Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.733
ja mislim da ovi sto caprkaju nepoznate novotarije nemaju nikakav sex
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pitanju je klasičan oblik mazohizma, mazohista uživa dok posmatra kako ga ovaj drugi ponižava dok mu yebe devojku ili ženu, i kako to radi bolje od njega. Ono što pali te ljude je baš to poniženje, spuštanje na nivo seksualno nesposobnijeg muškarca koji je prinudjen da gleda dok drugi preuzima stvari u svoje ruke.
Lično mi nije privlačno ni najmanje (ni iz pozicije cuck-a ni iz pozicije bulla) ali ako neko voli, samo napred.
Da, saglasan sa sa tim, samo sto je u mom delu teksta termin "rogonja" upotrebljen kao prevod reci cuckold. Zapravo, cak i u savremenom engleskom jeziku se ne upotrebljava vise kao oznaka za prevarenog muskarca. Preporucujem urbani recnik za konsultaciju, tamo sam pronasao takvo znacenje.Takav muškarac nije rogonja.
Uz čiju dozvolu se žena oprašuje sa strane !
Rogonja je prevareni muškarac.
Kada se žena ili devojka pribada sa strane, a on o tome nema pojma.
Dok pola grada zna.
A, on se iščuđava zašto se oni smeju dok on prolazi...!?
Svako neka radi ono sto voli, dokle god je bez prisile, i pedofilije.
Zbog kojih stvari i ko od njih troje ide pod mac? Muz, zena ili dobrovoljac? Cak i ako je uz saglasnost i ucesce svih?Ja sam staromodan. Zbog takvih stvari se kod mene ide pod mač.
U pitanju je klasičan oblik mazohizma, mazohista uživa dok posmatra kako ga ovaj drugi ponižava dok mu yebe devojku ili ženu, i kako to radi bolje od njega. Ono što pali te ljude je baš to poniženje, spuštanje na nivo seksualno nesposobnijeg muškarca koji je prinudjen da gleda dok drugi preuzima stvari u svoje ruke.
Lično mi nije privlačno ni najmanje (ni iz pozicije cuck-a ni iz pozicije bulla) ali ako neko voli, samo napred.
Molim link do studije, izvora ili argumenta o povezanosti prikrivenih homoseksualnih aspiracija sa odobravanjem ovakvog zivotnog stila.
Oni, koji odobravaju takve postupke stalnih partnerki su latentni homoseksualci...!
Svako neka radi ono sto voli, dokle god je bez prisile, i pedofilije.
Takav muškarac nije rogonja.
Uz čiju dozvolu se žena oprašuje sa strane !
Rogonja je prevareni muškarac.
Kada se žena ili devojka pribada sa strane, a on o tome nema pojma.
Dok pola grada zna.
A, on se iščuđava zašto se oni smeju dok on prolazi...!?
Što je tu čudno? U pitanju je voajerizam. Hoću reći.....Koja je razlika između swinganja, trojca sa M i cuckold priče? U sva tri slučaja žena ti je sa drugim.
Kako netko reče sharing is caring. Tko voli nek izvoli.
E sad, čovjek se rodi i trebao bi biti spreman uživati u sexu sa 1 osobom a ne da gleda dok mu partnerica uživa sa drugim. Osobno mislim da se sve te veze raspadnu. Ili moraju biti ultra jake da izdrže takvo nešto.
Ne znam.
Ne bukvalno pod mač, već figurativno. Dakle, ne podržavam takve devijantne nagone.
Hvala za iskren i pristojno srocen stav.
- - - - - - - - - -
Ok, sad je jasnije, hvala.
Što je tu čudno? U pitanju je voajerizam. Hoću reći.....Koja je razlika između swinganja, trojca sa M i cuckold priče? U sva tri slučaja žena ti je sa drugim.
Kako netko reče sharing is caring. Tko voli nek izvoli.
E sad, čovjek se rodi i trebao bi biti spreman uživati u sexu sa 1 osobom a ne da gleda dok mu partnerica uživa sa drugim. Osobno mislim da se sve te veze raspadnu. Ili moraju biti ultra jake da izdrže takvo nešto.
Ne znam.
Pa ja sam i skontao da su wife sharing i cuckolding jedno isto.
Iskreno mislim da su te rogonje osobe koje ne mogu zadovoljiti svoju dragu. Onako imati hate sex. Što će mi frajer ako nakon mene ne može normalno disati? Taj stav.
Da ju rogonja može kresat da joj glava bude potpuno prazna da ostane samo užitak ne bi pomislio na takvo nešto. Naravno niti ona.
Ovako oboje ne zadovoljni. Pa ajmo uteći trećem. I kako to završava? Živjeli su skupa sretno do kraja života? Ne.
Mislim da je Tolstoj rekao: Sve sretne obitelji su iste. Svaka nesretna obitelj ima svoju priču.
Samo treba raditi stvari koje su pametne, provjerene i koje svi rade. Zašto se upuštati u takvo nešto?
Također postavlja se pitanje voli li taj rogonja svoju dragu? Ako je to njena ideja voli li ona njega?
Wife sharing je puno rašireniji i od swinganja i od cuckold parova. Trojaca je koliko ti Bog hoće. Zoološki vrt.
Pa ima razlike. U svingeraju i on tvoju zenu i ti njegovu. Sto bi rekao Bole - tante za kukuriku. A u ovom cuckoldingu samo on tvoju.
Ja bih inace bio najgori cuckold ili kako se vec kaze, ikada posto bih bio zahvalan crnji sto radi moj posao. Ionako kapiram da ti zena dosadi posle mesec dana pa neka mu ako je njemu zanimljiva. Samo ja bih mogao za to vreme da gledam utakmicu a cisto radi ugodjaja bih povremeno mogao da dobacim nesto u fazonu "ju zeno, kuku meni... ala je dobar majstor, bolji je od mene, ju zeno sta mi uradi... idi Djurdjevicu u krasni... ih kako te dobro krese, bolji je od mene, jao meni al sam jadan..." Cisto malo zarad atmnosfere.

Pa ima razlike. U svingeraju i on tvoju zenu i ti njegovu. Sto bi rekao Bole - tante za kukuriku. A u ovom cuckoldingu samo on tvoju.
Ja bih inace bio najgori cuckold ili kako se vec kaze, ikada posto bih bio zahvalan crnji sto radi moj posao. Ionako kapiram da ti zena dosadi posle mesec dana pa neka mu ako je njemu zanimljiva. Samo ja bih mogao za to vreme da gledam utakmicu a cisto radi ugodjaja bih povremeno mogao da dobacim nesto u fazonu "ju zeno, kuku meni... ala je dobar majstor, bolji je od mene, ju zeno sta mi uradi... idi Djurdjevicu u krasni... ih kako te dobro krese, bolji je od mene, jao meni al sam jadan..." Cisto malo zarad atmnosfere.
Pa ja sam i skontao da su wife sharing i cuckolding jedno isto.
- - - - - - - - - -
![]()
Antropološki gledano-gdje to ide kada znamo da su obitelji jezgre društva?
Ima elemenata i za ovakvo razmisljanje, ali nisu u saglasju sa primerima iz celokupne istorije civilizacija. Ovakvo ii slicna forma ponasanja je zabelezeno i u Starom Egiptu, Staroj Grckoj, Rimu....da ne govorim o hordama cak, za koje verujem da je jos cesce bilo.Izmijenio sam gornju poruku malo pa pročitaj. Zbog takvog stava su trojke raširenije. Ali princip je isti sve su ostalo nijanse.
- - - - - - - - - -
Uocio sam.
Samo je pitanje jesi li za grupni ili ne. Mnogi maštaju malo ih se usudi. Volio bih vidjeti istraživanje koliko se tih veza održalo.
I kakav je background tih ljudi. Svjetonazor, kultura, odgoj, odrastanje, običaji...
Da proširimo temu. Ja sam bio razmišljao da se radi o uroti protiv obitelji. Da se smanji broj ljudi na zemlji. Pa je zato ušlo u mainstream. Mislim samo može uvjeriti u drugačije istraživanje da su ti parovi ostali zajedno skupa u velikom broju.
Antropoloski gledano-ide u potpuno nepoznatom pravcu, u nesklad sa drustveno prihvacenim normama ponasanja, barem po mom misljenju. Medjutim, primeri iz istorije ljudske civilizacije su mnogobrojni za ovakvo ponasane, tokom svih razdoblja, sto znaci da se ne radi samo o pojavi koju je savremeno drustvo iznedrilo.
Verujem da se ovakvim aktivnostima odaju parovi koji su se vec potpuno ostvarili kao supruznici, roditelji, profesionalci, koji su sve svoje antropoloske i socijalne "zadatke" realizovali i potpuno zadovoljili svoj motiv za asamoaktuelizacijom, a kojima je ostalo da uzivaju u zivotu koliko jos mogu. Verovatno da je dugogodisnja monotonija iznedrila osecaj potebe za promenom, novim uzbudjenjima, istrazivanjem necega "na ivici zabranjenog". Verujem da se radi o zajednickim sklonostima oba bracna partnera, gde je iskrenost u iskazivanju zelja i delovanju u njihovom ostvarenju pravilo.
Licno, postujem svaciji sud ili afinitet koji je drugaciji od mog, dok god ga ponasanjem ne namece meni kao vrednost. Bilo ubedjivanjem ili propagiranjem (poput parada ili akcija da je "Gej okej"). Neka ljudi rade sta god zele iza zatvorenih vrata, ali neka mene ne ubedjuju u ispravnost svojih odluka ako ja ne negiram njihovo ponasanje i neka moju porodicu ostave meni na vaspitanje.
Ima elemenata i za ovakvo razmisljanje, ali nisu u saglasju sa primerima iz celokupne istorije civilizacija. Ovakvo ii slicna forma ponasanja je zabelezeno i u Starom Egiptu, Staroj Grckoj, Rimu....da ne govorim o hordama cak, za koje verujem da je jos cesce bilo.
Po mnogim teorijama pojedinac se ovim redosljedom mora ostvariti da bi bio sretan:
-egzistencijalno
-društveno
-samoostvarnje
Po tome možemo zaključiti da su te rogonje, swingeri i ini-zlatna mladež i bogatašići koji imaju novaca i sretan i ispunjen život.
Pa da su se i ostvarili na svim poljima.
To potvrđuje moju tezu da oni ne znaju koliko je život težak pa si traže dodatni adrenalin i uzbuđenje.
Razmaženost. I bijeg od problema i života.
- - - - - - - - - -
Netočno za horde. Gdje su dokazi za Egipat? Grčka je bila drugačija. Imao si ženu. Eventualno ljubavnicu. A mogao si i dječaka imati. Filozofija tipa da tek možeš postati ševac kad tebe stariji muški ...jel.
Tako da je to ne istina što ti pišeš.
Primeri iz raznih kultura, iako se postavlja pitanje motiva takvog cinjenja u odnosu na ideju ove teme
http://www.lynnbrownwriter.com/blog-history/2013/07/11/native-american-wife-sharing/
http://www.scmp.com/news/asia/article/1048903/brothers-sharing-wife-aids-survival-nepalese-villages
http://www.johnchaple.co.uk/wifeswap.html
evo izvora za Staru Grcku, konkretno za Lakedemonas, oblast cija je centralna administrativna jedinica bila grad Sparta.
http://www.womenintheancientworld.com/spartanwomen.htm
A evo i jednog interesantnog slucaja iz klinicke prakse psihologa
https://www.psychologytoday.com/blo.../why-would-you-do-watch-your-wife-another-man
U poslednje vreme, cesto se susrecem sa pojavom cuckoldinga /bukvalni prevod-rogonja/ i koliko sam shvatio, radi se o sklonosti bracnih partnera da, uz pristanak i ucesce supruga ("cuckold"), zena ("hotwife") seksualno opsti sa drugim muskarcem ("bull"). Postoji citava pseudo-kultura takvog ponasanja, sa vec definisanim pravilima ponasanja i prihvacenim normama. Slicno je swingeraju, ali sa znatnim razlikama. Licno, u tome nalazim i poneceg stimulativnog, ali sam daleko od bilo kakvog razmatranja da se upustim u takve poduhvate.
Želeo bih da podelite svoje misljenje ili iskustva o opisanoj pojavi, ali da diskusija bude kulturna i na nacin da se ne vredjaju drugi ucesnici i ne koriste primitivni nacini izrazavanja. Takodje, izbegavajte svaki oblik rasne ili verske diskriminacije ili vredjanja ljudi koji su drugacije seksualne orjentacije od vasih.
Administratore i moderatore foruma pozivam da sankcionisu nekorektno ponasanje.
Radi prikupljanja dodatnih saznanja o osnovnm pojmovima u ovom "kulturoloskom fenomenu", nudim sledece linkove:
http://www.apa.org/monitor/2011/10/cuckoldry.aspx
http://study.com/academy/lesson/cuckoldry-in-much-ado-about-nothing.html
http://www.radixjournal.com/journal/2015/7/27/the-cuckening
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=cuckold
Pročitaj
Robina Lane Fox, The Classical World: An Epic History from Homer to Hadrian. Niti Grčka niti Rim nisu poznavali wife sharing kakvog danas poznajemo.
Horde također. Eventualno Inuiti ma da to nisam istraživao i vjerujem da je urbana legenda. Ako nađeš podatke za Egipat bio bih ti zahvalan.
Inače kao što je vidljivo na ovoj temi mislim da ženama cuckold nije privlačan.
Jel bi ti želio da te partnerica gleda sa drugom? Ja ne bih. Tako i njima. Sex je u biti precjenjen. Kad odrasteš shvatiš da postoje druge stvari u životu koje su bitne.
Još nešto. Biološki gledano grupni sex nije fiziološka potreba. To je više obijest.
Видим, добар си момак.
a gdje nestade autorbas bio zanimljiv za citanje
![]()
dok god su svi srecni radite sta vam volja.
nadam se da ćeš se nakako vratiti na ovu temu (dobiti mail ili šta već) jer bih jako voleo da porazgovaram sa tobom o ovome. Mene 'muči' isti fetiš, a kažem muči, jer se radi o nečemu što smatram za jako negativno i pogrešno. imam već svojih 1001 teoriju zbog čega sam do ovog fetiša došao, a nešto ću na tu temu i napisati.O, pa hvala!Tu sam, nego nisam imao pristup internetu.
nadam se da će se još ljudi uključiti u ovu temu, pa da ćemo je oživeti pet godina kasnije!Mislim da razumem coveka sto je postavio temu.Rekao bih da smo vrlo slicni...Ja isto mastam da ucestvujem u trojci sa svojom suprugom...Pale me razne varijante i razne kombinacije...Jedna od tih je i CUCKOLD. Stim da ne bih voleo da budem nemi posmatrac.U pocetku da ali bi im se kasnije pridruzio ako bih izdrzao uzbudjenje da u medju vremenu ne svrsim od hot scena izmedju njih.Ovo je moja stara masta.Novina je to da sam saznao da moja zena masta da ima sex sa starijim muskarcem.Predlozio sam joj da to ostvarimo.Za sadda samo mastamo o tome,da li ce ona imati hrabrosti da to uradi - videcemo...Ona ima 38god a pali je sex sa nekim od 55god.Za sada u nasoj masti ,mi odlazimo kod tog coveka,pijemo malo vise pica a onda ona meni vezuje oci..Ja samo pijuckam,pusim cigarete i po zvukovima nagadjam sta se desava.znam da bi ona volela da mu izvede striptiz dok on sedi u fotelji i verovatno se pali,pocinje da masturbira itd...A da,ona zeli da muskarac dobro izgleda,da ima dobru alatku,da je perverzan i da perverzno izgleda...Mislim da zeli da bude dominantan nad njom,malo grub i bezobrazan...Pristao sam na vezane oci ali definitivno cu viriti jer mene uzbudjuje da je vidim kako se nesebicno daje drugom muskarcu-to mi je perverzno...Nekako cu po zvukovima uskladiti da skinem povez kada ona bude oralno zadovoljavala tog muskarca! Ta scena me uzasno pali.Tada bih prisao i poceo da je ljubim dok ona drugome pruza oral-pa nastavi oral,pa se ljubimo -pa oral i tako..Isto zelim da je oralno zadovoljavam dok je taj drugi u njoj.Misli da i nju to pali...Priznao sam da bih je ljubio kada taj muskarac ejakulira u njena usta.Ne koliko to nju pali ali vidim da hoce da deli poljubac samnom kada mi sisa palac zamisljajuci verovatno drugi penis u ustima....
Zasto me se ovo pali?Hmmmm..Pali me da je vidim sa drugim kako uziva,pali me da zajedno u tome uzivamo.ima tu doza te slatke ljubomore koja me pali itd...Tako da razumem ovog coveka...
Tako da, pošto bih imao sa tuđom ženom seks, dok on gleda (ako ona to traži, što bi mi godilo jer bi značilo da me jako poštuje, iako ne nužno da me poštuje i više od svog muža), onda bi istu tu tuđu suprugu pustio da, kad je ja povedem na eto kao neko ljetovanje kratko, ima sa nekim drugim predamnom seks, ali samo da bi vidio je li istina da voli te stvari koje dok ima seks sa mnom izgleda da voli - znači jednom i nikad više.
A ako ona uživa ne u njemu (on joj je posve nebitan, puki je izvršilac), već u TEBI, gledajući tebe kako je gledaš i baš zbog toga doživi vrhunsku nasladu? Zar nije to viši nivo erotskog?
Postane kukold jer je mazohista, pali ga da bude ponižen dok gleda kako mu neko drugi jebe ribu i radi joj ono što on ne može ili ne sme jer nije dovoljno muško
a di je postavljac teme, vidim zanimljivo pisao![]()