Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

sta ima da razgovaraju o bilo cemu sa politickim mrtvacem koji ni za sta vise nije kompetentan.

on je jedino kompetentan u vasim glavama. svako ko politicki prsne, cak i dojucerasnji saborci ga izbegavaju kao kugu...ili makar pokusaju da ga izbegnu ako mogu. a nece oni koji su uvek bili protiv njegovog politickog ustrojstva. cirkus.

to se na forumu zove ignore. moze da lupeta svasta, ali je na ignore.
Što bi rekli Ameri, he's done.

lepo cokanjce nacrto jasno ko dan.

to sto ti crtas slona a ne nosoroga sto je bio domaci zadatak, to je samo na tebi.

kaze smrduljci i srbijanci pa se posle cudi :hahaha:

skoro ceo stadion mu smrduljci i srbijanci

bosanska pamet.
Aaaa mi u rs smo najbolji srbi, aaaa beograd antisrpski grad aaaa aaaaa gdje ste bili kad se branio Doboj aaaa

I onda što ih ne mirišemo :lol:

Da, to što je Poplašen nelegalno smenjen to im ne smeta, kad smene lopova međeda udri u epsku liriku. Maloumnici.
ko u onom linku sto metoh iz mucki kad delboj pise "scenario" :lol:

a kao odbranu od suludosti ideje kaze rodniju: its a disaster movie, a a rodni mu kaze ma koji disaster :lol: its a calamity :rotf:

e tako i dodara ...politicki calamity.

sta ima da razgovaraju o bilo cemu sa politickim mrtvacem koji ni za sta vise nije kompetentan.

on je jedino kompetentan u vasim glavama. svako ko politicki prsne, cak i dojucerasnji saborci ga izbegavaju kao kugu...ili makar pokusaju da ga izbegnu ako mogu. a nece oni koji su uvek bili protiv njegovog politickog ustrojstva. cirkus.

to se na forumu zove ignore. moze da lupeta svasta, ali je na ignore.
Ovo nije istina, ovo što ti pišeš je laž i propaganda.

Ovo nije istina, ovo što ti pišeš je laž i propaganda.
Па шта ћеш поштује се одлука мујага судова мој ти, нема ту приче, правна држава. :lol: Какав виц.
Тачно наши српски нато фанатици тотално се срозали...

de ces gore srozavanje kada se botuje za neciji politicki leš.

jedina pravna drzava u svetu su srpski sudovi :hahaha: da se smejem... sta bi sa davorom, okliznuo se decko na koru od banane pa se udavio?

Pitala bih al da se ne shvati ''mrzi Srbe iz Srpske'' po običaju. Možda nisam upućena, ne živim u Srpskoj pa me interesuje, je l su u Srpskoj svi za vladavinu Dodika? Nema opozicije?
Pa naravno da nisu.Dodik ne drži dva najveća grada u RS, mislim njegova stranka.Takvi signali nam govore da njegovo polako ali sigurno prolazi.Medjutim on je legalno dobio poslednje izbore istina sa malom razlikom ali ne vidim ni jedan logičan razlog da se skida na ovaj način poprijeko preko Suda BiH bez srpskih sudija zbog nepoštovanja odluka kolonijalnog upravnika.Takve odluke treba ismijati nikako podržati...ili ne daj Bože legalizovati.Bez organa RS nema ni BIH.Vrlo prosto.Bez organa RS nema ni vanrednih izbora.Zašto onda CIK BIH to radi?Ne znam pokazaće vrijeme sve.

Зато што су Срби из републике Српске први почели са мржњом према Србима и свим становницима из Србије, и чак и чинећи штету, а ваљда је нормално узвратити мржњу или прекинути контакт са мрзитељем. Срби из републике Српске само подржавају српску владајућу класу чак иако је то на штету народа, што би они подржавали неку тамо небитну рају, битније је дивити се власти.

Зато што су Срби из републике Српске први почели са мржњом према Србима и свим становницима из Србије, и чак и чинећи штету, а ваљда је нормално узвратити мржњу или прекинути контакт са мрзитељем. Срби из републике Српске само подржавају српску владајућу класу чак иако је то на штету народа, што би они подржавали неку тамо небитну рају, битније је дивити се власти.
Ne zamjerite na sali, ova me Vasa poruka podsjeca na nesretnu diobu srpskog korpusa 1941.g.
Ko danas podrzava "vladajucu klasu" u Rebublici Srbiji?
Ko je podrzavao Kralja 1941.g.?
Ko se usprotivio tadasnjoj vlasti?
Komunisti.
Pa me interesira...jesu li ovi sto demonstriraju komunisti, a ovi sto se protive Kraljevi?
Ili se ne radi o socijalnoj, nego o nekoj drugoj revoluciji?

Ne zamjerite na sali, ova me Vasa poruka podsjeca na nesretnu diobu srpskog korpusa 1941.g.
Ko danas podrzava "vladajucu klasu" u Rebublici Srbiji?
Ko je podrzavao Kralja 1941.g.?
Ko se usprotivio tadasnjoj vlasti?
Komunisti.
Pa me interesira...jesu li ovi sto demonstriraju komunisti, a ovi sto se protive Kraljevi?
Ili se ne radi o socijalnoj, nego o nekoj drugoj revoluciji?
Комунизам је изгледа једина идеологија која подржава народ, све остале идеологије подржавају само одабране. Ко највише пљује по комунизму, разни радикали, очигледно да онда то није тако лоша идеологија. Неки су демократске зборове грађана називали комунистичким.

Комунизам је изгледа једина идеологија која подржава народ, све остале идеологије подржавају само одабране. Ко највише пљује по комунизму, разни радикали, очигледно да онда то није тако лоша идеологија. Неки су демократске зборове грађана називали комунистичким.
Ako je tome tako...zasto "mrzija" na Srbe iz Republike Srpske?
I oni su radnici, seljaci i napredna inteligencija.
I oni danas, kao proleteri, prodaju svoj rad kapitalisti koji je ojacao nakon gradjanskog rata u bivsoj Jugi.
Nisam dovoljno upoznata, ali, gje su ti radnicki sindikati, sa obje strane Drine?
Oni bi trebali imati zajednicke interese...a kada "kvantitet predje u kvalitet", zar nije nebo granica, druze? :)

Pitala bih al da se ne shvati ''mrzi Srbe iz Srpske'' po običaju. Možda nisam upućena, ne živim u Srpskoj pa me interesuje, je l su u Srpskoj svi za vladavinu Dodika? Nema opozicije?
Има опозиције у РС, али су сада (званично) сви против Шмитових неуставних одлука.То је условно речено "опозиција", јер на нивоу БиХ они су сада на власти или се припремају да буду део власти.

Kako da ne. Republika Srpska je suverena, jaka i ozbiljna država čija se reč uvažava. Skoro kao i Srbija:hahaha:
Ja koliko vidim nepostojeći predsjednik je dao mandat novom predsjedniku Vlade RS.Sud BiH nije suveren, legalan i legitiman da odlučuje o legalnom i legitimno izabranom predsjedniku RS.Oni se finansiraju od naših para prema tome mi se pitamo.Malo kičme nije na odmet jbm. miša.Ne znam šta vam tu nije jasno.Bez RS ne postoji ovakav format BIH kako pojedinci zamišljaju i to je sve.

Mediji razvlače mozak.Istina je da 90 posto ljudi iz RS smatra Srbiju maticom i vole je bezuslovno.U Srbiji je taj procenat nešto manji, postoje ekstremi i fanatici koji smatraju Srbe iz RS divljacima zbog kojih Srbija danas nije dio EU i Nato alijanse, kao eto mi smo ih sputavali i usporavali od 90-ih, zbog nas su trpili sankcije i slično.Medjutim malo zreliji politički a nacionalno osvješteni ljudi znaju da je ta priča bulšit.Banja Luka gleda u Beograd a ne obrnuto.Sve dobro ali i loše kreće iz srpskog centra moći.To su fakti.Da bi sudio drugima kako su krmeljavi prvo moraš sebe umiti.
Подела и раздор не могу да донесу добро.

''Zli'' Srbi iz Krajine i RS sabotiraju građanerima ideju o slatkom ''bratstvu i jedinstvu'', uživanju na primorju, ''čarobnom'' Sarajevu, ''svetskom građanstvu'' itd. Jbg, ti ljudi su realno stradavali od Hrvata i muslimana, tako da im primorsko-multikulti idila nije prioritet u životu, a BG i NS građaneri ne vole da im neko to narušava ''mračnim'' i ''nazadnim'' pričama.
Čarobno Sarajevo na čaroban naćin mlati anti ćacijeve ili anti dođoše. Tako da,nek se nadograđuju jedni druge bez nas RSovaca.

Problem je upravo u tome sto su Dodik i RS, propagandom, obavjestajnim sluzbama i sl. izjednaceni.
Da li je to kukavicje jaje, podmetnuto od strane velikih majstora propagande, ili nesto drugo, tesko je reci.
U svakom slucaju, Dodik nije osporio postojanje suda, ali je, nazalost, priznao legalnost nepostojeceg tzv. predstavnika necega.
To Srbi u Republici Srpskoj trebaju rjesavati, sa; ili bez Dodika!
**** pa lizao,e pa nema toga. Iako nisam njegov fan podržao sam ga samo radi toga da nam Sena i Sene ne kroje kapu. Ovo mu nećemo halaliti.

Срећом, имамо најбољег председника чија реч је закон

GzX3BF0WUAAaNFS

Back