косов' и вози се у Америчким авионима
Зашто поистовећујеш пљување по Додику који је мафијаш лопов лажов и превртљивац са пљувањем на себе ?
Останак у србији подразумева бити лопов и убица и тако напредовати ?
зашто пљујеш по комунизму а не би одбио да радиш мање и да живиш боље
Зашто пљујеш по онима који неће да раде за лопове и убице
Пљување је по лоповима убицама и лажовима..Зашто поистовећујеш себе са лоповима убицама и лажовима?
Зашто подржаваш лопове убице и лажове у УСА а не подржаваш убице лопове и лажове њихове сараднике на власти у Србији
Ja nemam nikakvog učešća u krađi, ucjeni, obmani, lopovluku bilo koje vrste. Ja u ogledalu mogu samo vidjeti čestitog građana. A ti? Šta vidiš ti kada se pogledaš?
Unakazili su te znači! Očekivano.Pa nemaju ni ovo što su otišli na zapad nikakvog učešća u krađi ali pljuju po zapadu.
Ja kad se pogledam u ogledalo, uplašim se..![]()
Da, hoću. Danas mi se baš kvare duboke misli plitikih umova. Boga nema. Neće ga kažu ni biti.ti iz humanih razlog ko foka kakis...a pogotovo spominjanje Boga..samo nastavi da lupetas gluposti..
Unakazili su te znači! Očekivano.
Neće. Biće nešto između Indije i Pakistana. Drugo kolo će se igrati i druge stvari vrtjeti na ražnju.E bio sam ti u domovinu na izlet pre dva vikenda.
Koliko se tamo Srbuje majko mila, čak sam se i ja malo sasrao.
Nikad tu Bosne neće bit' ..![]()
Neće. Biće nešto između Indije i Pakistana. Drugo kolo će se igrati i druge stvari vrtjeti na ražnju.
Šta ti nije jasno?Neće. Biće nešto između Indije i Pakistana. Drugo kolo će se igrati i druge stvari vrtjeti na ražnju.
Kada kažeš ,,veliki srbenda,, ja znam na šta misliš. Da pogađam?Srbovanje na max.
Postideo sam se iskreno.
Osećao sam se kao prozapadni evropski liberalni građanin Srbije među njima.
Ako je neko nekad sreo velikog srbendu u Srbiji, to da pomnoži sa 7 i takvi su u Republici Srpskoj..![]()
Ti imaš pravo na kritiku društva u kome živiš i to je sasvim legitimno jer ti tom društvu doprinosiš kako kroz poreze i učestvovanjem u ekonomiji i kao proizvođač i kao potrošač, tako i kroz učešće u javnom životu, činjenici da biraš neke predstavnike negde i da odlučuješ o nečemu ipak.Nije bitno gde si živela, nego gde živiš sada.
Ova tema zamera ljudima koji beže na zapad a pljuju po njemu.
Žive i mnogi u Srbiji koji pljuju po njoj.
Ti imaš pravo na kritiku društva u kome živiš i to je sasvim legitimno jer ti tom društvu doprinosiš kako kroz poreze i učestvovanjem u ekonomiji i kao proizvođač i kao potrošač, tako i kroz učešće u javnom životu, činjenici da biraš neke predstavnike negde i da odlučuješ o nečemu ipak.
Pitanje za rusofile, nacionaliste, komuniste, i dezurne pljuvace zapada.
Zasto pljujete po zapadu, a vozite nemacka kola?
Zasto pljujete po zapadu, a ne ostajete u zajednici/zadruzi sa primarnom porodicom, nego kupujete svoj stan?
Zasto pljujete po zapadu, a SVE cene racunate u evrima?
Kakvo glupo pitanje. Zasto pljujem vlast u Srbiji a zivim ovde? Pa zato sto imam pravo na kriticko misljenje, nikada nista nece biti toliko savrseno, a narocito drzava. Uvek ce biti odredjeni segment nekog drustva, tj. pre svega aktuelne politike koji moze da se kritikuje. Meni je u kuci sve kinesko pa ne dajem slepu podrsku spoljnoj politici Narodne Republike Kine. Ne nosim pionirsku uniformu i ne masem kineskim zastavicama. Zar bi trebalo da dr*am na Putina ako pusim Sobranje i pijem rusku vodku?Pitanje za rusofile, nacionaliste, komuniste, i dezurne pljuvace zapada.
Zasto pljujete po zapadu, a vozite nemacka kola?
Zasto pljujete po zapadu, a ne ostajete u zajednici/zadruzi sa primarnom porodicom, nego kupujete svoj stan?
Zasto pljujete po zapadu, a SVE cene racunate u evrima?
Možda i postoji, ali nakupila se pljuvačka u usnoj duplji. Zbog knedle u grlu ne silazi, pa mora negdje izaći.Вероватно већ постоји тема о томе...
Kada kažeš ,,veliki srbenda,, ja znam na šta misliš. Da pogađam?
Čupavi, neuredni, odani SNSD-u, neobrazovani ili poluobrazovani, lopovi, otmičari, laktaši, oni kojima ovo sve pogoduje, bez da su dali ikakav doprinos, ni stvaranju RS-a, ni napretku.
Možda i postoji, ali nakupila se pljuvačka u usnoj duplji. Zbog knedle u grlu ne silazi, pa mora negdje izaći.
Ne reci dva puta. Život zna tako da demantuje dok kažeš piksla.Pa ne mislim sigurno na tebe..
Kakvi god da su, a izgledaju sasvim pristojno, Bosne tu nikad neće bit' ..![]()
Praktični savjeti su na drugoj temi. PozzСкине се поклопац са старе тегле па се пљује.![]()
Ne reci dva puta. Život zna tako da demantuje dok kažeš piksla.![]()
Svakako da je strašno. Evo ja se već na samu pomisao ježim.Ma nema šanse.
Bosne će pre bit' kod nas nego tamo..
Ono je strašno koliko se Srbuje.
Svakako da je strašno. Evo ja se već na samu pomisao ježim.![]()
Normalni ljudi se druže sa svima.Ma ti si valjda naša, nego su me oni tvoji Bošnjaci na onom forumu ubeđivali kako se u celoj Bosni osećaju lepo i druže sa svima, cela Bosna je kažu njihova.
Umalo im nisam poverovao, dok svojim očima nisam video..![]()