mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.357
Tema je za usa eu izraelske ljubitelje genocida 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juzna Koreja je veoma bliski saveznik Evropske Civilizacije slicno kao i Japan.Samsung je Korejski...
I približite se Indiji, Turskoj, Gani i Pakistanu.Sto i nije lose.
Taman da se razredi dinarski gen odgovoran za tradicionalno srBsko kurcenje, inat i ajduciju, te isto tako da se razredi i slovenski gen, te samim tim prekinu veze sa Rusijom i slicnima.
ти говори у своје име пошто му је било смешно кад сам писао о два бомбардовања, само га питах јел му смешно ово у Гази хоће ли реаговати "силни исламски" "арапски и не арапски свет, више реагује Шитски Иран него све сунитске арапске земље заједно чији народ страда, шеици лижу буљу Израелу и САД-у , па реко јел му смешно кад Трамп најављује луксузно насеље у појасу ГазеBolje bi nam bilo da malo brinemo o sebi pa tek onda o drugima.
Sve je bolje od dinaroida i rusa. Ali sve.I približite se Indiji, Turskoj, Gani i Pakistanu.
kucke agresorske bi nam platile, ali imamo aljeka siftara koji radi za njihда 1999 је НАТО под патронатом САД-а првествено извшио агресију
а пре тога атомске бомбеKad su se još japanci osamostalili posle drugog sv rata. Odmah dobili ge nuklearne reaktore.
kad ruje zavladaju svetom vi rasisti idete u bukagijeSve je bolje od dinaroida i rusa. Ali sve.
Ima da se nacekas.kad ruje zavladaju svetom
Pa?Samsung je Korejski...
Zabluda kolega, indiferentni su. Da bi mrzeo, moras znas voleti, a zapad i ljubav su poslednjih decenija dva teze posvadjana pojma.Zasto nas kolektivni zapad toliko mrzi?
Uz pomoc NATO soldateske, napadaju nas zivalj.
Prave od nasih ognjista- stratista, i ugrozavaju nasu nejac.
Dokle?
Колективни Запад воли актуелну власт, али зато мрзи српски народ.Mozda zbog aktuelne vlasti i dodvoravanja Rusiji?
Нису нам пружили чашу воде, већ су нас маљем трескали по глави. Мрзе нас јер смо им побегли испод маља.Фора је у томе да нас не мрзи колективни запад, већ ми мрзимо колективни запад.
Ми смо се сами, доборовољно, јавили да им будемо непријатељи.
И кад нам пруже чашу воде, ми их ударимо по руци и чаша се разбије, а вода проспе.
Ja mislim da svakodnevne glavobolje od brige za nas imajuКолективни Запад воли актуелну власт, али зато мрзи српски народ.![]()
Svakako im nisu dragi balkanski rusi, to stoji.Ja mislim da svakodnevne glavobolje od brige za nas imaju![]()
To da, ako se tako posmatra.Svakako im nisu dragi balkanski rusi, to stoji.
Tibet. Imamo i prezimena ali nisu za javnost.I približite se Indiji, Turskoj, Gani i Pakistanu.
Aljek Siptar podrzao rusiju tako sto salje oruzje ukronnacistimaTo da, ako se tako posmatra.
Moguce da ja iz svog ugla vidim ono sto zelim da drugi vide.
A ono sto svet vidi je upravo to - Srbija koja je podrzala agresiju nad Ukrajinom.
srBsko
он је "добри бошњо"Добро, српе, српине, грдо, како кажеш.
Sve samo ne cetnik.он је "добри бошњо"