just men
Ističe se
- Poruka
- 2.212
Pitala bih zašto žene trpe da ih "muškarci" tuku ili maltretiraju na bilo koji način...?
Trpe one koje su nesigurne u sebe ili što misle da nemaju kud....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitala bih zašto žene trpe da ih "muškarci" tuku ili maltretiraju na bilo koji način...?
Oni što tuku žene su praistorijski ljudi...tako se nekad radilo motkom o glavu i vuci u svoju pećinu...
Inače pravi muškarac nikad neće udariti ženu a kamo li tući...
P.S.Nije zanimljivo tući slabije od sebe....FIZIČKI
Jadan si ti muskarac ako zenu ne mozes argumentima ubediti u nesto...
Poklopi je recima, ako mozes; da si fizicki jaci, to se podrazumeva... vecinom!...
Ja za svojih trijsdve nijednom ne odalamih slabiji pol... a rasprava bese miliJon...
Ako je tema bila slobodno je zakljucajte...
Dakle sve vise srecem 'baje' koje se hvale po Krstarici da biju svoje zene... Sad da li je to samo kurcenje po internetu ili istina necu da zalazim...Zelim da znam sta oni misle da postizu takvim hvalisanjem?! Mislim tuci zenu koja je ocigledno slabija, sta to porucuje?! Da li ti tipovi nekad odu na utakmicu medju 100ak huligana naoruzanih metalnim sipkama pa da provere i tu da li su autoritet ili sta vec ili to samo cine na zenama?!
Zato što nemaju m..a da se tuku sa muškarcima...
Zasto neko mora da se tuce sa nekim?
Desavalo mi se i da mene one ubede...
Cim rasprava stigne do momenta kad pozelis da udaris zensko, znaci da je ona tebe nadjacala pre toga... i vec si izgubio...![]()
Zašto se petlovi tuku?
Ima jedna interesantna stvar u prethodnim postovima. Svi muskarci ispadose maltene p.ederi (za sebe znam da to nisam) jer niko ne podrzava bilo kakvo nasilje, a kod devojcica je problem samo kad decaci tuku njih (devojcice) - sve ostalo je OK!
Ko-ko-ko-da!
Ni životinje se ne tuku bez razloga - egzistencijalnog!
Bravo!!!Muśkarac(nazovimo ga tako)bije svoju żenu jer hoce da bude (mozda)dominantan,zeli da je podredi sebi i tada je u svojim oćima velik i oseca će se bolji i vredniji.Ona mora biti poslusna i nema pravo glasa...
Żene biju mali,jadni,slabi i iskompleksirani muskarci,oni koji nemaju osećaj vlastite vrednosti...
Nije mi jasno odakle ti takvo mišljenje...
Nije lepo vredjati ostale članove.ako misliš da je neko ***** zato što ne tuče žene,to je tvoje mišljenje,ženu ili nekog vidno slabijeg od sebe nisam nikad udario ali takve kao ti "macho mene", jesam...e sad, dali sam tukao ili bio tučen to je nebitno,kako kad...![]()
Tuku se. Zbog sexa sa kokoskama. Nazalost![]()
Muśkarac(nazovimo ga tako)bije svoju żenu jer hoce da bude (mozda)dominantan,zeli da je podredi sebi i tada je u svojim oćima velik i oseca će se bolji i vredniji.Ona mora biti poslusna i nema pravo glasa...
Żene biju mali,jadni,slabi i iskompleksirani muskarci,oni koji nemaju osećaj vlastite vrednosti...
OK!Kad sam rekao svi muskarci, tu sam svrstao i sebe, ocigledno nisi pratio na casu!
Zar to nije pitanje opstanka?![]()
Kokoski ili petlova?Naravno da je pitanje opstanka, ali zasto kokoske dozvoljavaju tako nesto? Zasto ne kazu, e ovaj petao bi meni odgovarao i sad cu samo sa njim da se sexam?
Al sledece jutro neki drugi petao zakukurice u njenom krevetu...i do kakvog onda zakljucka dolazimo? Sve se svodi na sex. Nemam ja nista protiv sexa, da se razumemo, ali se onda ne treba cuditi reakcijama raznih petlova.
Ima u ovoj basni necega!