Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Pročitah jedino prvu stranu, a odgovori se mogu podeliti na dve grupe:

1. nešto inteligentniji simpatizeri blokada sa diplomatskim odgovorom (sajabg, majstor zivota...)

2. odgovori simpatizera blokada koji su zapenušani od mržnje i to ne kriju (ssmpmd i svi koji su lajkovali gadariju koju je ispisao : lagerta, tzar, de sisti i ostali)

Tu je i lukavo perfidni odgovor lagerte koja je pokušala opravdati mržnju starim trikom latentnih mrzitelja u stilu : ne mrzimo crnce, Jevreje, itd nego one...

Ona nikako da utuvi u glavi da su njoj vlast ovde izabrali njeni šumadijski seljaci, a ne građani Republike Srpske. A sa krimi i plemenskim strukturama u Beogradu se najčešće povezuju oni iz zavičaja Lagertine babe, to jest Crnogorci, pa niko zdrave pameti neće zbog toga zamrzeti Crnogorce i njihove potomke u Srbiji, poput Lagerte. Doduše, sudeći po prvoj strani verujem da su većina onih koji su se oglasili na ovoj temi induvidue lišene zdrave pameti s kojima je mučno deliti čak i virtuelni prostor, a kamoli bilo šta drugo. Jadni ti blokaderi koje podržavaju de sisti, ssmpdm, mstislav...
3.buudala

Prvi primer iz tvoje objave govori da su žuti bili spremni da ga se odreknemo i da nam ostane samo sever Kosova,drugi primer iz tvoje objave navodi na zaključak da su im naprednjaci dali sve.Niko ne zna šta se zapravo odigralo,možda je to bilo u interesu očuvanja mira,spuštanja tenzija,da ne idemo mečki na rupu,i da ne doživimo još jednog Milosrdnog anđela?
I zašto bi im davali bilo šta?Vremena se menjaju i evo,neki drugi su ojačali i pritiskaju zapadnu bandu koja nam je to napravila,videćemo do čega će dovesti.Za sada je Kosovo okupirano/pod upravom UN(imamo američku bazu na našoj teritoriji, a vodi se da je pod upravom misije UN i da se važi rezolucija 1244) a broj država koje su priznale lažnu državu je u stalnom padu.Sve one pregovore i dogovore je vodila EU sa ciljem da nas ponizi i oduzme deo teritorije.Ista priča je i sa genocidom koji se nije desio,služi da srpskom narodu okači teret oko vrata,a da zaštiti švabe koji su to radili u ww2,da se ne priča o njima i njihovim zločinima.

Pročitah jedino prvu stranu, a odgovori se mogu podeliti na dve grupe:

1. nešto inteligentniji simpatizeri blokada sa diplomatskim odgovorom (sajabg, majstor zivota...)

2. odgovori simpatizera blokada koji su zapenušani od mržnje i to ne kriju (ssmpmd i svi koji su lajkovali gadariju koju je ispisao : lagerta, tzar, de sisti i ostali)

Tu je i lukavo perfidni odgovor lagerte koja je pokušala opravdati mržnju starim trikom latentnih mrzitelja u stilu : ne mrzimo crnce, Jevreje, itd nego one...

Ona nikako da utuvi u glavi da su njoj vlast ovde izabrali njeni šumadijski seljaci, a ne građani Republike Srpske. A sa krimi i plemenskim strukturama u Beogradu se najčešće povezuju oni iz zavičaja Lagertine babe, to jest Crnogorci, (plemena na prostoru bivše SFRJ postoje samo u Crnoj Gori; obračuni crnogorskih krimi klanova poput kavačkog i škaljarskog....). Pa niko zdrave pameti neće zbog toga zamrzeti Crnogorce i njihove potomke u Srbiji, poput Lagerte. Doduše, sudeći po prvoj strani verujem da su većina onih koji su se oglasili na ovoj temi individue lišene zdrave pameti s kojima je mučno deliti čak i virtuelni prostor, a kamoli bilo šta drugo. Jadni ti blokaderi koje podržavaju de sisti, ssmpdm, mstislav...
Jesi li svesna svoje zlonamernosti u navedenom? Jednoumlje je nezdravo. Ne znam čega si ti lišena kada sebi daješ za pravo da na ovaj način analiziraš ljude koji ne misle kao ti, tuga...

Zato sto su bosanci izabrali da rade za djavola protiv svoje brace iz Srbije.

Lazni glasaci, mesanje u unutrasnje stvari Srbije, mafijanje i ostalo su doveli do toga da ih gradjani Srbije mrze vise nego nemce.

Hitler je bio neprijatelj.

A ovi su izdajnici, bagra i neprijatelji koji bi i rodjenu majku prodali za pare.
Kako izgleda taj rad za djavola običnog pojedinca? :D
Evo ja sam iz Republike Srpske, dosta prijatelja imam u Srbiji, kum mi živi u Srbiji i ja pojma nemam kakve veze imam sa vašim izborima kada ne izlazim ni na svoje domaće izbore.Većina gradjana, debela većina nema pojma šta se dešava u Srbiji jer uostalom imamo dovoljno i svojih problema.Pojedinci iz Srbije se ponašaju i furaju priču kao da se Vučić pojavio juče a on dobija izbore u Srbiji godinama unazad.Ja ne znam da je bilo ko relevantan sa strane osporio izbore u Srbiji.Taj narativ kako on dobija izbore glasovima iz RS je totalna nebuloza i spin pojedinih medija.Pa da može taj isti Dodik bi tako slomio Banja Luku ili Bijeljinu.Ali ne može.Mi smo premali da odlučujemo o izborima u Srbiji.Da jasno mi je u Srbiji živi dosta ljudi dodjoša iz Hrvatske, BIH, KiM, siguran sam da živi ali oni su glasači kojima se i ta opozicija danas mora obraćati i tražiti glas.Sa pričom kako smo genocidaši siguran sam da se glas ne dobija od pojedinca koji je prošao pakao rata u BIH.Sa pričom idemo u Nato se ne dobija glas izbjeglice sa KIM.To su fakti.Pojedinci nikako da prihvate nisam ja brate birao Slobu, Djindjića, Šešelja, Tadića, Koštunicu, Nikolića ili danas Vučića već narod koji živi tamo.Kada dodje do belaja uvjek neko drugi kriv.Kaže Vučić potiče iz BIH.Rodjen u Bg., odrastao i školovao se u Bg.Šta imam ja sa Vučićem?Prihvatio sam kao gradjanin RS sve predsjednike koje je Srbija izabrala, prihvatio sam i njega.Ne podržavam ga javno ali ni privatno jer je politički šizoje.Ali nemam veću ili manju emociju prema njemu ili Tadiću, Koštunici, Nikoliću koji su da tako kažem porijeklom iz Srbije.Neki dan slušam priču kako su Srbi iz Krajine najviše voljeli Slobu a on im vratio izdajom.Da li su ili nisu koga briga sve su to proizvoljne konstatacije.
Zašto "neko" od RS pravi vještački neprijatelja je zaista pitanje za cijelo društvo ali jedno znam ovakav cirkus samo kod Srba može da prodje.Možda i ne zaslužujemo bolje.Ne valja SPC, ne valja Srbin prečanin, prekodrinaš, ne valja crnogorski Srbin i sa KiM.Ne valjamo ni izmedju sebe pa da se lemamo izmedju sebe u Srbiji dok se boje ne rastvore.Ko valja?Nadam se da ne očekuješ od mene ili bilo koga van Srbije da podržim fajt i gradjanski rat u Srbiji.Ne, ne i ne.Ja sam svjestan da se mnogima Vučić smučio više ali sam isto tako svjestan da postoji i Srbija koja glasa za njega.Kako mislite da te dvije struje nastave dalje da žive posle Vučića?Oni su prolazni-političari a država ostaje.Kao da ne postoji sutra.Ja ne bih mogao baciti kamenicu na zgradu Skupštine ili gradske uprave ili zapaliti je zato što je trenutno na vlasti moj politiĉki neprijatelj , prosto ne bih mogao jer znam šta znači izgubiti državu i maticu.Mnogi ne znaju.

a post iznad ti je piš zivi...siroma ti, nista ne znas, sav si nevin... kako rece onda, mi iz srpske smo jedini pravi srbi a vi iz sumadije i srbije ste drugorazredni :hahaha:

pa si jos alteru reko nekoliko puta da je ustasa... pa se posle vadio da nisi, a covek stavio skrinsotove pa te tab spasavao gde je sve skrinove expres brisao...fuj.

Свако ко се радује овој подели и прича о томе како ће да се реши Срба из Босне, нема појма куда то води или има личну корист од тога.
Mediji razvlače mozak.Istina je da 90 posto ljudi iz RS smatra Srbiju maticom i vole je bezuslovno.U Srbiji je taj procenat nešto manji, postoje ekstremi i fanatici koji smatraju Srbe iz RS divljacima zbog kojih Srbija danas nije dio EU i Nato alijanse, kao eto mi smo ih sputavali i usporavali od 90-ih, zbog nas su trpili sankcije i slično.Medjutim malo zreliji politički a nacionalno osvješteni ljudi znaju da je ta priča bulšit.Banja Luka gleda u Beograd a ne obrnuto.Sve dobro ali i loše kreće iz srpskog centra moći.To su fakti.Da bi sudio drugima kako su krmeljavi prvo moraš sebe umiti.

na temu...dokle god braco iz srpske nas iz srbije nazivate balijama i ustasama, vredjate nas da smo drugorazredni a vi jedini pravi koji ste jedini jadni krvarili, zalazete se za cistu naciju bez drugih vera, ludite ako neko nesto kaze spram dodika i vucica, ne dao bog da se spomene srebrenica jer se ona nije ni desila, opravdavate svaku bljuvotinu koje vasi sunarodnici prave u srbiji kao policija ili parapolicija ili kriminalci ili batinasi...e onda cete tako biti tretirani.

kad to prestane, prestace i rekcija.

Mediji razvlače mozak.Istina je da 90 posto ljudi iz RS smatra Srbiju maticom i vole je bezuslovno.U Srbiji je taj procenat nešto manji, postoje ekstremi i fanatici koji smatraju Srbe iz RS divljacima zbog kojih Srbija danas nije dio EU i Nato alijanse, kao eto mi smo ih sputavali i usporavali od 90-ih, zbog nas su trpili sankcije i slično.Medjutim malo zreliji politički a nacionalno osvješteni ljudi znaju da je ta priča bulšit.Banja Luka gleda u Beograd a ne obrnuto.Sve dobro ali i loše kreće iz srpskog centra moći.To su fakti.Da bi sudio drugima kako su krmeljavi prvo moraš sebe umiti.
To kaži predsedniku koji u jeku haosa favorizuje, navodnog, najboljeg studenta u Srbiji, slučajno iz Doboja i formira sa njim ćacilend. Prosto da pomislim da je namerno hteo da se međusbno pljujemo dok oni mirno pljačkaju i hapse..

To kaži predsedniku koji u jeku haosa favorizuje, navodnog, najboljeg studenta u Srbiji, slučajno iz Doboja i formira sa njim ćacilend. Prosto da pomislim da je namerno hteo da se međusbno pljujemo dok oni mirno pljačkaju i hapse..
Зашто ти смета што је тај студент из Добоја, а не смета ти што је Динко Грухоњић из Бања Луке?

Zamisli, dođeš u taj BG ,studiraš, imaš drugare Srbe tu, vidiš za šta se bore a onda se ti ničim izazvan osetiš pozvan da "otvoriš oči" dojučerašnjim kolegama koji žive u toj Srbiji...
Па ето и Динко је дошао у Србију 1993/94 године, и онда ничим изазван отварао очи колегама који живе у Србији.

Па ето и Динко је дошао у Србију 1993/94 године, и онда ничим изазван отварао очи колегама који живе у Србији.
Ali kao što rekoh, Dinko nije postao glavni u KCS sa platom od 250000 ličnim vozačem i obezbeđenjem koje mi plaćamo.

Back