Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.188
Bivši kapetan JNA.Nemoš vijerovat.U to nimalo ne sumnjam. Vidim da Ste vrlo usmjereni i snaznih uvjerenja. Materijal za zupana licko senjske zupanije, minimalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivši kapetan JNA.Nemoš vijerovat.U to nimalo ne sumnjam. Vidim da Ste vrlo usmjereni i snaznih uvjerenja. Materijal za zupana licko senjske zupanije, minimalno.
I ti svašta pitaš.Kod Jevreja se sve racuna po majcinoj liniji.
Uf, uf, teska situacija, znaci, bratici pola/pola.
Jesu li se vjencali u katolickoj crkvi?
Ako jesu, odustajem od tvog preodgoja.
Nisu...pa gdje ćeš s vragom u crkvu....Bože me sačuvaj i zakloniJesu li se vjencali u katolickoj crkvi?
Nisi u toku, brate.I ti svašta pitaš.
Drug bivši kapetan ti je pobjego iz Like u SZ Hrvatsku.Protjerali ga Nepalci.Nisi u toku, brate.
Razgovaram na lokalpatriotskoj liniji sa drugom iz Like.
To nema cijene.
Ne odlazim u Hrvatsku i kolega mi lici na nekoga sa kojim bih mogla razmijeniti par misli o starom kraju.
Eh, sada si me razocarao.Nisu...pa gdje ćeš s vragom u crkvu....Bože me sačuvaj i zakloni![]()
U čemu je problem..Bivši kapetan JNA.Nemoš vijerovat.
Istina..bilo je njih dosta u Gračacu, Ploči, Korenici, Lapcu..Protjerali ga Nepalci.
Jednom si napiso da u Gospiću više ne žive ni L od Ličana.Ko sad tamo živi?Istina..bilo je njih dosta u Gračacu, Ploči, Korenici, Lapcu..
...Nepalci..Jednom si napiso da u Gospiću više ne žive ni L od Ličana.Ko sad tamo živi?
A od Hrvata koji žive,jesu Ličani ili sa strane?...Nepalci..
Da., da da, bili ste u pravu, postovani gospodine.Ja sam izrazito negostoprimiv. A nisam ni domacin coek
Milostiva gospodjo, ne, ne, stvari su takve, kakve su. Zasto pokusavati nemoguce.
To nije tacno.
....tako je to u Amsterdamu...To nije tacno.
Bolje je biti sam nego u losem drustvu...moj dragi Seneka.
Tako je to svugdje i oduvijek.....tako je to u Amsterdamu...![]()
na zalost pali su na niske graneZato sto su bosanci izabrali da rade za djavola protiv svoje brace iz Srbije.
Lazni glasaci, mesanje u unutrasnje stvari Srbije, mafijanje i ostalo su doveli do toga da ih gradjani Srbije mrze vise nego nemce.
Hitler je bio neprijatelj.
A ovi su izdajnici, bagra i neprijatelji koji bi i rodjenu majku prodali za pare.
Zasto blokaderi mrze ovoliko Srbe iz Republike Srpske i podrzavaju teror Kristijana Smita nad narodom i rukovodstvom Republike Srpske?
Postavljam ovo pitanje
Svedoci smo da blokaderi iz dna duse mrze Dodika , a i sve ostale Srbe iz Republike Srpske i iskreno se raduju i podrzavaju teror nelegalnog visokog predstavnika i simpatizera nemackih nacista Kristijana Smita u teroru nad srpskim narodom Republike Srpske.
Iskreno se raduju svakom potezu Smita koji je na iskljucivu stetu naroda i rukovodstva Republike Srpske.
Sta mislite koji su razlozi ove mrznje prema Srbima u RS od strane blokadera i njihove podrske Kristijanu Smitu?
Svi blokaderi lajkuju ovde sve lose upereno protiv RS-a i naroda Srpske, sa izuzetkom @aleksije radicevic a ?
Zasto su blokaderi toliko antisrpski orijentisani i zele propast Srba u RSu i Republike Srpske kao najzapadnije srpske drzave?
Mozemo se ne slagati oko raznih politickih tema, al zar ne bi trebalo da budemo jedinstveni kad su interesi srpskog naroda u Republici Srpskoj u pitanju ?
Autorska tema.
Zlo na vlasti? NaravnoTreba shvatiti da ovo zlo koje nas je napalo
nema nameru da popravi Srbiju,
već da je uništi.
Daj bože da grešim,
ali mi se čini da je došlo vreme za konačni obračun.
Obašal sam mnoge gradove i sela,
Niko ne mrzi srpski narod iz Srpske već pojedince iz Srpske koji su u Srbiji organizovali plemensko vladanje i krimi strukture i to decenijama.