A
anakin
Gost
i sta to treba da znaci? ajde jednom ne budi pi.zda pa reci do kraja sta mislis....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...to bio pic.kica?!anakin:i sta to treba da znaci? ajde jednom ne budi pi.zda pa reci do kraja sta mislis....
ZASTO NE ODGOVORIS NA OVO PITANJE?!kojote:...Mora da bude bliska nekome ko se izjasnjava kao...anakin:TO nije tako nemoguce ziveti..zato sam i rekla da izgleda kao utopija nekome ko se nije mrdnuo sa svoje njive...pardon grada...
PIJANISTA...znas li nesto o tome "pijanistkinjo"?

...Izjavom, NE negirala, UNIŠTILA KOSMOPOLITIZAM!...anakin:jedan hint....svetska umetnicka akademija ne postoji...
a ako hoces o estetskoj istini, otvori novu temu pa se izjasni da znam o cemu pricas (radi suvisle komunikacije)....
koliko znam, jedna, objedinjena teorija estetske istine bas pod tim nazivom ne postoji....mozda i da, ali ja stvarno ne znam...
...GLOBALIZAM JE VEKOVNA TEZNJA...KOSMOPOLITIZAM JEanakin:akademija je obrazovna institucija...ne postoji "svetska" akademija....to je kao kad bi rekao da postoji svetski pravni fakultet...
verovatno si mislio na svetsku umetnicku scenu...
...Altruisticko - globalistickim poljupcem...anakin:vazi...
kojote:...Altruisticko - globalistickim poljupcem...anakin:vazi...
...Tom istom bih pridružio i jedan kosmopolitski...
...Cmok!![]()
P.S. Slatka si...![]()

nije_lako:Omen je jasna: odaberi ULOGU i dokaži da si joj dorastao (bio to tvoj intimni stav ili ne). IGRA...IGRA!!! ...neki su je počeli preozbiljno shvatati.
Groucho Marx:Naravno da kosmopolitizam nije utopija, svidelo se to nama ili ne, svet ide u tom pravcu...
... Saosecajnost prema drugome ne postoji, ukoliko tog drugog barem malo, negde, ne prepoznajemo u sebi. Prema tome, opet nije ljubav i osecanje za drugog, nego za sebe. Uvek.
...Probali smo tada, probamo i sad...i PROBAĆEMO!Groucho Marx:Moram da priznam da nisam bas do kraja ukapirao... Probao sam ali mi nije jasno...