Rudimir
Domaćin
- Poruka
- 3.264
Mirko Norac isto. Sjecam se da smo svi bili Mirko N jednom, to je bio slogan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... Starčevića i još neke...Zaboravio si Milu Budaka.
Ajde sad, necemo pretjerivati!Nikolu Teslu i.....mene...![]()
On se samo doklatio u Gospić...iz Sinja je rodomMirko Norac isto. Sjecam se da smo svi bili Mirko N jednom, to je bio slogan.
Uf, znaci jos radikalniji...uuu...sss..necu da kvarim dalje nas dobar odnos.On se samo doklatio u Gospić...iz Sinja je rodom
Umovi svjetskog ranga. Da su bili u Njemackoj pisalo bi se o njima radovi kao o Kantu.... Starčevića i još neke...
Postovani kolega!Umovi svjetskog ranga. Da su bili u Njemackoj pisalo bi se o njima radovi kao o Kantu.
Kako vam se zvao onaj najpoznatiji ustaša iz Gospića čije ste ime pisali po wc-ima još za vrijeme Jugoslavije?... Starčevića i još neke...
VolEm takve odlucne i iskrene muSke.Ja sam izrazito negostoprimiv. A nisam ni domacin coek
Milostiva gospodjo, ne, ne, stvari su takve, kakve su. Zasto pokusavati nemoguce.
Ne zaostravati situaciju!Kako vam se zvao onaj najpoznatiji ustaša iz Gospića čije ste ime pisali po wc-ima još za vrijeme Jugoslavije?
....Simo Dubajić...Kako vam se zvao onaj najpoznatiji ustaša iz Gospića čije ste ime pisali po wc-ima još za vrijeme Jugoslavije?
Zemljace, ti bas nemas namjeru da se ukljucis u program preodgoja na ovom forumu.....Simo Dubajić...
Sve znaš...i Hegelu...Umovi svjetskog ranga. Da su bili u Njemackoj pisalo bi se o njima radovi kao o Kantu.
Imam dvije ujne, dal" se to računa...i žene od dva bratića .Ima li u rodoslovlju koja baka Srpkinja?
Ipak je bio Delko Bogdanić.....Simo Dubajić...
Mogu ja i vrlo proste i proširene ako je po volji..g. Rudomire. Pise samo jednostavno neprosirene recenice.![]()
To je nas, licki stil.Piano, vidis da bi mene radije tvoj Licanin preodgojio. Pise samo jednostavno neprosirene recenice.![]()
Zato što su Srbi iz Bosne, teške uvlakače i šlihtare. Sad da ih bijemo mi iz Srbije,ko volove u kupusu, oni bi dalje govorili. Srbija, Srbija. Vi ste naša braća. To su teški kompleksi,jer su ostavljeni na bespuću i vetrometini,pa se hvataju Srbije, ko pijan plota.
Uf, sada ga i ti pretjera. A ja se trudim da sa mojim Licaninom lijepo divanim.Ipak je bio Delko Bogdanić.
U to nimalo ne sumnjam. Vidim da Ste vrlo usmjereni i snaznih uvjerenja. Materijal za zupana licko senjske zupanije, minimalno.Mogu ja i vrlo proste i proširene ako je po volji..g. Rudomire
Ne računaju se.Imam dvije ujne, dal" se to računa...i žene od dva bratića .
Kod Jevreja se sve racuna po majcinoj liniji.Imam dvije ujne, dal" se to računa...i žene od dva bratića .