Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

imas izbore pa zaokruzi sta misis da je pametno.

ako nemas nista sa kako kazes blokaderima, sta se meni pravdas.

zaokruzi sns i mirno spavaj.
Ne zalim ti se, nego me nerivira sto vec duze vremena za vas poneke pa i tebe ocigledno da postoje samo blokaderi i vlast, a ja bas to zelim da izbegnem, takvu vrstu polarizacije jer mi se ne svidja.
Aerodrom u Tirani je prije par godina imao transfer putnika sa pasošem Srbije oko 120 000 u toku jedne kalendarske godine. Da ne zaboravimo da ste vi pokrenuli modu srpsko albanskih brakova,što znači ko se tuče taj se voli. Mi nismo od 1996 do danas zabilježili toliki broj miješovotih brakova ko vi sa Albancima u roku 10 godina..
Što se tiče Kosova ,putnici sa Kosova koji putuju u BiH mogu ući samo uz važeću vizu koja se izdaje u Skoplju ili Podgorici. Kod vas i u CG ulaze sa ličnom.
Pa i nasi su izdajice koje bi i rodjenu majku prodale, malo vredi i to sto je bilo za vreme korone, ali narocito boli kad neko iz R. Srpske ode u Albaniju:

1) jer smo zbog njih/vas 10 godina bili pod sankcijama i ziveli kao psi,
2) jer smo na kraju izgubili i to Kosovo kroz otimanje od strane NATO i nasih zrtava u bombardovanju. Pa makar iz tog pijeteta ne bi trebalo da odu, narocito kad Albanija i dalje ne krije svoje tendencije o Velikoj Albaniji (sa Kosovom).

Ovo za brakove sa Albankama ni meni se poisebno ne dopada, ali opet, te Albanke postaju na neki nacin Srpkinje, jer radjaju srpsku decu.Ipak, to je samo za primitivne.

edit: Ja iz tog istog pijeteta ne odoh pre 8 godina u Dubrovnik posle 30 godina nedolaska tamo, a volela sam da ga obidjem kad sam vec bila u Trebinju jer je na svega 30-tak km, i iako sam iz istocne Srbije koja nema veze sa Hrvatima, zbog vas nisam otisla, pa molim lepo nemojte ni vi da idete u Albaniju.

Poslednja izmena:
Aerodrom u Tirani je prije par godina imao transfer putnika sa pasošem Srbije oko 120 000 u toku jedne kalendarske godine. Da ne zaboravimo da ste vi pokrenuli modu srpsko albanskih brakova,što znači ko se tuče taj se voli. Mi nismo od 1996 do danas zabilježili toliki broj miješovotih brakova ko vi sa Albancima u roku 10 godina..
Što se tiče Kosova ,putnici sa Kosova koji putuju u BiH mogu ući samo uz važeću vizu koja se izdaje u Skoplju ili Podgorici. Kod vas i u CG ulaze sa ličnom.
Mešoviti brakovi sa Albankama rimokatoličke vere iz Albanije.

Плакала сам , плакала сам када сам гледала шта су урадили Додику , оно срамно звиждање , провоцирање ..Плакала сам због количине незнања , примитивизма и утицаја спољне гебелсове пропаганде која користе све да би постигла своје циљеве , једна од њих је и раздор у друштву .

Додик је човек који се бори против Запада пре свега и бори се за српски народ и није заслужио тај звиждук а добио је и то од стране оних који су подлегли свесно или без савести гебелсовој пропаганди која има циљ да уништи српско биће у целини .

Ne zalim ti se, nego me nerivira sto vec duze vremena za vas poneke pa i tebe ocigledno da postoje samo blokaderi i vlast, a ja bas to zelim da izbegnem, takvu vrstu polarizacije jer mi se ne svidja.

Pa i nasi su izdajice koje bi i rodjenu majku prodale, malo vredi i to sto je bilo za vreme korone, ali narocito boli kad neko iz R. Srpske ode u Albaniju:

1) jer smo zbog njih/vas 10 godina bili pod sankcijama i ziveli kao psi,
2) jer smo na kraju izgubili i to Kosovo kroz otimanje od strane NATO i nasih zrtava u bombardovanju. Pa makar iz tog pijeteta ne bi trebalo da odu, narocito kad Albanija i dalje ne krije svoje tendencije o Velikoj Albaniji (sa Kosovom).

Ovo za brakove sa Albankama ni meni se poisebno ne dopada, ali opet, te Albanke postaju na neki nacin Srpkinje, jer radjaju srpsku decu.Ipak, to je samo za primitivne.

edit: Ja iz tog istog pijeteta ne odoh pre 8 godina u Dubrovnik posle 30 godina nedolaska tamo, a volela sam da ga obidjem kad sam vec bila u Trebinju jer je na svega 30-tak km, i iako sam iz istocne Srbije koja nema veze sa Hrvatima, zbog vas nisam otisla, pa molim lepo nemojte ni vi da idete u Albaniju.
Буквално ја не знам никога да је одавде ишао у Албанију, значи и даље је Црна Гора дестинација за преко 50 посто Срба из Српске, затим Хрватска (углавном млађа популација и углавном Макарска викендом), затим слиједи Грчка, Египат, Турска...

Буквално ја не знам никога да је одавде ишао у Албанију, значи и даље је Црна Гора дестинација за преко 50 посто Срба из Српске, затим Хрватска (углавном млађа популација и углавном Макарска викендом, затим слиједи Грчка, Египат, Турска...
Krishna je isao i time se hvali.

"Ne zanimate nas" a imaš desetine poruka na ovoj temi ? I koga vas ? Zar vas ima više za tastaturom ?
Ne treba ovo kačenje statističkih podataka da opaziš kao likovanje.Ne nikako.Ovo treba da ti pomogne sa sagledaš svu besmislenost insistiranja na idejama Islamske pardon Građanske deklaracije.
"FBiH, novorodjenih zadnjih 25g (do 2024g). Bosnjaci sa 23.000 na 12.500. Hrvati sa 4.400 na 2.500." Od ukupnog broja novorođenih Bošnjaka u BiH,2 % se rodi u Republici Srpskoj"
kad adamin dozvoljava da spamujete forum sa vasim lokalnim mediokritetskim politickim problemima i zatrujete svaku temu o bilo cemu sa upucavanjem vaseg herosjtva u poslednjem ratu i velicanje dodika kao junacine. :hahaha:

eto vam ga sad mrtvac junacina. prodao vas kao roblje.

cak i kust digao ruke od budale koja je prolupala. samo botine ga dizu a ne znaju vise ni zasto.

Буквално ја не знам никога да је одавде ишао у Албанију, значи и даље је Црна Гора дестинација за преко 50 посто Срба из Српске, затим Хрватска (углавном млађа популација и углавном Макарска викендом), затим слиједи Грчка, Египат, Турска...
Ali opet nije u redu sto idete ni u Tursku, pa i Egipat, posto ne volite muslimane. A ja nije da ih ne volim, nego necu iz inata u Tursku, to je bio okupator 500 godina.

Pored jedne (pravoslavne) Grcke da idem u Tursku, sramota je.

Back