Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.445
Ne zalim ti se, nego me nerivira sto vec duze vremena za vas poneke pa i tebe ocigledno da postoje samo blokaderi i vlast, a ja bas to zelim da izbegnem, takvu vrstu polarizacije jer mi se ne svidja.imas izbore pa zaokruzi sta misis da je pametno.
ako nemas nista sa kako kazes blokaderima, sta se meni pravdas.
zaokruzi sns i mirno spavaj.
Pa i nasi su izdajice koje bi i rodjenu majku prodale, malo vredi i to sto je bilo za vreme korone, ali narocito boli kad neko iz R. Srpske ode u Albaniju:Aerodrom u Tirani je prije par godina imao transfer putnika sa pasošem Srbije oko 120 000 u toku jedne kalendarske godine. Da ne zaboravimo da ste vi pokrenuli modu srpsko albanskih brakova,što znači ko se tuče taj se voli. Mi nismo od 1996 do danas zabilježili toliki broj miješovotih brakova ko vi sa Albancima u roku 10 godina..
Što se tiče Kosova ,putnici sa Kosova koji putuju u BiH mogu ući samo uz važeću vizu koja se izdaje u Skoplju ili Podgorici. Kod vas i u CG ulaze sa ličnom.
1) jer smo zbog njih/vas 10 godina bili pod sankcijama i ziveli kao psi,
2) jer smo na kraju izgubili i to Kosovo kroz otimanje od strane NATO i nasih zrtava u bombardovanju. Pa makar iz tog pijeteta ne bi trebalo da odu, narocito kad Albanija i dalje ne krije svoje tendencije o Velikoj Albaniji (sa Kosovom).
Ovo za brakove sa Albankama ni meni se poisebno ne dopada, ali opet, te Albanke postaju na neki nacin Srpkinje, jer radjaju srpsku decu.Ipak, to je samo za primitivne.
edit: Ja iz tog istog pijeteta ne odoh pre 8 godina u Dubrovnik posle 30 godina nedolaska tamo, a volela sam da ga obidjem kad sam vec bila u Trebinju jer je na svega 30-tak km, i iako sam iz istocne Srbije koja nema veze sa Hrvatima, zbog vas nisam otisla, pa molim lepo nemojte ni vi da idete u Albaniju.
Poslednja izmena: