Zasto pljujete po zapadu, a bezite u zapadne drzave?

Ja volim RS, ali ne volim kriminal koji je ovladao, ne volim mentalitet pojedinih ljudi, što ne znači da ne volim ljude ovdje. Imam jako dobrih prijatelja. Imam divnih momenata ovdje, ali je sistem problem. Sistem i jedan dio ljudskog otpada.

E vidiš i ovi na zapadu isto tako vole Nemačku ali ne vole njihovu antisrpsku vlast i agendu.

E vidiš i ovi na zapadu isto tako vole Nemačku ali ne vole njihovu antisrpsku vlast i agendu.
E, što si naveo primjer! Odakle u Srbiji onoliko privatnih preduzeća, kompanija?! Da nisu u Kosjeriću ili Jagodini zaradili za to? Odakle onolike kućetine po Beogradu? Misliš da je tajna kako su stečene?
Zapad vam je valjao, a i nama, više nego sva vlast u proteklih 50 godina.
Valja nam i danas. Ulažu, doniraju, pomažu, usmjeravaju....ali nekome odgovara samo ulazni kapital, za drugo ne haju.

E, što si naveo primjer! Odakle u Srbiji onoliko privatnih preduzeća, kompanija?! Da nisu u Kosjeriću ili Jagodini zaradili za to? Odakle onolike kućetine po Beogradu? Misliš da je tajna kako su stečene?
Zapad vam je valjao, a i nama, više nego sva vlast u proteklih 50 godina.
Valja nam i danas. Ulažu, doniraju, pomažu, usmjeravaju....ali nekome odgovara samo ulazni kapital, za drugo ne haju.

Tebi zapad odgovara, to znam.
Zato živiš u Republici Srpskoj.. :)

I ja sam živjela vani. Bježala od naših papaka.
Jedna rođaka mi je u Kanadi, kod tetke već godinama. Uspjela je. Kupila kuću, ima dobar posao, ali je poslušala tetkin savjet. A on je glasio: ,,Bježi od naših budala što dalje ako ne želiš probleme i ako želiš uspjeti,,!
To važi i za Evropu.
То је донекле тачно јер смо ми Народ који волимо трачаримо,онда се Ствари у толикој Мери преувеличају..тако да ту долази до Анимозитета.
Али ми то не радимо јер неког мрзимо ,него само волимо трачаримо. :lol:
-Све је лако кад си млад,Ријалити те учи како постаје се Гад-..
и стварно кад си Млад,ти си ту увек напољу,на Попришту,ту као да мош се носиш са тим -рекла-казала-,касније се треба дистанцираш јер постоји нажалост такође још једна наша додатна Карактеристика звана -Завист-.
Узгред,могу отворено ти кажем.чак и у Време 90тих и Ратова ,сви се сваким отворено дружили,посећивали се по Кућама преко ,чак и излазили заједно без Обзира на Националност. :D

zato sto misli da med i mlijeko tece na zapadu..da su zapadni politicari iskreni, ne lazu narod, ne kradu bla bla bla..
Ne kažem da nema negativnih i neprimjerenih stvari, ali postoji poštovanje prema ljudskom biću, hvala za trud i rad, čestitka na uspjehu, uvažavanje ličnosti, sistem u kojem se osjećaš zaštićeno, a ne ovdje kao da si na vjetrometini i kao da ti sve zavisi od sreće, srpski rulet.

Зашто браниш Вучића који сарађује са онима који су 'украли Србима косов' и вози се у Америчким авионима

Зашто поистовећујеш пљување по Додику који је мафијаш лопов лажов и превртљивац са пљувањем на себе ?

Останак у србији подразумева бити лопов и убица и тако напредовати ?

зашто пљујеш по комунизму а не би одбио да радиш мање и да живиш боље

Зашто пљујеш по онима који неће да раде за лопове и убице

Пљување је по лоповима убицама и лажовима..Зашто поистовећујеш себе са лоповима убицама и лажовима?

Zašto otvarač teme poistovećuje pljuvanje po antisrpskoj politici, agendi i ubicama Srba (bombardovanje) sa pljuvanjem po zapadnim kolima i parama.

Ne kažem da nema negativnih i neprimjerenih stvari, ali postoji poštovanje prema ljudskom biću, hvala za trud i rad, čestitka na uspjehu, uvažavanje ličnosti, sistem u kojem se osjećaš zaštićeno, a ne ovdje kao da si na vjetrometini i kao da ti sve zavisi od sreće, srpski rulet.

postoji malo sutra..nisi ti radila dugo na zapadu pa nemas pojma..na zapadu ti je sve biznis..svi su ljubazni u 3 lijepe a iza ledja ti ga zabiju..hvala za trud i cestitke je samo ako napravis mnogo para za kompaniju..:hahaha:

sistem u kojem se osjecas zasticeno ...:roll:

postoji malo sutra..nisi ti radila dugo na zapadu pa nemas pojma..na zapadu ti je sve biznis..svi su ljubazni u 3 lijepe a iza ledja ti ga zabiju..hvala za trud i cestitke je samo ako napravis mnogo para za kompaniju..:hahaha:

sistem u kojem se osjecas zasticeno ...:roll:

Varaš se. Tamo svako gleda svoj posao, što i nije tako loše. Ovdje ljudi zabadaju nos gdje i kako stignu.

Back