Zasto neki muskarci postanu homoseksualci, i kako ih leciti ?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.649
Kroz citavu istroiju postoji gay populacija, ima hiljadu objasnjenja zasto i kako.
Medjutim poznati hrvatski samouki seksolog Stepajn Spajic - Spajke ( koji je nazalost umro ) - izneo je svoju teoriju zasto neki ljudi postanu homoseksualci i kako ih leciti ?
5.21 min
Znaci po Spajketu - Mnogi se muskarci uplase zena i postanu pe deri, a kako ih leciti, pokazivati im zene i sta zena ima.

:think:

Kroz citavu istroiju postoji gay populacija, ima hiljadu objasnjenja zasto i kako.
Medjutim poznati hrvatski samouki seksolog Stepajn Spajic - Spajke ( koji je nazalost umro ) - izneo je svoju teoriju zasto neki ljudi postanu homoseksualci i kako ih leciti ?
5.21 min
Znaci po Spajketu - Mnogi se muskarci uplase zena i postanu pe deri, a kako ih leciti, pokazivati im zene i sta zena ima.

:think:
Mislio sam dok sam bio mladji da su to degeni i budale.Medjutim dosta sam slusao o tome i citao.Od samog rodjenja imaju poremecaj hormona i telo im se boriceo zivot dok sami ne priznaju sta su.Tako da ih sada i zalim,a tukao sam ih na Zelenom Vencu u javnom WC-u.Ne bih ih dirao da me nisu zagledali dok sam vrsio nuzdu.To se obicno desavalo nocu posle 21 cas.

Back