Лабораторијским анализама је доказано да је више од 80% свих млека, меда, вина и ракија који се продају у маркетима ФАЛСИФИКАТ

Kod mene ovako

1758116657513.jpeg

Svesna sam ja svega toga i alfatoksin i sva ta čudesa ali nemam izbora i šta ću, a mleko volim I pijem.

Nigde da neko iznese konstruktivno rešenje sem onoga kupi kravu/kozu i sl. , a zna se da to ja ovde ne mogu.
Isao bi u Madjarsku po hranu jednom u 2 nedelje, a nesto potrazio kod lokalnih seljaka.

Isao bi u Madjarsku po hranu jednom u 2 nedelje, a nesto potrazio kod lokalnih seljaka.

Nalazim ja na pijaci nešto od lokalnih seljaka, suhomesnato najviše, mlečne proizvode koji su prošli nekakvu kontrolu u mlečnim halama gde postoje uslovi skladištenje ali i tu će se naći sijaset nepravilnosti ako neko bude tražio i toga sam svesna ali to mi je što mi je.
Malo mirnija savest, možda.

Mađari su na donjoj razini EU proizvoda što znači da i do njih kao i do Hrvata stiže bofl koji EU neće u svojim rafovima tako da se ni to ne isplati.

Koju soluciju još imam, imamo?

Ma kakvi mi stalno doplatimo jedan kofer sa sirevima i šunkama :kafa:
ovo sa "industrijskim normama" isto kao tumačenje Biblije
kako kome i kad odgovara
niste na vlasti pa vam svaka dlaka smeta
teškoe

Ma kakvi mi stalno doplatimo jedan kofer sa sirevima i šunkama :kafa:

Dok vas ne ufate il' vaš carinik ne promeni smenu pa će biti qq lele. :D

Ja još uvek pamtim scenu na madjarskoj ili beše rumunskoj granici , svejedno, kad sam još radila kao vodič i vodila kombi, šverc turu .
Bio neki veliki zastoj, štrajk sa njihove strane i skoro 2 dana smo bili tamo zarobljeni,
menjala sam flašu viskija za flašu vode, a kad smo napokon došli do prelaza sva hrana je bila oduzeta plus kazne kome se zalomilo :confused:

Od tada iz inostranstva samo bombone i čokoladu, a i to u razumnim količinama.

Dok vas ne ufate il' vaš carinik ne promeni smenu pa će biti qq lele. :D

Ja još uvek pamtim scenu na madjarskoj ili beše rumunskoj granici , svejedno, kad sam još radila kao vodič i vodila kombi, šverc turu .
Bio neki veliki zastoj, štrajk sa njihove strane i skoro 2 dana smo bili tamo zarobljeni,
menjala sam flašu viskija za flašu vode, a kad smo napokon došli do prelaza sva hrana je bila oduzeta plus kazne kome se zalomilo :confused:

Od tada iz inostranstva samo bombone i čokoladu, a i to u razumnim količinama.

:zcepanje: tako nekako.

Ako bih i kupovala hranu iz Madjarske pre bih skoknula do Subotice, njihovog buvljaka i kupila i jeftinije nego što je u Madjarskoj.

Isplati se i švercerima i nama, njima kad naplate afu, opet imaju zaradu.

To već treba da sačekam onu obećanu nam brzu prugu da za manje od sat vremena dodješ iz BG-a do Subotice :andjeo::malav:
ili malo sutra.

Dosta njih misli da jede extra hranu...
Куд ова анализа баш сад кад је све појефтинило. То мора да је "саботажа". тикси, потврди да је ово дело пицулића и оног другог (заборавих му презиме) контра вељесерБске државе. :super:
Како може бити фалсификат кад је он задовољан?
ćaci&pjleskavice.jpg

al si me razbucao ko pedder playboy

vidi, ušteda je kad kupiš samo ono što ti treba a ne "za džablju cenu"

Istina mada tu redovno padam kad kupujem ajvar.
Onaj Premijin je sasvim ok ali je veća tegla na akciji neznatno skuplja od manje teglice i polakomim se i redovno kupim tu veću da bih pola bacila, ukiseli se, ne može dugo da stoji u frižideru.

I tu grešku pravim iznova i iznova mada sve to znam :dash:

Back