38imak
Elita
- Poruka
- 20.110
Srbi jedino i samo trpe diktature i autokratije.Срби не воле ланце и ропство, па и када се повинују сили и неправди , они гунђају и маштају о слободи.
Ne moze se bas recci da 'ne vole lance i ropstvo'.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbi jedino i samo trpe diktature i autokratije.Срби не воле ланце и ропство, па и када се повинују сили и неправди , они гунђају и маштају о слободи.
Verujem Predsedniku da smo ekonomski tigar.Zasto ti pljujes po Srbiji,a zivis u Srbiji?
Ovaj odgovor bi imao smisla da pomenuti Srbi mrze nemacka kola i zapadni nacin zivota, nego su eto primorani da ih koriste.Kakvo glupo pitanje. Zasto pljujem vlast u Srbiji a zivim ovde? Pa zato sto imam pravo na kriticko misljenje, nikada nista nece biti toliko savrseno, a narocito drzava. Uvek ce biti odredjeni segment nekog drustva, tj. pre svega aktuelne politike koji moze da se kritikuje. Meni je u kuci sve kinesko pa ne dajem slepu podrsku spoljnoj politici Narodne Republike Kine. Ne nosim pionirsku uniformu i ne masem kineskim zastavicama. Zar bi trebalo da dr*am na Putina ako pusim Sobranje i pijem rusku vodku?
Диктатура је нормалан поредак за цивилизованог и слободног човека.Диктатура је слобода од ропства према странцима.Srbi jedino i samo trpe diktature i autokratije.
Ne moze se bas recci da 'ne vole lance i ropstvo'.
А што не поменеш да је Карађорђе ослобађао Србију са оружјем које је отео од Турака, и џебаном купљеном у Аустрији, какав је то лицемер био.Ovaj odgovor bi imao smisla da pomenuti Srbi mrze nemacka kola i zapadni nacin zivota, nego su eto primorani da ih koriste.
Ali oni grebu rukama i nogama da se dokopaju svih zapadnih stvari, ukljucujuci i tih tvojih kineskih tehnika, koje postoje samo i i iskljucivo zbog zapada, kapitalizma i slobodnog trzista.
I opet, Srbi grebu i rukama i nogama da pobegnu iz srpskih sela i gradova, i dokopaju se zapadnog trzista rada.
Američki je.Pa još manje je Nemački, čitaj šta pišem.
Pa otvorio sam temu o blakaderu Karadjordju, svi SNS-ovci su je ili zaobilazili, ili trolovali na njoj.А што не поменеш да је Карађорђе ослобађао Србију са оружјем које је отео од Турака, и џебаном купљеном у Аустрији, какав је то лицемер био.
Ovaj odgovor bi imao smisla da pomenuti Srbi mrze nemacka kola i zapadni nacin zivota, nego su eto primorani da ih koriste.
Ali oni grebu rukama i nogama da se dokopaju svih zapadnih stvari, ukljucujuci i tih tvojih kineskih tehnika, koje postoje samo i i iskljucivo zbog zapada, kapitalizma i slobodnog trzista.
I opet, Srbi grebu i rukama i nogama da pobegnu iz srpskih sela i gradova, i dokopaju se zapadnog trzista rada.
To sto u narativima posle pricaju kako mrze zapad- Ok, super, neka pricaju i dalje, veoma karakteran stav.
Интересантан тренд је да многи са Запада беже у Србију, најчешће у Београд, општина Стари Град и Врачар. Јел то још неко приметио осим мене?
Jadno, u tvom stilu.Meni se sviđa ona pesma - leleču Turci, kukaju bule.
To puštam svako jutro i pozivam komšiluk na molitvu, da me zamole da prestanem..![]()
Ti što primjetiš ni IPSOS ne istraži.Primetio sam ja da dosta Crnogoraca pljuje po Srbiji a beži u Srbiju..![]()
Диктатура пролетеријата значи диктатура народа.Ок али и диктатура пролетеријата је исто куррац!
Nije nešto zapaženo prošla.Диктатура пролетеријата значи диктатура народа.
Па да, кур.чина то није ред то је хаос као и демократија.Диктатура пролетеријата значи диктатура народа.
Да је овде сада диктатура пролетеријата, у појединим затворима би постојали павиљони пуни руководилаца који су се огрешили о закон.Па да, кур.чина то није ред то је хаос као и демократија.
Вероватно нигде није ни постојала као ни демократија. Дакле ако хоћеш ред треба да успоставиш одговорност и хијерархију као што је у војсци или цркви тако да буде и у држави.Да је овде сада диктатура пролетеријата, у појединим затворима би постојали павиљони пуни руководилаца који су се огрешили о закон.
Мени није познато да је било који руководилац заглавио робију уназад 30 и кусур година, од када је уведена демократија и укинута социјалистичка диктатура.
Predsjednik je promjenljiv,nije on razlog da pljujes po Srbiji valjda?Verujem Predsedniku da smo ekonomski tigar.
Predsednik je Jedan, Predsednik je Sunce, ne bih znao sta da radim u zivotu bez Predsednika.Predsjednik je promjenljiv,nije on razlog da pljujes po Srbiji valjda?