Zašto muškarac postane cuckold?

sori, ja ne volim da uvijam u oblande i da prodajem finoću

- - - - - - - - - -

jedno je ljubomora i nabijanje rogova, a drugo je da gledaš da ti neko kundači ženu...kum, najbolji drug, neko kome si platio za to, ko god već...
naopako moj brale
misim dobro, možda njoj odgovara...u nekim slučajevima to može da održava vezu, misim što i ne bi, kad ne mora da se krije :lol:

Pa eto vidiš da ipak kapiraš šta me tu privlači. Kažeš jedno je ljubomora i nabijanje rogova a drugo da gledaš. U smislu - recimo jel tebe pali kad te žena - devojka pravi ljubomornim, i nabija ti rogove sa drugim tipovima? Ne moraš da gledaš, ali recimo pravi te ljubomornim, flertuje pred tobom itd, ili znaš da ti nabija rogove sa komšijom, drugom, kumom kim već. To te ipak privlači, tj razumeš šta je tu seksi i privlačno?

Pa eto vidiš da ipak kapiraš šta me tu privlači. Kažeš jedno je ljubomora i nabijanje rogova a drugo da gledaš. U smislu - recimo jel tebe pali kad te žena - devojka pravi ljubomornim, i nabija ti rogove sa drugim tipovima? Ne moraš da gledaš, ali recimo pravi te ljubomornim, flertuje pred tobom itd, ili znaš da ti nabija rogove sa komšijom, drugom, kumom kim već. To te ipak privlači, tj razumeš šta je tu seksi i privlačno?

Ne razumem sta je tu seksi a jos manje sta je u tome privlacno da mi spusta vrednost.
Kad bih imao poriv da od sebe napravim budalu i manjeg muskarca nego sto jesam, jednostavno bih otisao u neku teretanu i izazvao bildera na fajt:malav:

A ako ona uživa ne u njemu (on joj je posve nebitan, puki je izvršilac), već u TEBI, gledajući tebe kako je gledaš i baš zbog toga doživi vrhunsku nasladu? Zar nije to viši nivo erotskog?

Jeste. To je baš seksi. Mene to jako pali, no i usto vreme, prirodno je da muškarci štite i čuvaju svoje devojke tj da ne dozvoljavaju drugima da sa njima imaju odnos. Ipak, recimo, mene bi jako puno ložilo da moja devojka ima seks sa drugim tipom i gleda me dok drkam dok je **** taj tip. Kapriam da bi mnoge mogle da pronadju satisfakciju, kao što kažeš, seksualnu privlačnost u tome da je taj drugi dečko - čisto igračka za zabavu vas dvoje, i moguće je da svingeri imaju takav pogled, ne znam. Meni bi to zapravo smetalo, no ložilo bi me što mi smeta.

Postane kukold jer je mazohista, pali ga da bude ponižen dok gleda kako mu neko drugi jebe ribu i radi joj ono što on ne može ili ne sme jer nije dovoljno muško

Istina. Mada mene ne pali da joj radi ono što ja ne mogu - tj pali me i to - poniženje - ali me pali i promiskuitet devojke. Prosto njena želja da bude sa drugima, i na neki način pokvarenost, jer krši neki društveni dogovor koji imamo ( i vara me zapravo zar ne? )

a di je postavljac teme, vidim zanimljivo pisao :ceka:

Zdravo, dok se on ne pojavi nazad, (nadam se da će se pojaviti), mogu ja da pomognem. Pitaj me šta te zanima, voleo bih da nastavimo ovu diskusiju!

CUCKOLDING : DEEP SENSE OF WRONGNESS OF MONOGAMY

Ok, hoću da produbim temu, tako što bih vam ponudio svoj pogled na stvari.

- - - - - - - - - -

Mora da je neka devijacija u pitanju.

Ne znam.

Zastranjenje nije nikad lepo. Odati se sitnim zadovoljstvima nije lep osecaj. Ne uzdize coveka.

Pa evo ne znam.

Ja sam imao iskustva za cuckoldom ali u ulozi bull-a. Dakle ja sam bio za zenama dok su muzevi posmatrali.

Mogu reci da sam sasvim slucajno dosao na tu ideju jer mi je bila jako uzbudljiva, Objasnicu kako ja gledam na to a i pokusacu da objasnim za te parove.

Prvo da kazem da nisam neko ko inace menja cesto parnere ili neko ko na vezu i ljubav gleda povrsno.
Ali uvek mi je seks i sve u vezi seksa bilo jako uzbudljivo i sve ono sto je drugacije mi je bilo kao neko zabranjeno voce.

I tako sam dosao na ideju na budem bull. Preko nekih foruma, oglasa i sajtova sam dolazio do parova. Naravno posto zivimo u Srbiji to je jedan normalan na 50.

Parovi s kojima sam bio, a nije ih bilo mnogo, su u vecini bili obrazovani, porodicni, ljudi koji se vole i koji su dugo zajedno. Ljudi s kojima mogu da vodim intektualni razgovor na bilo koju temu. Ljudi koji su jako prijatni, koji vode racuna o sebi, svom izgledu i zdravlju, radni i uspesni i otvorenih pogleda na zivot.

Uglavnom do njihove zelje dolazi spontano tokom seksa pravljenjem nekih scenarija... dugo se o tome prica, i jednog dana odluce da probaju.
Parovi koji su dugo u vezi postaju kao brat i sestra i kako su mi objasnili to mi je jako uzbudljivo i posle toga im se seksualni zivot mnogo popravi.
Na neki nacin se budi njena ugasena seksualnost a uzbudljivo je da sa neznancem ima sex, gde cemo ona i ja obostrano uzivati a on posmatrati ili se samozadovoljavati za to vreme.
Nema komplikacije sa emocijama, sve je diskretno i s obostranim postovanjem i uvazavanjem, cak postajemo i prijatelji.
Ona uziva zbog promene, uziva sto je neko nov zeli, pogotovo ako je bull obdaren i potentan, a on uziva sto ona uziva i sto mu od "sestre" postaje ponovo eroticna, sekusalna i nova osoba. A nju njegovo uzivanje u tome jos dodatno uzbudjuje. I to je na neki nacin istrazivanje sekusalnosti bez posledica.

A meni je to jako uzbudljivo jer dobijam zenu koja me zeli, koja uziva i koja mi se prepusta, koja mi svoje uzivanje i uzbudjenje prenosi i gde obostrano uzivamo u cistom seksu bez posledica a samo to saznanje da smo se samo zato nasli dodatno uzbudjuje.

Nekome je to uvod za swing, jer zena ne dozvoljava muzu da je "vara" ali kad prodje ovo iskustvo onda drugacije gleda na sve to... kad kazem swing ne mislim na neke promiskuitetne osobe ili klubove, vec prosto da dodje ro razmene partnera, i recimo jedan par s kojima sam bio je 2 godine sa drugim parom odrzavao tu vezu...vidjali se jednom u 2 nedelje...

Tako da ja sasvim otvoreno gledam na to, al mislim da je ljubav najbitnija i da je najjaca i da ovo spada samo u neka instrazivanja svoje seksualnosti i da ne vidim u tome nista lose niti nesto nemoralno. Niko nikoga ne laze, niko nikoga ne povreduje, u sustini ljudi su srecniji, nasmejaniji i ljubav im se na taj nacin samo ucvrscuje.

Оптерећује га чињеница да је његова и због тога губи мир. Ксд зна да је туђа или било чија друга скида идговорност о евонтуалној бризи за везу и и осећа се слободније и опуштеније.
Практично, људи умисле да је ен њихива и то их толико оптерећује, да то ни један човек не може носити.
Решење: она е туђа и кај приче.
Реално решење би било да знаш да је она Божија ( као и ти и тако би решио целу мистерију и жвота свога поирио се са небом и земљом и сам са собом и женом), дакле, она је ту да кува, легла, рађа, гаји децу, и да је је* еш, и живи опуштено и у миру и не оптерећуј се ничим. Наравно, кад човеку жена се пидвче, (ја сам твоја, ти си моја..) то му диже страст сујете, и не може да ужива ни у еој ни у себи ни у војој слободи, каи ни у сексу, сим на тај мазохистички начин. Јачи могу, они једно причају, али друго мисле, да би себи мало подигли форму, сли и то се скуством учи. Остајте у миру, радујте се. Бог благосливио.

Back