Zasto nema zena u filozofiji?

Bas veceras vidim intervju hirurga primarijusa i one poznate umetnice, kao voditeljke...obukla minic i izbacila noge.Slika uzasna.Ne zbog minica i uglednog hirurga koji se obukao jako ozbiljno ono bas bas.Nego sto je sedeo na sofi, a ona u fotelji a noge izbacila bukvalno njemu ispred nosa.Bas neprilicno ispalo, plitak sto a njene noge iznad stola...

Egoizam zene ne koristi u filozofiji, a samoobmana koristi samo u nekim pravcima, onim misticarijama.

Sad verujem da tu mora da padne objasnjenje.Mislim, jeste da se na forumu moze upotrebiti i rec kvantno i rec metafizika kao svemoguce reci, sve natrpaj u to.Ali ima ovde ljudi koji su kad tad vezbali resavanje sredingerovih jednacina i one blentave specijalne funkcije.

tako je .zbog toga sam i ironisala. cim se dragoljub nadje u corsokaku izvuce kvant iz rukava.

Idi Patak...Pa kad je pametna,naravno da nije ni hirovita ni razmažena! To je kad je dohvate emocije...
U talasima...:hahaha:
Ne može biti istovremeno i emotivna i razumna...A od takvih i kad su ribe i po-muški bodu crtu...
Imao sam nekoliko lujki tog profila...:tease:

Da si malo jaci, izazov bi bila takva. Pogotovo ako je ribetina.
Jbg, strahovi jedu nasu dusu. I zato razna vina od kiselog grozdja.

Da si malo jaci, izazov bi bila takva. Pogotovo ako je ribetina.
Jbg, strahovi jedu nasu dusu. I zato razna vina od kiselog grozdja.
Jedna od njih u životu i strašni smo drugari...Par meseci zabavljanja u mladosti nam
ostale u neprijatnom sećanju-prejaki za oboje! To je bio pakao kog je samo sex nakratko
prekidao...Bili joj gosti u Noćima muzeja i pravila je takva sra... i vratolomije za medalju,da joj
ova moja veca rekla da se zato i nije udavala...Ladno joj odgovorila da te zajebancije nemaju
cenu! Morali smo da se složimo s njom,ali samo teoretski...:zelenko3:

ima žena u filozofiji, kako da ne! :zkez:
samo one brbljaju o drugim stvarima na drugi način i ne grade se na bezbrojnim riječima pameti, časti, učenosti itd.
nego na ljepoti (?), mudrosti (?) i šta ja znam... neka to same iznesu.

prepucavanja su više muška posla :sad2: osim možda u braku

Back