tebi je sve gore, pa sam citiras jedno pises drugo

ti iako sam ti citirao sve tri verzije jednog istog dogadjaja koji su opisani od tri razlicita aktera te situacije ne kapiras da se tu sve vreme radi o samo jednom napadu na neke ustase van logora ,
pa sta jos treba da ti nacrtam da bi to skapirao
da tacno sam napisao,
NIJE NAPADNUT JASENOVAC , napadnuta je grupa od 15 - 20 ustasa koja je izvela radnike logorase u sumu nekoliko kilometera izvan logora,
pise ti u citatu koje si sam stavio ali normalno ti nista ne citas sa razumevanjem da su do tamo isli kamionima i skelom pa neko vreme peske do sume gde su obradjivali drva za bandere .
i da tacno je da su u toj akciji spaseni
20 logorasa kako je to rekao jedan od logorasa a ne 30 kako je to slavodobitno i uobicajeno preuvelicavao neki tzv partizanski komandant.
tepih bombardovanje je samo jos jedan tvoj pocetnicki falsifikat u kojem si opet ispao smesan bas kao i u ovom postu gde ne kapiras ni sta citiras
ocigledno je da google translate nije uvek dovoljan da bi razumeo sta pise u tekstu koji citiras i koji komentarises, moj ti je savet da pre pisanja ili citiranja tudjih tekstova proveris sa osobama od poverenja da li si ukapirao smisao prevoda,
jer ti ocigledno to sve redje i redje uspeva.