Zasto ozenjeni muskarci koji imaju seks izvan braka ostaju u braku ?

Muskarcni koji imaju sex izvan braka ostaju u braku, iz istog razloga kao i mnoge zene koje imaju sex izvan braka , i ostaju u njemu. Danas se, u bar 90 % brakova koji traju , recimo desetak godina, a da ne pricamo o duzem bracnom stanju, desava neverstvo bilo sa jedne ili druge strane.

Jednostavno, takva su vremena, i shvatanja. Nije XIX vek, iako sumnjam da je i tada bilo mnogo drukcije.
Kada bi se svako neverstvo zene ili muskarca, zavrsavalo razvodom, ne verujem da bi bilo vise od 5-6% brakova koji bi trajali "dok ih smrt ne rastavi".

Svi ste u pravu...Kako to da tebe , tvoja zena iz istih pobuda kao i tvojih , ne vara?To je vrlo cudno ,ja bih to dobro proverila.Pazi , nije ona glupa da ne vidi kakvog muza ima!Svaka zena zna da li joj je muz veran,pa tako i tvoja.Sta ako te ona drzi u svemu tome namerno,znajuci da je varas , i upravo time te zarobljava i *muci* , jer ti decu drzi na *oku* , i shvata da cim te ludilo jebanja pusti,ona ti ostaje i dobija ispunjenje svoje recenice - dok nas smrt ne rastavi!
Time ,dakle , ona ima i *jare i pare* tj, ima tebe , decu,porodicu,tvoje pare a ti si na kratkom kanapu i mozes samo da pobegnes do iza coska da kresnes nesto u zbunu.Tu najvise gubis ti,a ne ona niti deca,jer su svi tu srecniji od tebe!

k045.gif

Ako ste jedan od ovih, dajte svoje razloge.

Najpre moj slucaj:

Ja sam ozenjen. Od pocetka redovno imam odnose sa zenama izvan braka.
Ustvari, oduvek sam bio poligaman, resio sam da se ozenim samo jer sam
uvideo da je to jedini nacin da budem sa svojom decom. A njih obozavam.

Mada sam vise puta razmisljao o razvodu sada mi je jasno da se nikada necu
razvesti a evo i zasto:

1) Ja ne zelim da promenim partnerku, vec da imam "opusteni seks" sa raznim
zenama. OK, stoji da bih verovatno nastavio da imam seks sa svojojm
sadasnjom zenom i ako bi se razveli tako da ovo i
nije neki motiv za ostanak u braku, ali zato je tu razlog 2:

2) Sud u 90% slucajeva decu dodeli majci. Ja to necu. Hocu da zivim sa
svojom decom.

Ono sto me nervira u celoj prici to je da drzava dopusta zenama da nas
ucenjuju odvajanjem od dece ukoliko im se ne zakunemo na vernost. To je
nepravedno: zasto bi njihove zelje bile zasticene zakonom ako nase nisu ?

Cista glupost koja dovodi do situacija kao sto je moja. Kad bih znao da
cu moci i posle toga da zivim sa svojom decom sutra bih se razveo.

Najlakse je biti frajer kad imas zenu koju tretiras kao "majku" i "ves masinu".
Stisni muda pa snosi svoju muskost na pravi nacin... budi za svoju decu na svim poljima i otac i majka i postigni na drugoj strani ako si musko a da to niko ne oseti a jok ovako... deca imaju majku a ti si samo na broju i jos patis.

Sve mi te zao, da znas :-D

Back