Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Ja sam izrazito negostoprimiv. A nisam ni domacin coek😪
Milostiva gospodjo, ne, ne, stvari su takve, kakve su. Zasto pokusavati nemoguce.
Da., da da, bili ste u pravu, postovani gospodine.
Moj Licanin nije bio sklon sirenju horizonata.
Bice da ta akcija nije vezana za teritorij.
Moja nostalgija stvara fatamorgane.
Srdacan pozdrav.
Hvala na mudrom savjetu!

Moja nostalgija stvara fatamorgane.
043 tunel sveti rok2.jpg

Zato sto su bosanci izabrali da rade za djavola protiv svoje brace iz Srbije.

Lazni glasaci, mesanje u unutrasnje stvari Srbije, mafijanje i ostalo su doveli do toga da ih gradjani Srbije mrze vise nego nemce.

Hitler je bio neprijatelj.

A ovi su izdajnici, bagra i neprijatelji koji bi i rodjenu majku prodali za pare.
na zalost pali su na niske grane

nadam se da vecina nije

Zasto blokaderi mrze ovoliko Srbe iz Republike Srpske i podrzavaju teror Kristijana Smita nad narodom i rukovodstvom Republike Srpske?

Postavljam ovo pitanje

Svedoci smo da blokaderi iz dna duse mrze Dodika , a i sve ostale Srbe iz Republike Srpske i iskreno se raduju i podrzavaju teror nelegalnog visokog predstavnika i simpatizera nemackih nacista Kristijana Smita u teroru nad srpskim narodom Republike Srpske.

Iskreno se raduju svakom potezu Smita koji je na iskljucivu stetu naroda i rukovodstva Republike Srpske.

Sta mislite koji su razlozi ove mrznje prema Srbima u RS od strane blokadera i njihove podrske Kristijanu Smitu?

Svi blokaderi lajkuju ovde sve lose upereno protiv RS-a i naroda Srpske, sa izuzetkom @aleksije radicevic a ?

Zasto su blokaderi toliko antisrpski orijentisani i zele propast Srba u RSu i Republike Srpske kao najzapadnije srpske drzave?

Mozemo se ne slagati oko raznih politickih tema, al zar ne bi trebalo da budemo jedinstveni kad su interesi srpskog naroda u Republici Srpskoj u pitanju ?

Autorska tema.

Treba shvatiti da ovo zlo koje nas je napalo
nema nameru da popravi Srbiju,
već da je uništi.

Daj bože da grešim,
ali mi se čini da je došlo vreme za konačni obračun.

Sa l(ij)eve sam obale Drine...tako da zaboli me l(ije)evo яйцо šta blokaderi misle o meni stanovniku šumske bosančeros ovo ono...i mi jedni drugi mrzimo ovdje,prvo unutar svoje zajednice pa onda prema i drugim etničkim skupinama...tzv hejt je ovdje normalan.

Oko 80% stanovnika Republike Srpske je maksimalno neutralno i hladnokrvno što se tiče ovih protesta u Srbiji. Vaš presjednik vi ste ga birali uz pomoć nekih glasova sa moje strane Drine,a to je svega par hiljada i to dobro plaćenih glasova.

Oko 15% podržava Vučića iz više razloga. Kao jedan od njih je naše gore list,investirao je neke opštine Republike Srpske i finansirao neke projekte.

Da li narod u Srbiji zaslužuje da nad njim vlada Aleksandar Vučić ? Pa naravno da ne,kao što ne zaslužuje ni Moravski koridor,ni brzu cestu Loznica - Šabac navikli ste na raspadnute džabali puteve njima i vozite. Polu prazan auto put Ub - Čačak a pored njega vrvi od auta na raspadnutoj Ibarskoj.Ni ti realno zaslužujete bilo kakve fabrike i investicije što su dovedene u Srbiji kakve takve. Sve je to moglo fino po Bugarskoj i Rumuniji završiti imaju pristup svojim morskim lukama a ne nekoj landlocked zemlji. Najbolje bi bilo da ste na nekom nivou ekonomije BiH ili Makedonije ( kladionica,apoteka,kafići..itd).

Obašal sam mnoge gradove i sela,
al niš nije lipo kao moja Kapela!

I vidio sam zemlje, male i velike,
ali nigdje nema, nema moje LIKE!

Ja sam slušo pjesme, tužne i junačke,
al ne piva niko poput moje Gacke!

I vidio sam vode, lipe kao slika,
al ne šumi nikva kao moja LIKA!

Obašal sam mnoge gradove i sela,
ali nigdje moga Velebita nema!

Tamo si visoko, širi svoja krila,
samo tamo kliče s Velebita vila

Pročitah jedino prvu stranu, a odgovori se mogu podeliti na dve grupe:

1. nešto inteligentniji simpatizeri blokada sa diplomatskim odgovorom (sajabg, majstor zivota...)

2. odgovori simpatizera blokada koji su zapenušani od mržnje i to ne kriju (ssmpmd i svi koji su lajkovali gadariju koju je ispisao : lagerta, tzar, de sisti i ostali)

Tu je i lukavo perfidni odgovor lagerte koja je pokušala opravdati mržnju starim trikom latentnih mrzitelja u stilu : ne mrzimo crnce, Jevreje, itd nego one...

Niko ne mrzi srpski narod iz Srpske već pojedince iz Srpske koji su u Srbiji organizovali plemensko vladanje i krimi strukture i to decenijama.

Ona nikako da utuvi u glavi da su njoj vlast ovde izabrali njeni šumadijski seljaci, a ne građani Republike Srpske. A sa krimi i plemenskim strukturama u Beogradu se najčešće povezuju oni iz zavičaja Lagertine babe, to jest Crnogorci, (plemena na prostoru bivše SFRJ postoje samo u Crnoj Gori; obračuni crnogorskih krimi klanova poput kavačkog i škaljarskog....). Pa niko zdrave pameti neće zbog toga zamrzeti Crnogorce i njihove potomke u Srbiji, poput Lagerte. Doduše, sudeći po prvoj strani verujem da su većina onih koji su se oglasili na ovoj temi individue lišene zdrave pameti s kojima je mučno deliti čak i virtuelni prostor, a kamoli bilo šta drugo. Jadni ti blokaderi koje podržavaju de sisti, ssmpdm, mstislav...

Poslednja izmena:

Back