Zasto pljujete po zapadu, a bezite u zapadne drzave?

Зашто Срби лопови убице и лажови имају храбрости и могућности да краду лажу и убијају само Србе

и ти их подржаваш у томе ?

зашто Срби као Додик и Вућић могу да краду лажу и убијају Само србе а немогу никако друге државе и нације

Хоћеш рећи да си ти паметан и да треба да Срби убијају краду и лажу Србе као Додик и Вућић ?

Нетачно Српски политичар краде Србе. Ти подрћаваш убице лопове и лаћове јер су ти исти и корисни

Зашто пистовећујеш лопова лажова и убицу Додикаи Вућића са собом ?

зашто мислиш да су сви глупи и наивни и не виде разлику како западнии политичар ради и како Србски политичар ради

Зашто браниш Вучића који сарађује са онима који су 'украли Србима косов' и вози се у Америчким авионима

Зашто поистовећујеш пљување по Додику који је мафијаш лопов лажов и превртљивац са пљувањем на себе ?

Останак у србији подразумева бити лопов и убица и тако напредовати ?

зашто пљујеш по комунизму а не би одбио да радиш мање и да живиш боље

Зашто пљујеш по онима који неће да раде за лопове и убице

Пљување је по лоповима убицама и лажовима..Зашто поистовећујеш себе са лоповима убицама и лажовима?

Зашто подржаваш лопове убице и лажове у УСА а не подржаваш убице лопове и лажове њихове сараднике на власти у Србији

To si me pitao više pita.
Dao sam ti već odgovor na predhodnoj strani.. :)

Neće. Biće nešto između Indije i Pakistana. Drugo kolo će se igrati i druge stvari vrtjeti na ražnju.

Srbovanje na max.
Postideo sam se iskreno.
Osećao sam se kao prozapadni evropski liberalni građanin Srbije među njima.

Ako je neko nekad sreo velikog srbendu u Srbiji, to da pomnoži sa 7 i takvi su u Republici Srpskoj.. :)

Srbovanje na max.
Postideo sam se iskreno.
Osećao sam se kao prozapadni evropski liberalni građanin Srbije među njima.

Ako je neko nekad sreo velikog srbendu u Srbiji, to da pomnoži sa 7 i takvi su u Republici Srpskoj.. :)
Kada kažeš ,,veliki srbenda,, ja znam na šta misliš. Da pogađam?
Čupavi, neuredni, odani SNSD-u, neobrazovani ili poluobrazovani, lopovi, otmičari, laktaši, oni kojima ovo sve pogoduje, bez da su dali ikakav doprinos, ni stvaranju RS-a, ni napretku.

Nije bitno gde si živela, nego gde živiš sada.

Ova tema zamera ljudima koji beže na zapad a pljuju po njemu.

Žive i mnogi u Srbiji koji pljuju po njoj.
Ti imaš pravo na kritiku društva u kome živiš i to je sasvim legitimno jer ti tom društvu doprinosiš kako kroz poreze i učestvovanjem u ekonomiji i kao proizvođač i kao potrošač, tako i kroz učešće u javnom životu, činjenici da biraš neke predstavnike negde i da odlučuješ o nečemu ipak.
To pravo na kritiku je upravo tekovina tog zapada i civilizacije koja je zasnovana na parlamentarnoj demokratiji, nikako na istočnjačkom despotizmu bilo koje vrste. Tako da pljuvanje po Srbiji/zapadu od strane ljudi koji su tu rođeni,migrirali ali žive i rade je sasvim legitimno.

Problem nastaje kada ti koji odeš iz neke sredine recimo Srbije, kreneš da idealizuješ tu sredinu iz koje si otišao a omalovažavaš tu u koju si došao ali bez ikakve ambicije da se jednostavno vratiš u tu "idealnu".
Dođeš u drugu sredinu i uživaš sve benfite parlamentarne demokratije, slobode govora, potrošačkog društva,uređene države i liberalnog kapitalizma ( naročito iz ugla ljudi koji su preduzetnici) a onda jedeš govna kako je zapad propao, kako nema dušu i morala a ne pada ti na pamet da se odrekneš te "propasti" i vratiš u "duševnu" Srbiju(Balkan). Isto tako ti smetaju kultorološki običaji svih drugih i domicilnih i drugih migranata, ma šta smetaju ismevaš ih gde stigneš, a onda se žališ kako niko ne poštuje tvoju kulturu i kako si "diskriminisan". Naravno sve to radiš samo kad dođeš kući na odmor i malo po domaćim forumima jer si tamo manji od makovog zrna. Srbi imaju jedan od najvećih procenata integracije i asimilacije u društva u koja migriraju.
E to je naše gastarbajtersko licemerje 1/1 i o tome se radi. Ne o slobodi kritike. Ona je neprikosnovena na zapadu.

Poseban krug pakla za one koji sa tog stanovišta dodatno drkaju na Putina, Lukašenka, Kima i ostale despote sa istoka a u te despotije ne idu ni turistički a taman posla da tamo krenu u "bolji život".

Ti imaš pravo na kritiku društva u kome živiš i to je sasvim legitimno jer ti tom društvu doprinosiš kako kroz poreze i učestvovanjem u ekonomiji i kao proizvođač i kao potrošač, tako i kroz učešće u javnom životu, činjenici da biraš neke predstavnike negde i da odlučuješ o nečemu ipak.

Slažem se.
Ne vidim onda čemu čuđenje u uvodnom otvaranju teme i postavljenjom pitanju.

Pitanje za rusofile, nacionaliste, komuniste, i dezurne pljuvace zapada.

Zasto pljujete po zapadu, a vozite nemacka kola?

Zasto pljujete po zapadu, a ne ostajete u zajednici/zadruzi sa primarnom porodicom, nego kupujete svoj stan?

Zasto pljujete po zapadu, a SVE cene racunate u evrima?

Вероватно већ постоји тема о томе...

Pitanje za rusofile, nacionaliste, komuniste, i dezurne pljuvace zapada.

Zasto pljujete po zapadu, a vozite nemacka kola?

Zasto pljujete po zapadu, a ne ostajete u zajednici/zadruzi sa primarnom porodicom, nego kupujete svoj stan?

Zasto pljujete po zapadu, a SVE cene racunate u evrima?
Kakvo glupo pitanje. Zasto pljujem vlast u Srbiji a zivim ovde? Pa zato sto imam pravo na kriticko misljenje, nikada nista nece biti toliko savrseno, a narocito drzava. Uvek ce biti odredjeni segment nekog drustva, tj. pre svega aktuelne politike koji moze da se kritikuje. Meni je u kuci sve kinesko pa ne dajem slepu podrsku spoljnoj politici Narodne Republike Kine. Ne nosim pionirsku uniformu i ne masem kineskim zastavicama. Zar bi trebalo da dr*am na Putina ako pusim Sobranje i pijem rusku vodku?

Kada kažeš ,,veliki srbenda,, ja znam na šta misliš. Da pogađam?
Čupavi, neuredni, odani SNSD-u, neobrazovani ili poluobrazovani, lopovi, otmičari, laktaši, oni kojima ovo sve pogoduje, bez da su dali ikakav doprinos, ni stvaranju RS-a, ni napretku.

Pa ne mislim sigurno na tebe.. :)
Kakvi god da su, a izgledaju sasvim pristojno, Bosne tu nikad neće bit' .. :)

Back