Лабораторијским анализама је доказано да је више од 80% свих млека, меда, вина и ракија који се продају у маркетима ФАЛСИФИКАТ

ja sam onaj treći :D

kaže meni doktorka "skini stomak zbog čuke" a ja njoj kažem "ma važi a šta da skinu oni mršavi što ih zeza čuka? nas debelih bilo samo 4 na klinici a svi ostali na štapu gaće"

Ako mo'š sam da vežeš pertle, baš te briga
ionako su u modi debeljuškasti, a i zdraviji su :D psihički.
Gledam ove mukice oko mene, svi nešto na dijetama, a oči im gladne,
neurozni do pucanja, stres na max i kako da ih ne strefi.

Debeljuce se lepo naručkaju i sve im ravno do Kosova :jede:

Ako mo'š sam da vežeš pertle, baš te briga
ionako su u modi debeljuškasti, a i zdraviji su :D psihički.
Gledam ove mukice oko mene, svi nešto na dijetama, a oči im gladne,
neurozni do pucanja, stres na max i kako da ih ne strefi.

Debeljuce se lepo naručkaju i sve im ravno do Kosova :jede:
mršavi žive duže
debeli žive lepše

joj kad sno kod hrane...
sad kao nešto postali fensi tzv. sushi barovi
loži se gologuzija
a nemaju pojma da je sashmi mnogo bolji

tako ti jedan moj jaran Boske objasnio meni da taj neki sushi bar drži neki njegov al bio u Japanu pa tamo naučio te je zato najbolji u gradu

ja ga gledam ne verujem šta prdi pa mu mrtav ozbiljan odgovorim - "a moja baba išla u Tursku da nauči kako se prave sarme zato se svi otimali da dodju kod nas u goste kad čuju da su sarme za ručak"

sad dal je Boske shvatio ne znam tek ništa nije odgovorio

Nalazim ja na pijaci nešto od lokalnih seljaka, suhomesnato najviše, mlečne proizvode koji su prošli nekakvu kontrolu u mlečnim halama gde postoje uslovi skladištenje ali i tu će se naći sijaset nepravilnosti ako neko bude tražio i toga sam svesna ali to mi je što mi je.
Malo mirnija savest, možda.

Mađari su na donjoj razini EU proizvoda što znači da i do njih kao i do Hrvata stiže bofl koji EU neće u svojim rafovima tako da se ni to ne isplati.

Koju soluciju još imam, imamo?

Nalazim ja na pijaci nešto od lokalnih seljaka, suhomesnato najviše, mlečne proizvode koji su prošli nekakvu kontrolu u mlečnim halama gde postoje uslovi skladištenje ali i tu će se naći sijaset nepravilnosti ako neko bude tražio i toga sam svesna ali to mi je što mi je.
Malo mirnija savest, možda.

Mađari su na donjoj razini EU proizvoda što znači da i do njih kao i do Hrvata stiže bofl koji EU neće u svojim rafovima tako da se ni to ne isplati.

Koju soluciju još imam, imamo?
Mislio sam na Madjarske prehranbene proizvode; siguran sam da su dosta kvalitetniji od nekih hrvatskih i gotovo svih srpskih.

I dobro, koje je rešenje?

Da jedem moram, niti želim niti imam uslova da gomilam hranu i pravim štekove , nemam rodbinu i prijatelje po okolnim selima koji se bave uzgojem stoke i proizvoda pa da im verujem da je to što kupim od njih ispravno gajeno, nije štetno i šta da radim sa ovakvim saznanjima?

Ima li neke studije o tome?
Za spretnu kućanicu i terasa je dovoljna .

Back