38imak
Elita
- Poruka
- 16.007
I Saturn je nekada u doba Atlantide bio deo svesrpskog carstva, i dobrovoljno smo ga dali da bude opste dobro, jeste.
Sve jeste tako.
Sve jeste tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaš istoriju Srbi nikada nisu držali Solun, nikada.Србија ће бити све мања, може само да се сања о изгубљеном.
Срби су некада држали Драч, Скадар па и Солун, и ником ништа.
Znaci da je vijekovima tu otprilike oko Drine doksu se sve ostale daleko cesce mijenjale i da se svi slazu oko toga i nema tu nekih nejasnih stvari ili sporova izmedju drzava.Šta znači ''najtačnija granica''?
Срби су живели на територији Солуна и били зидари. Погледај ко је зидао и градио Солун.Ne znaš istoriju Srbi nikada nisu držali Solun, nikada.
Srbija i CG su odlican primer da Srbi nisu narocito pametan narod; naprotiv moze se reci i priglupi.to je geopolitika...dok god Albanci i Hrvati imaju tolike morske obale uvek će velike sile birati njih za saveznike a ne nas....velike sile nije briga ko ima istorijsko pravo na teritorije...za zapad mi smo bili mali Rusi koji nemaju more a naši protivnici prozapadno orjentisani sa ogromnim morskim obalama...izbor koga da podrže je bio očigledan...
Srbi su proterani iz Krajine i zapadne Bosne upravo da se udalje od mora...Crna Gora je otcepljena da bi nam se uskratio izlaz na more
Zašto sam ja u Subotici u Srbiji a ne Mađarskoj a Mađarska je tu bila 1000 godina pa i malo preko, a takođe nominalno duže je držala Beograd u svom posedu nego srednjovekovna i moderna Srbija zajedno tokom istorije?Zašto je onda Višegrad u Bosni, a ne u Srbiji? Višegrad prvi put ulazi u sastav Bosne kada ga Tvrtko osvaja od srpskog velikaša Nikole Altomanovića 1373.
Najlakše je tako kad nemaš apsolutno niti jedan pravovaljani argumentAko može ban za gospodina. Hvala.
Ne,nego Srbi nemaju pravo da postoje i zive...Je li tako?I Saturn je nekada u doba Atlantide bio deo svesrpskog carstva, i dobrovoljno smo ga dali da bude opste dobro, jeste.
Sve jeste tako.
Lol.Ne,nego Srbi nemaju pravo da postoje i zive...Je li tako?
Ko si sad pa ti i čiji si?Lol.
Srpska Sluzba je UBEDLJIVO najjaca SLuzba u odnosu na sve okolne narode i drzave koje mrzite.
Ima 10 puta vise para i moci od hrvatske Sluzbe npr., iako je Hrvatska bogatija i uredjenija drzava.
Kontrolise 40 puta vise ljudi i kapitala od hrvatske Sluzbe.
I pored toga, ide ta patetika 'Srbi nemaju prava da zive'
Na vasu zalost Limunado, ti besmisleni pateticni narativi ne mogu da prolaze kod mene.
Ja znam koja je srpska Sluzba zlo i kancer ovih prostora.
Koliko su mocni, i patoloski bolesni.
Ovo roze u sredini ti je izvorna Bosna.Znaci da je vijekovima tu otprilike oko Drine doksu se sve ostale daleko cesce mijenjale i da se svi slazu oko toga i nema tu nekih nejasnih stvari ili sporova izmedju drzava.
Pogledajte prilog 1741160
Ne govorim ni o kakvim sluzbama,znas ti to dobro.Lol.
Srpska Sluzba je UBEDLJIVO najjaca SLuzba u odnosu na sve okolne narode i drzave koje mrzite.
Ima 10 puta vise para i moci od hrvatske Sluzbe npr., iako je Hrvatska bogatija i uredjenija drzava.
Kontrolise 40 puta vise ljudi i kapitala od hrvatske Sluzbe.
I pored toga, ide ta patetika 'Srbi nemaju prava da zive'
Na vasu zalost Limunado, ti besmisleni pateticni narativi ne mogu da prolaze kod mene.
Ja znam koja je srpska Sluzba zlo i kancer ovih prostora.
Koliko su mocni, i patoloski bolesni.