Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

jedinu euforiju oko dubone i osnovne skole u bg radis bas ti kada bez ikakvog razloga to povezujes sa nadstresnicom.

prvo je patologija pojedinaca, a ovo drugo je patologija korumpirane vlasti.

i jedno i drugo su produkt nezdravog drustva koje je vaspostavljeno 2012. a koga upravo ideoloski forsira klika bolesnika sa svim polugama vlasti koji su za psihijatriju
Takvi masakri se dešavaju širom sveta.Nedavno se dogodio jedan takav masark u školi u Grazu u Austriji pa je u Austriji ta tragedija ostala ono što jeste tragedija i povod za tugu.Niko u Austriji tim povodom nije ni pomislio da tu tragfediju iskoristi za rušenje austrijskog režima.
U Srbiji ima primera masovnih ubistava i u periodu demokratske vlasti 2000-2012 a ima ih i širom sveta.Proizilizi da je ceo svet nezdravo društvo koga vodi klika bolesnika.

Takvi masakri se dešavaju širom sveta.Nedavno se dogodio jedan takav masark u školi u Grazu u Austriji pa je u Austriji ta tragedija ostala ono što jeste tragedija i povod za tugu.Niko u Austriji tim povodom nije ni pomislio da tu tragfediju iskoristi za rušenje austrijskog režima.
U Srbiji ima primera masovnih ubistava i u periodu demokratske vlasti 2000-2012 a ima ih i širom sveta.Proizilizi da je ceo svet nezdravo društvo koga vodi klika bolesnika.
i... sta je pisac hteo da nam poruci?

da je zapad zdravo drustvo jer na takve stvari prelaze mrtvi ladni kao preko leseva, a sto se mi toliko uzbudjujemo? jel to? viva sns? srbija do tokija sa vucicem?

sto ne dade primer bas japana koji nam nista nije nazao ucinio, kad zbog najoordinarnije gluposti koju naprave politicari maltene rade sepuku a ne samo daju ostavke?

rekoh pa da ponovim, samo bezoseajni skotovi mogu da brane zlocince odgovorne za muljanje na ovoj nesreci gde pokusavau da razvodne pricu digresijama kako se eto nigde ne desava nista slicno.

a primera za manje gresne stvari moze da se citira na stotine, svuda u svetu. dadoh primer tragedija koje su filmovane, slicnih nesreca u italiji, filmova koje je napravio francesko rosi kad je gradska vlast svesno i ciljano ubila ljude...hands over the city...ili mnogo poznatiji slucaj matei.

i... sta je pisac hteo da nam poruci?

da je zapad zdravo drustvo jer na takve stvari prelaze mrtvi ladni kao preko leseva a sto se mi toliko uzbudjujemo? jel to?

sto ne dade primer japana koji nam nista nije nazao ucinio kad zbog najoordinarnije gluposti politicari maltene rade sepuku a ne damo daju ostavke?
Podneo je ostavku i ministar prosvete u Srbiji povodom Ribinikara.Podneo je ostavku i ministar građevinarstva povodom pada nadstrešnice.Takva je uobičajena praksa odnosno prihvatanje objektivne odgovornosti ali euforičnima to nije dovoljno.
Vidi kurce komentare na portalima.na forumima na društvenim mrežama povodom pomenutih tragedija ! Nema tu izražavanja tuge.Ima samo euforije "Ako ga sad ne srušimo nikad nećemo"

rekoh pa da ponovim, samo bezoseajni skotovi mogu da brane zlocince odgovorne za muljanje na ovoj nesreci gde pokusavau da razvodne pricu digresijama kako se eto nigde ne desava nista slicno.

a primera za manje gresne stvari moze da se citira na stotine, svuda u svetu. dadoh primer tragedija koje su filmovane, slicnih nesreca u italiji, filmova koje je napravio francesko rosi kad je gradska vlast svesno i ciljano ubila ljude...hands over the city...ili mnogo poznatiji slucaj matei.
Okolnosti slučajeva Ribnikar,dubona i nadstrešnica ne upućuju na zaključak da je vlast namerno ubila ljude.

a primera za manje gresne stvari moze da se citira na sto
tine, svuda u svetu. dadoh primer tragedija koje su filmovane, slicnih nesreca u italiji, filmova koje je napravio francesko rosi kad je gradska vlast svesno i ciljano ubila ljude...hands over the city...ili mnogo poznatiji slucaj matei.
Ovo je tacno, ali postenije je bilo ili da od pocetka traze Vucicevu ostavku, ili izbore.

Ni ovo mrcvarenje sa zahtevima i blokadama obicnih stanovnika ne ide, na stranu sto su okrenuli mnogi narod protiv sebe sa om "5-oktobarskom" retorikom i nasiljem na ulicama..

Podneo je ostavku i ministar prosvete u Srbiji povodom Ribinikara.Podneo je ostavku i ministar građevinarstva povodom pada nadstrešnice.Takva je uobičajena praksa odnosno prihvatanje objektivne odgovornosti ali euforičnima to nije dovoljno.
Vidi kurce komentare na portalima.na forumima na društvenim mrežama povodom pomenutih tragedija ! Nema tu izražavanja tuge.Ima samo euforije "Ako ga sad ne srušimo nikad nećemo"
a sto ti to smeta?

os da ti dajem linkove za trampa sa x-a sta pisu debili? kako ce da ga ubiju? sta ste pisali svi po forumima kad je bio zavrsen gradjanski rat u bosni i hrvatskoj, sta pisete danas kako cete opet da ratujete protiv svapske zbog smita, prizivate nova klanja? jel to nije isto a na to se ne osvrces, jer eto to ima opravdanja posto je svabo udario na naseg dodu postenjacinu. da opet priolivamo nevinu krv zbog jednog crvenog kriminalca koji je promenio 100 politickih kapa?

a ovo neme veze jer neki ustase i mujage koriste nadstresnicu da svrgnu naseg vuleta dobrocinitelja koji je brana nadolazecem zlu koje sa svih strana vreba srbiju, a on se eto bori ko lav cak i po cenu da su neki zlikovci iz opozicije mozda sami sekli ankere samo da mu napakoste...jel to?

a sto ti to smeta?

os da ti dajemlinkove za trampa sa x-a sta pisu debili? ak0 ce da ga ubiju? sta ste pisali svi po forumima kad je bio zavrsen gradanski rat, sta pisete danas kako cete opet da ratujete protiv svapske zbog smita, prizivate nova klanja? jel to nije isto a na to se ne osvrces, jer eto to ima opravdanja postoje svabo udario na naseg dodu postenjacinu.

aovo neme veze jer neki ustase i mujafge koriste da svrgnu naseg vuleta dobrocinitelja koji je bran nadolazecem zlu koje sa svih stran vreba srbiju a on se eto bori ko lav i po cenu da su neki zlikovci iz opozicije mozda sami sekli ankere samo da mu napakoste...jel to?
Građani Srpske imaju pravo da biraju svog predsednika i druge institucije vlasti.Isto kao i građani Muslimanskohrvatske Federacije.Ali kao što ne mogu građani Srpske da biraju vlast u Muslimanskohrvatskoj Federaciji isto tako ne mogu ni Muslimani da biraju vlast u Republici Srpskoj.
Šta ti tu nije jasno ?

Ovo je tacno, ali postenije je bilo ili da od pocetka traze Vucicevu ostavku, ili izbore.

Ni ovo mrcvarenje sa zahtevima i blokadama obicnih stanovnika ne ide, na stranu sto su okrenuli mnogi narod protiv sebe sa om "5-oktobarskom" retorikom i nasiljem na ulicama..
imas izbore pa zaokruzi sta misis da je pametno.

ako nemas nista sa kako kazes blokaderima, sta se meni pravdas.

zaokruzi sns i mirno spavaj.

Građani Srpske imaju pravo da biraju svog predsednika i druge institucije vlasti.Isto kao i građani Muslimanskohrvatske Federacije.Ali kao što ne mogu građani Srpske da biraju vlast u Muslimanskohrvatskoj Federaciji isto tako ne mogu ni Muslimani da biraju vlast u Republici Srpskoj.
Šta ti tu nije jasno ?
:lol:

sta tebi nije jasno da ste protektorat i da morate da radite sta vam se kaze bez obzira sta pise u u bilo kom dokumentu?

jes ti pao sa kruske na krsenje ustava republike srbije, vrhovnog zakona od 2012. do danas milion puta po sistemu, pa sta?

ako ti je pa sta u redu u srbiji, a vidim da jeste, sta se onda kurcis onda srpstvom kad ti svabo zavrnuo jajca jer mu se moze i kaze ti pa sta? jos ti kaze, tuzi me strazburu ako ti se ne svidja :lol:

a tvoj zrikavi junak priznao sve i priznao i sud i priznao potpisom i svabu. a ti pored sveg trazis pravdu za njega ko u jazavcu pred sudom :rotf:

reko pa da ponovim, bosanski mozak i mozak ljudi iz srbije su dva mozga.

dva morala, dva dostojanstva u patnji a i radosti. dve vrline kako ih dozivljavaju, bas kao i nacina kako opravdavaju ili ne neko zlo.
Kakve veze ima to što si napisao sa okolnošću da jedan deo građana Srbije u tragedijama vide priliku za rušenje aktulne i dolazak nove vlasti. I bosanski mozak može tu očiglednost da ukapira.

:lol:

sta tebi nine jasno da ste protektorat i da morate da radite sta vam se kaze bez obzira sta pise u u bilo kom dokumentu?

jes ti pao sa kruske na krsene ustava republike srbije vrhovnog zakona od 2012 do danas milion puta po sistemu pa sta?

ako ti ej pa sta u redu st se kurcis onda srpstvom kad ti svabo zavrnuo jajcajer mu se moze i kaze pa sta?
Ne bih se saglasio.Ja sam mišljenje da građani Srpske treba da se bore za svoju slobodu.

Kakve veze ima to što si napisao sa okolnošću da jedan deo građana Srbije u tragedijama vide priliku za rušenje aktulne i dolazak nove vlasti. I bosanski mozak može tu očiglednost da ukapira.
ja ti nacrtao i poredio, a ti lupas i dalje u kontejner i vices ziveo vucic.

gori si nego blokader.oni barem u tisini odaju pocast pobijenima a ti im za vreme te tisine drzis pridike.

i os u neki razvijeni svet. kad je na stadionima sirom sveta tisina radi odavanja pocasti nekome, jedini koji bi se cuo bio bi ti, sa jednim te istim papagajskim pitanjem.

secam se kada je bilo ono sa odavanjem minuta samo tisine za davida dragicevica na bl trgu sta sam ovde sve citao, kakve bljuvotine...jel ti i slicni tebi imate sluha za patnju rodtelja nad mrtvim detetom?

ja ti nacrtao i poredio, a ti lupas i dalje u kontejner i vices ziveo vucic.

gori si nego blokader.oni baremu tsisini odaju pocast pobijenima a tiim za vreme te tisine drzis pridike.

i os u neki razvijeni svet. kad je na stadionima sirom sveta tisina radi odavanja pocasti nekome jedini koji bise cuo bio bi ti, sa jednim te istim papagajskim pitanjem.
Pravilno bi bilo da kaže da su stradali ispod nadstrešnice a ne ubijeni jer ubisto podrazumeva nameru ili pristajenje na smrtnu posledicu.Istina je da postoji ubistvo iz nesvesno nehata ali u ovom slučaju se ne može govoriti o nečemu takvome.
Blokaderima je do stradalih stalo koliko do lanjskog snega.Promena vlasti je ono do čega je njima stalo i samo do promena vlasti im je stalo.

Poslednja izmena:
bori se, jet ti neko iz srbije brani?

serendas nama kako da zivimo u svakom postu, a onda dozvoljavas sebi ovakav vid luksusnog heroizma da pricas izmedju redova, ko smo mi da tebi sugerisemo kako da zivis :lol:

reko pa opet da ponovim, bosanski mozak.
Nikad ništa slično nisam napisao.
Za mene su Bosanci Srbi i samo Srbi Bosne i Hercegovine.Za druge kažemo Muslimani ili Hrvati zavisno od toga o kome je reč.Dakle ako se zoveš Muamer za mene i ogromnu većinu Srba Muaere ti nisi Bosanac nego Musliman.

Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Postavljam ovo pitanje

Svedoci smo da neki Srbi ne vole Dodika , a i neke Srbe iz Republike Srpske i iskreno se raduju i podrzavaju teror nelegalnog visokog predstavnika i simpatizera nemackih nacista Kristijana Smita u teroru nad srpskim narodom Republike Srpske.

Iskreno se raduju svakom potezu Smita koji je na iskljucivu stetu naroda i rukovodstva Republike Srpske.

Svi blokaderi lajkuju ovde sve lose upereno protiv RS-a i naroda Srpske, sa izuzetkom @aleksije radicevic a ?

Zasto su blokaderi toliko antisrpski orijentisani i zele propast Srba u RSu i Republike Srpske kao najzapadnije srpske drzave?

Mozemo se ne slagati oko raznih politickih tema, al zar ne bi trebalo da budemo jedinstveni kad su interesi srpskog naroda u Republici Srpskoj u pitanju ?

Autorska tema.
Samo nečovek može da ne voli Milorada Dodika

Nikad ništa slično nisam napisao.
Za mene su Bosanci Srbi i samo Srbi Bosne i Hercegovine.Za druge kažemo Muslimani ili Hrvati zavisno od toga o kome je reč.Dakle ako se zoveš Muamer za mene i ogromnu većinu Srba Muaere ti nisi Bosanac nego Musliman.
normalno...iimate pijetet samo spram vasih srpskih zrtava.

niko ovde nije pokazo ni zrno tuge zbog nekog muslimanskog deteta koje je ubijeno.

dacu ti jedan eklatantan primer u cemu je razlika izmedju nas i vas iako smo srbi i jedni i drugi. iako mene nazivate mujagom, ustasom, balijom, srbe iz srbije srbijancima i sl. bedastoce. iako svi dobro znate odakle sam i ko sam. ja nikad vas nisam nazivao tako, a niti cu.

da je dodiku zaista stalo do dobrobiti srpskog naroda iz srpske, referendumsko pitanje bi bilo tipa : da li ste braco srbi i sestre sprkinje da zivimo bolje, da nam deca odrastaju u mirnoj zajednici sa komsijama i bez politickih trzavica i da svi radimo na tome da se prisejedinimo nasoj braci u srbiji posto smo mi i oni jedno bice?

tako se pise i na to svaki normalan covek sa obrazom i postenjem mora da kaze da. ali je on sa stevandicem tri dana smisljao mudro kako da postave pitanje i njihov mozak napise ovo:

„Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене против председника Републике Српске, као и одлуку ЦИК-а о одузимању мандата председнику Српске Милораду Додику?“

Poslednja izmena:
Pravilno bi bilo da kaže da su stradali ispod nadstrešnice a ne ubijeni jer ubisto podrazumeva nameru ili pristajenje na smrtnu posledicu.Istina je da postoji ubistvo iz nesvesno nehata ali u ovom slučaju se ne može govoriti o nečemu takvome.
Blokaderima je do stradalih stalo koliko do lanjskog snega.Promena vlasti je ono do čega je njima stalo i samo do promena vlasti im je stalo.
ne vataj se pravnih definicija kad nisi sposban da das argument za pa sta sa jedne i druge strane, jer pa sta u srpskoj od smita i pa sta od vucica za tebe nisu isti :lol:

normalno...iimate pijetet samo spram vasih srpskih zrtava.

niko ovde nije pokazo ni zrno tuge zbog nekog muslimanskog deteta koje je ubijeno.

dacu ti jedan ekltatantan primer u cemu je razlika izmedju nas i vas iako smo srbi i jedni i drugi.

da je dodiku zasist stalo do dobrobiti srpskog naroda iz srpske referendumskopitanje bi bilo tip : da li ste braco srbi i sestre sprkinje da zivomo bolje da nama deca odrastaju u mirnoj zajednici sakomsijama i da svi radimo na tome da se prisejedinimo nasoj braci u srbiji posto smo mi i oni jedno bice?

tao se pise i na to svaki normalan covek sa obrazom i psotenjem mora da kaze da. ali jo ono sa stevandicem tri dan smislja kako da postave pitanje i njihov mozak napise ovo:

„Да ли прихватате одлуке неизабраног странца Кристијана Шмита и пресуде неуставног Суда БиХ изречене против председника Републике Српске, као и одлуку ЦИК-а о одузимању мандата председнику Српске Милораду Додику?“
Ja osuđujem sve zločine bez obzira ko je počinilac i ko je žrtva.Nalazim da imaš problem sa opažanjem činjenica.
Srpska jeste deo geografskog prostora koji se dugo označava kao Bosna i geografskog prostora koji označava kao Hercegovina ali reč je ustvari o zemlji i društvu za sebe a ne o nekakvom organskom delu nekog šireg političkog bića.Isto kao što je Hrvatska bila zemlja i drušvo za sebe a ne organski deo Jugoslavije.
Da li su građani Srpske Srbi ili nisu nije ni najmanje važno jer je to društvo samobitno.Sticajem okolnosti naziva se Srpska ali osnivači toga geopolitičkog entiteta mogli su za ime toga entiteta uzeti i neko drugo ime.I to drugo ime bi zaživelo i postalo deo već postojećeg identiteta.Kao što je i stanovništvo za sebe moglo da uzme neko drugo ime.

Back