Kakva je budućnost Dodika?

Kakva je budućnost Dodika?

• Nastaviće da vlada

glasova: 7 43,8%
  • Povući će se

glasova: 0 0,0%
  • Biće uhapšen

glasova: 1 6,3%
  • Pobeći će u Srbiju

glasova: 2 12,5%
  • Pobeći će u Rusiju

glasova: 3 18,8%
  • Nešto drugo

glasova: 3 18,8%

• Ukupno glasova
    16
Jeste krađa problem ali je taj problem u srpskom slučaju nerešiv problem sa razloga koji sam naveo u prethodnoj poruci.
Opet bez konkretnog navođenja primera huškanja.
Opet ti smaraš bez konkretnog navođenja. Evo pogledaj koje vesti deli samo tvoj drugar Tihi ili upali tv i pogledaj jedan dnevnik. Ja treba da ti objasnjavam kako Dodik ratni profiter i Aca Radikal huškaju narod? Na čemu se njihova retorika svodi osim na huskanju? Evo Navedi ti meni šta su konkretno politike njih dvojice za bolji zivot ovde na ovim prostorima? Objasni mi zašto i Srbija i Srpska demografski nestaju još brže od kada oni vladaju? Objasni mi zašto i ovde i tamo nema omladine nego se odlazi na zapad. Objasni malo ti meni ajde.

Na stranici Narodne skupštine Republike Srpske objavljen je dnevni red četvrte posebne sjednice, a na njemu se nalaze samo dvije tačke.

Prva tačka će biti "Informacija o presudi Suda BiH izrečene predsjedniku Republike Srpske i odluci Centralne izborne komisije BiH o prestanku mandata predsjedniku Republike Miloradu Dodiku i zauzimanje stava Narodne skupštine o budućim aktivnostima institucija Republike Srpske".

Druga tačka tiče se "Razmatranja i usvajanja odluke o raspisivanju referenduma povodom odluka Suda BiH izrečene predsjedniku Republike Srpske i odluci Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine o prestanku mandata predsjedniku Republike Miloradu Dodiku".

Predsjednik NSRS-a Nenad Stevandić jučer je kazao kako bi se na dnevnom redu trebala naći i tačka o ostavci predsjednika Vlade Radovana Viškovića.

Opet ti smaraš bez konkretnog navođenja. Evo pogledaj koje vesti deli samo tvoj drugar Tihi ili upali tv i pogledaj jedan dnevnik. Ja treba da ti objasnjavam kako Dodik ratni profiter i Aca Radikal huškaju narod? Na čemu se njihova retorika svodi osim na huskanju? Evo Navedi ti meni šta su konkretno politike njih dvojice za bolji zivot ovde na ovim prostorima? Objasni mi zašto i Srbija i Srpska demografski nestaju još brže od kada oni vladaju? Objasni mi zašto i ovde i tamo nema omladine nego se odlazi na zapad. Objasni malo ti meni ajde.
Iz tvoje priče proizilazi da su Srbi narod kojem je poštenje svetinja ali eto nekako se uvek sticajem okolnosti na pozicije najviših nosilaca vlasti prošvercuju neki mućkovi...
U stvarnosti međutim kad Srbin peni o tome klako neki politčar ili političari kradu iz toga u 99,99 % govori zavist ili želja da umesto aktuelnih vlastodržaca dođu neki drugi za koje veruje da će njegovu ličnu poziciju da promene.
Znaš kako se kaže ? Ako ne vraćaš dugove,ne govoriš sa pola rodbine,zaebao si kuma ili je on zaebao tebe pa Srbin si ! Šta bi drugo bio ?

Back