- Poruka
- 66.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan dan ako nisi kod kuće odnesu sve čak i kofu kojom zalivaš

Jesu i prezadovoljan. Mir se ne može platiti.Znači da su se stekli uslovi, samo napred, podržavam![]()
Isao bi u Madjarsku po hranu jednom u 2 nedelje, a nesto potrazio kod lokalnih seljaka.Svesna sam ja svega toga i alfatoksin i sva ta čudesa ali nemam izbora i šta ću, a mleko volim I pijem.
Nigde da neko iznese konstruktivno rešenje sem onoga kupi kravu/kozu i sl. , a zna se da to ja ovde ne mogu.
Isao bi u Madjarsku po hranu jednom u 2 nedelje, a nesto potrazio kod lokalnih seljaka.
McDonalc i kokakolaŠta ono beše "nefalsifikovana hokakolarana"?
Imaš jeftine avio letove 20 evra do milana ili rima pa nakupiješ hranu u kofer 21 kg.
Ma kakvi mi stalno doplatimo jedan kofer sa sirevima i šunkamaI to mi sve oduzmu na carini, još i rebnu kaznu.
Ne, hvala, dalje![]()

ovo sa "industrijskim normama" isto kao tumačenje BiblijeMa kakvi mi stalno doplatimo jedan kofer sa sirevima i šunkama![]()
Ma kakvi mi stalno doplatimo jedan kofer sa sirevima i šunkama![]()
Dok vas ne ufate il' vaš carinik ne promeni smenu pa će biti qq lele.
Ja još uvek pamtim scenu na madjarskoj ili beše rumunskoj granici , svejedno, kad sam još radila kao vodič i vodila kombi, šverc turu .
Bio neki veliki zastoj, štrajk sa njihove strane i skoro 2 dana smo bili tamo zarobljeni,
menjala sam flašu viskija za flašu vode, a kad smo napokon došli do prelaza sva hrana je bila oduzeta plus kazne kome se zalomilo
Od tada iz inostranstva samo bombone i čokoladu, a i to u razumnim količinama.
tako nekako.

NE KUPUJEM JEFTINU HRANU ZA DOBIJANJE RAKČINE!!!

Куд ова анализа баш сад кад је све појефтинило. То мора да је "саботажа". тикси, потврди да је ово дело пицулића и оног другог (заборавих му презиме) контра вељесерБске државе.Dosta njih misli da jede extra hranu...
al si me razbucao ko pedder playboy
smrt narodu koji slika cene i trpa u gaćeSMRT TRGOVCIMA SLOBODA NARODU!
al si me razbucao ko pedder playboy
vidi, ušteda je kad kupiš samo ono što ti treba a ne "za džablju cenu"