zasto muskarci vole maloletnice...?

• Začetnik teme Začetnik teme :O
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma... sve ste maloletnice strpali u isti kos po principu lose generalizacije (sve su maloletnice glupe, sve su plavuse glupe, debele osobe su lenje, mrsave su nervozne... ).
Ustvari razumem vas, mnogo je lakse ne razmisljati vec prihvatiti misljenje vecine - bravo! Ziveli mediokriteti...

Ja nisam toliko daleko od maloletnice pa, ipak mislim da čovek treba da bira ženu (devojku, kako god) shodno svojim godinama. Ono što je on dosad shvatio o životu (bla bla) neka klinka ne može da razume. I gde je tu razumevanje, zapravo?
Ovde neki lik kaže da od svoje malecke devojke dobija razumevanje... Po svemu sudeći, reklo bi se da je onda on malo zaostao u razvoju (nemam nameru da vređam).
Svima su poznate priče da muškarci "kasnije sazrevaju", da li to opravdava pedofiliju?
Ne bi mi bilo svejedno kada bi me startovao neki "čika", ustvari, verovatno bih ga oterala u tri... Ali, kažu da je ljubav čudo, kada se blesav čovek zaljubi, mogu da opravdam te veze.
Ono što ne razumem je - kako neko može da insistira da devojka bude toliko mlađa od njega? Ali, dobro, svaka krpa nađe zakrpu.

Pa gde je granica pedofilije?
Kako mozete pobrkati pojam pedofilije i vezati je za maloletnicu od 16-17 godina?
Niko nece reci da maloletnice imaju neko zivotno iskustvo, niti da uvek ispravno gledaju na zivot - ali zaboga, da li su bas SVE glupe i tupe? Tesko je poreci da neka devojka sa 28 godina ima iste polede na zivot kao ona od 17, ali dozvolite, i ta od 17 godina nije debilna. Osim toga, devojke sa 20-tak godina, razmislite kada opljunete maloletnice, pa niste ni vi tako daleko, drage starije dame, ja sumnjam da ste vi bile tupe u vasim neznijim godinama... i sta se sada desilo da ste tako gorke?
Sumnjam da ce bilo koja zadovoljna devojka (zena) dati onako ruzan i uopsten komentar o maloletnicama uopste (i one su to bile - verovatno ne glupe).
Muskarci - e necu sada ja da upadnem u generalizaciju... samo pogledajte nebuloze ovde napisane i to od onih nesigurnih koji bi mladje pa do onih isto tako nesigurnih macho-tipova koji ce sve sto je mladje od 20g nazvati tupavim stvorenjima.
A ima li neko bar jednu lepu rec (osim sisa koje ne vise :?)?

Aman, devojko, da ne citiram samu sebe, pre tvog posta napisah da sam ne tako davno i ja bila maloletnica. Neko je pomenuo tu reč i sada ispade da pljujemo maloletnice. Pedofilija je, po meni, (znam da po definiciji nije) svaka veza muškarca i devojke mlađe od njega nekih 15-20 godina, i više (i obrnuto). To je nakazno i nema nikakve veze sa tupošću maloletnica već sa misaonim, psihičkim, ako hoćete, razlikama između to dvoje ljudi (pored očiglednih, fizičkih).
Ne kažem da su stariji ljudi pametniji, mi se samo menjamo, neminovno, da li je to nabolje ili nagore, ko zna?
Gadi mi se pomisao da neko svoje bore, svoje istrošene ruke, celulit, strije (staračke pege :shock: ) smatra manje ružnim od tuđih. To su ovi sto, kao, u devojčicama (dečacima :shock: )pronalaze veliko blago i misle DA ONI ZASLUŽUJU NJIHOVE GODINE.
Opet napominjem da jedino istinska ljubav može opravdati takve situacije, ali pod uslovom da je OBOSTRANA.

maliPrinc:
kučka:
:O:
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???

Zato što su tu glavni bez imalo truda. Sa pravom ženom, e to je već nešto drugo :D

Velika istina!

Naravno, a ima i ona narodna: Ko sa decom leže budi se upiškan :D

kučka:
:O:
imam 22 godine i vecina mojih vrsnjaka fura sa klinkama 14-15-16 godina...

u cemu je fora, zasto se muskarci primaju na devojcice???

Zato što su tu glavni bez imalo truda. Sa pravom ženom, e to je već nešto drugo :D

Zato što su tu glavni bez imalo truda jer su klinke glupe.ALI BAS SVE.Njih mozes da ubedis u bilo sta. One su u stanju dupe da daju da bi ih drugarice videle sa starijim tipom.

Mislim da za zaglupljivanje devojčica veliki deo krivice dele "romantična" industrija, časopisi za žensku populaciju, tzv ženski filmovi i serije, moda, sadomazohistička muzika i patrijarhalna hijerarhija. Devojke tako zatrovane kreću u RL u kom ne važe pravila iz ljubavnih romana i španskih serija u kojima muškarci detaljno i naglas analiziraju svoja osećanja a o iskoriščavanju i razočarenjima retko kad ima reči.
To je veliki bedak i tu se ne može učiniti mnogo toga.

apotekarka:
Mislim da za zaglupljivanje devojčica veliki deo krivice dele "romantična" industrija, časopisi za žensku populaciju, tzv ženski filmovi i serije, moda, sadomazohistička muzika i patrijarhalna hijerarhija. Devojke tako zatrovane kreću u RL u kom ne važe pravila iz ljubavnih romana i španskih serija u kojima muškarci detaljno i naglas analiziraju svoja osećanja a o iskoriščavanju i razočarenjima retko kad ima reči.
To je veliki bedak i tu se ne može učiniti mnogo toga.

auuuu al ste to lepo rekli gospodjo ni ja nebi bolje :lol: 8) :lol: 8)

Jeli bre,
Kako to da niko na zapisa JEDRO MESO, I USKI P.......
Jedre grudi, elastične , pa još i ekspresno skače bradavica, gladak stomačić, podignuto dupence,vatra bez vreline.
A oni koji traže intelektualne prednosti mladih u odnosu na starije , jedino što mi pada napamet je optimizam i realno veća sposobnost za zaljubljivanje, nerezervisanost....

Tuzni_patak:
Jeli bre,
Kako to da niko na zapisa JEDRO MESO, I USKI P.......
Jedre grudi, elastične , pa još i ekspresno skače bradavica, gladak stomačić, podignuto dupence,vatra bez vreline.
A oni koji traže intelektualne prednosti mladih u odnosu na starije , jedino što mi pada napamet je optimizam i realno veća sposobnost za zaljubljivanje, nerezervisanost....

mladje devojke su mnogo romanticnije.lakse se prepustaju.

ali za pravu ljubav trebaju godine.

Snezna_kraljica:
Tako je u svim domovima, ako bas hoces da znas, ovaj nije nista poseban, a i necu reci koji je , poznajem dosta devojaka odande .
Uostalom, i pre 20-ak godina su mladici voleli da se muvaju po tim mestima... Trebalo bi da znate tako nesto

Ma daj, ko te je to nalagao? Uopste nije tacno da se po domovima devojke satiru od krcanja, bar ne po ucenickim. To su urbane legende koje moze da prica samo neko ko u domu nikad nije ziveo, ili neki napaljeni domac koji bi da te impresionira kako je opako iskusan zahvaljujuci zivotu u domu. Daleko bilo da toga nema, ali sigurno ne u meri u kojoj ti ovde pokusavas da prikazes.

Back