E moj Terminator,
U ndostatku argumenata misliš da svi varaju?
Raspitaj se da li je ovo laž.
I pak u par postova si dokazao ono što smo svi shvatili, pevate kako vam diriguju članovi vašeg pregovaračkog tima.A pregovarački tim čine VLASNICI Alo taksija, Pink taksija i Beotaksija.
To su oni isti zbog kojih je taksi prevoz skup.Morate njima da plaćate "smenu".
Oni nisu na ulici, vi ste.
Oni svoju kintu dobijaju a da nisu digli guzu iz fotelje.
Kažeš da sam smešan i to dokazuješ činjenicom da veća potražnja diktira veću cenu.
Savršena glupost.
Start mora da bude skup jer habate automobile?
A da vam mi damo po 100 dinara da vi i ne radite?Tako se ništa ne troši a zarađuje se.
Uostalom 1. mart je veoma blizu.Knjige i porez će pokazati da li je baš toliko loše biti taksista.
Ili ćete opet blokirati Beograd?

Што бих се распитивао, када знам колико кошта ткаси у НС. а и поставио сам ти цене које су усвојене 10.06,2008.г.
Опет ти пишем, ценовник обавезно мора да има печат да би био валидан, ово што си ти поставио, може свако да нашкраба.
Преговарачки тим мора неко да чини и он је тренутно састављен од чланова синдиката "Независност", ови које си набројао само фигуруирају ту, али немају неки посебан утицај.
Што се тиче смене, она се одувек плаћала и тај новац одлази за запослене у Удружењу, за диспечере и телефонисткиње, морају људи да примају плату.
Увек је већа потражња услуга, производа и свега осталог диктирала аутоматско повећање цена, па нико није луд, ако има више посла,или је већа продаја нечега, да смањује цену, цена се тада повећа, не могу да верујем да то не знаш.
Има неколико разлога зашто старт у Београду мора и треба да буде скупљи, неки су у ранијим постовима објашњени. Да није старт толики, километар би био скупљи, а ми овим ценовником штитимо људе који користе такси на већим даљинама, а онима који користе такси за 500 м вожње, процентуално вожња изађе скупље. Нпр. ако неко позове такси телефоном, удаљен је 1 км од такси станице и таксиста дође до њега и пређе "на празно" ту даљину, а тај се вози 300м, 500м, таксиста има већу штету, него корист и зато старт мора да покрива те "кратеже", а таквих вожњи је много.
Не тражимо ништа џабе, само се боримо за соја права и права својих породица. Никога не присиљавамо да користи такси услуге, према томе, можемо да подигнемо цене десет пута, ако је некоме скупо не мора да ористи такси, то је основни закон понуде и потражње.
Ако не остваримо своја права, опет ћемо блокирати град, то је вид борбе за остваривање права у Србији кроз целу историју