Zasto nema mleka u prodavnicama u sred Zlatnog doba? Ciji i koji mafijas stvara vestacku nestašicu?

To je žalosna istina...u Srbiji pod AVtihristom Mi6 kvislingom...

...
Afera "Odbjegla kravica" je izmisljena!
Mlijeka ima!
Osim toga, detaljno sam objasnio sta je po pitanju afere napravilo Nesveto Trojstvo Djilas / Jeremic / Solak , prije neke tri godine istu stvar su napravilje SDP-njare i imali smo aferu "Nevidljivi maslac"!

Vindija, Dukat i Belje snizili cijene svojih mlijeka na 7.39kn (115.3 din).
Robna marka nova cijena je 6.84kn (106.7din)
Pogledajte prilog 1219671
Krajnje je vrijeme da se ostavis fotografiranja i napises jedno veliko "DANKE, HDZ !"

salute2.gif

U hrvatskoj je nestašica putera nigde ga nema. Već dva puta idem u lidlali bezuspešno. Trgovcisu baš dali gas samo kradu i varaju!
To SDP-njare vec godinama rade, kupuju masovno maslac kako bi mu napuhali cijenu, valjda njime mazu hemoroide, a onda s ustima punih govana pred kamerama kmece kako je pod HDZ-om maslac skup.
Nedavno sam u Kauflandu vidio lokalnog sefa SDP-a kako je kupio 40 komada maslaca, to je 10 kg.
Nisam mogao da ne iskolacim oci na prizor u njegovoj korpi na sto se on dijabolicno nacerio i samo namignuo.

:eek:

A bas tu scenu "cobani, budale" i "ima ko je u ovoj zemlji zaduzen za istinu" najvise volim.

:rotf:

Nego, cekam Lidlov odgovor, kao kada sam slao mail nekom antikvarijatu u Zagrebu koji je u ponudi imao knjigu dr. Vojislava Seselja, a u opisu napisali da je ratni zlocinac.
Poslao mail i pitao ima li knjigu za kupiti na latinici i prekorio ih zbog toga sto su ga nazvali ratnim zlocincem a ne Dr. Vojislavom Seseljom, ovi mi nesto zbunjeno odgovorili.

ooooo.gif

Back