Ja sam imao iskustva za cuckoldom ali u ulozi bull-a. Dakle ja sam bio za zenama dok su muzevi posmatrali.
Mogu reci da sam sasvim slucajno dosao na tu ideju jer mi je bila jako uzbudljiva, Objasnicu kako ja gledam na to a i pokusacu da objasnim za te parove.
Prvo da kazem da nisam neko ko inace menja cesto parnere ili neko ko na vezu i ljubav gleda povrsno.
Ali uvek mi je seks i sve u vezi seksa bilo jako uzbudljivo i sve ono sto je drugacije mi je bilo kao neko zabranjeno voce.
I tako sam dosao na ideju na budem bull. Preko nekih foruma, oglasa i sajtova sam dolazio do parova. Naravno posto zivimo u Srbiji to je jedan normalan na 50.
Parovi s kojima sam bio, a nije ih bilo mnogo, su u vecini bili obrazovani, porodicni, ljudi koji se vole i koji su dugo zajedno. Ljudi s kojima mogu da vodim intektualni razgovor na bilo koju temu. Ljudi koji su jako prijatni, koji vode racuna o sebi, svom izgledu i zdravlju, radni i uspesni i otvorenih pogleda na zivot.
Uglavnom do njihove zelje dolazi spontano tokom seksa pravljenjem nekih scenarija... dugo se o tome prica, i jednog dana odluce da probaju.
Parovi koji su dugo u vezi postaju kao brat i sestra i kako su mi objasnili to mi je jako uzbudljivo i posle toga im se seksualni zivot mnogo popravi.
Na neki nacin se budi njena ugasena seksualnost a uzbudljivo je da sa neznancem ima sex, gde cemo ona i ja obostrano uzivati a on posmatrati ili se samozadovoljavati za to vreme.
Nema komplikacije sa emocijama, sve je diskretno i s obostranim postovanjem i uvazavanjem, cak postajemo i prijatelji.
Ona uziva zbog promene, uziva sto je neko nov zeli, pogotovo ako je bull obdaren i potentan, a on uziva sto ona uziva i sto mu od "sestre" postaje ponovo eroticna, sekusalna i nova osoba. A nju njegovo uzivanje u tome jos dodatno uzbudjuje. I to je na neki nacin istrazivanje sekusalnosti bez posledica.
A meni je to jako uzbudljivo jer dobijam zenu koja me zeli, koja uziva i koja mi se prepusta, koja mi svoje uzivanje i uzbudjenje prenosi i gde obostrano uzivamo u cistom seksu bez posledica a samo to saznanje da smo se samo zato nasli dodatno uzbudjuje.
Nekome je to uvod za swing, jer zena ne dozvoljava muzu da je "vara" ali kad prodje ovo iskustvo onda drugacije gleda na sve to... kad kazem swing ne mislim na neke promiskuitetne osobe ili klubove, vec prosto da dodje ro razmene partnera, i recimo jedan par s kojima sam bio je 2 godine sa drugim parom odrzavao tu vezu...vidjali se jednom u 2 nedelje...
Tako da ja sasvim otvoreno gledam na to, al mislim da je ljubav najbitnija i da je najjaca i da ovo spada samo u neka instrazivanja svoje seksualnosti i da ne vidim u tome nista lose niti nesto nemoralno. Niko nikoga ne laze, niko nikoga ne povreduje, u sustini ljudi su srecniji, nasmejaniji i ljubav im se na taj nacin samo ucvrscuje.