Zašto neki Srbi insistiraju da se Srbi proglase za genocidan narod?

• Začetnik teme Začetnik teme Perun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaš u čemu je razlika? U tome što muslimani ne priznaju da su organizovano činili zločine. Što koliko god se ne slagali međusobno oko ekonomije, vođenja Federacije i slično u jednom su složni. U doživljaju rata. E kod nas to nije tako.
Pa kad smo mi bili glupi, pa smo mislili da su neki ljudi heroji a ne lopovi i ubice. Ne kažem da oni nisu imali takve, ali njih su kao jedine oštećene, po odlukama njihovih saveznika, amnestirali svake krivice.

Pa kad smo mi bili glupi, pa smo mislili da su neki ljudi heroji a ne lopovi i ubice. Ne kažem da oni nisu imali takve, ali njih su kao jedine oštećene, po odlukama njihovih saveznika, amnestirali svake krivice.
Ne. Mi smo jedini bili glupi da neke stvari priznamo i izvinjavamo se.

I poenta je što su ove kriminalce organizovale vlasti Srbije i delile sa njima plen, to su im bili ljudi koji su tim istim muslimanima prdavali oružje da ubijaju Srbe i mene sramota sad? Ne, nije me sramota da kažem da smo imali takve a sada imamo njihove naslednike na vlasti.
А шта је са борцима Републике Српске који су бранили сопствене границе, имања, нејач, право на постојање?
Кад је требала помоћ у људству нигде вас ни од корова а сада би сте да у њихово име прихватате геноцидне етикете.
Имаш ли ти представу колике су размере трагедије прекодринаца у три рата двадесетог столећа?
И треба да те буде срамота за ово што радиш. Фурате опет неке братство-јединствено-самокритичке будалаштине док вам из Кумровца
дају подршку са песмом 'од Вардара па до Триглава' са разбијачем Југославије Стипом Месићем на челу.
Не да имте кратку памет него је немате уопште.

Baš toliko negative o Srbima, Srbiji, ne razumem.
I ponavljam, ne zanima me politika, ali ne dam na svoju zemlju. Kakva je - takva je, moja je.
Spomenula Arkana...a ova u fazonu ju ju koliko negative o Srbima i Srbiji....da znamo inace Arkan je valjda veliki humanitarac...

E bas ti takvi sto su se predstavljali kao velike patriote su ustvari....nista drugo do obicne budale ubice i kriminalci...

Tako Vucic ovcama odrzava narativ patriotizma dok pljacka i zgrce lovu.

Ne, nego spinovanju ove info. Pokušava da natovari protivnicima AV da su podržali ovako nešto i da su izdajnici koji svoj narod nazivaju genocidnima.
Mnogi političari koji podržavaju ove proteste i jesu baš to. Dakle odmah da se razumijemo ne običan narod, ne studenti. Političari.
1366B600-BDF9-4E2B-8D20-1451218FD937.jpeg

А шта је са борцима Републике Српске који су бранили сопствене границе, имања, нејач, право на постојање?
Кад је требала помоћ у људству нигде вас ни од корова а сада би сте да у њихово име прихватате геноцидне етикете.
Имаш ли ти представу колике су размере трагедије прекодринаца у три рата двадесетог столећа?
И треба да те буде срамота за ово што радиш. Фурате опет неке братство-јединствено-самокритичке будалаштине док вам из Кумровца
дају подршку са песмом 'од Вардара па до Триглава' са разбијачем Југославије Стипом Месићем на челу.
Evo i tebe. Zaista bih volela da me citiraš gde ja umanjujem značaj borbe srpskog naroda. Da li ja to pišem nejasno, kada jasno pravim granicu između naorda koji se borio, pošteno i ljudi koji su bili ubice i ratni pofiteri? Posbeno što nigde nisam pomenula da i druga strana nije imala takve, ali da nigde nisam videla da njih njihove vlasti nazivaju genocidnim narodom. Pokušaji vređaja me zaista ne dotiču, glupa i slično. To je samo nedostatak argumenata.

Spomenula Arkana...a ova u fazonu ju ju koliko negative o Srbima i Srbiji....da znamo inace Arkan je valjda veliki humanitarac...

E bas ti takvi sto su se predstavljali kao velike patriote su ustvari....nista drugo do obicne budale ubice i kriminalci...

Tako Vucic ovcama odrzava narativ patriotizma dok pljacka i zgrce lovu.
Ne daleko je on od toga. Ali je daleko i npr Naser.Pa nećeš čuti od Bošnjaka da je bio zločinac.

Evo i tebe. Zaista bih volela da me citiraš gde ja umanjujem značaj borbe srpskog naroda. Da li ja to pišem nejasno, kada jasno pravim granicu između naorda koji se borio, pošteno i ljudi koji su bili ubice i ratni pofiteri? Posbeno što nigde nisam pomenula da i druga strana nije imala takve, ali da nigde nisam videla da njih njihove vlasti nazivaju genocidnim narodom. Pokušaji vređaja me zaista ne dotiču, glupa i slično. To je samo nedostatak argumenata.
Tu granicu pravimo samo mi. E to je problem.

Prosto je neverovatno šta sve pišu neki iz Srbije. Jest da su drugosrbijanci, Titini komunisti i jugoslaveni ali što je mnogo, mnogo je. Obraza bez. Sramni komentari.

Svaka cast svakom postenom borcu koji je ratovao i koji nije cinio zlocine...

Sto se tice izdaje,to su se kvazi patriote medjusobno podzapale....a prvi Karadzic i Mladic nisu pruzili nikakvu pomoc Krajisnicima i lagali su ih celo vreme...

Poslednja izmena od moderatora:
Jer su nas vlasti sve tako nazvale. Ajde da javno kažemo da su to bili njihovi saradnici, kad se več proziva ceo srpski narod.
A što su nas nazvale? Zašto je Đinđiću i ekipi trebalo da proznaju neke stvari? Zašto jedino mi imamo Čanke, Kandićke i sličnu bagru?

Svaka baraba koja nije u stanju jasno da osudi zlocin ma sa koje strane bio je nista drugo do ljudsko smece i olos...
Izvoli otiđi u Federaciju pa im to reci. Ili još bolje na Kosovo.

A što su nas nazvale? Zašto je Đinđižu i ekipi trebalo da proznaju neke stvari? Zašto jedino mi imamo Čanke, Kandićke i sličnu bagru?
Pa pišem o tome danima, mentalitet vođe i slepa poslušnost. Niko da se zapita zašto nam se dešava da smo večito gubitnici i satanizovani od strane drugih. Korupcija je prodala srpstvo.

Kojih drugih? Ja govorim o Srbiji i njenim stanovnicima.
Pa i ja o tome govorim. Decenijama se nameće veličanje srpstva dok se iza kulisa to isto srpstvo prodaje. I kada znaš ko to radi, onda to i kažeš, ne ćutiš i ne praviš od njega heroja jer će sutradan taj heroj da te proda. Da smo na vreme raskrstili sa takvima, ne bi imali ništa od ovoga što nam se dešavalo.

Pa i ja o tome govorim. Decenijama se nameće veličanje srpstva dok se iza kulisa to isto srpstvo prodaje. I kada znaš ko to radi, onda to i kažeš, ne ćutiš i ne praviš od njega heroja jer će sutradan taj heroj da te proda. Da smo na vreme raskrstili sa takvima, ne bi imali ništa od ovoga što nam se dešavalo.
Aha. Nas je prodao Sloba. I njegovi loši potezi. Ne Arkan.

Back