ЗАШТО МРЗИМ КОМУНИЗАМ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
30.287
Има више разлога

Прво припадам аристократији. Ројалиста ројалистца .. дуга линија ... Достојанствено Поносно ... Ни близу охоломе и гордоме ....

Племенито .... Па тар да разлике не буде .... Зар имају сви баш иста права да , са тапијом , не гледају са висина ...

Природно је да орлови соколови орлице и соколице над гугуткама и голубовима владају ... канџама .. сурово изгледа ... али то је натура ...

Ко то руши природни поредак? Са којим правом ? Комунисти .... парола .. сви смо исти ... Не

Зато мрзим Комунизам

Друго припадам либералима ..... Трудим се .... радим ... Ноћима смишљам апарате ... хардвер .... софтвер.. Истражујем .... Узмем кредит уложим... Од розбине позајмим

Не нисам никада праварио/ла пословнога партнера/ку .... Идеје нисам крао/ла .. јефтиније плаћао/ла но/него продао/ла ... Подвалио/ла шкарт бофл .... истекао рок трајања

робу у промет пуштао/ла

договарао/ла се нисам са ќонкуренцијом' ... Никада .... Увек достојанствено изнесем ..плиме осеке цунамије окена тржишта .. Па како тржишт епроцени .....

Колико плати ....

Зар да било .... шта ико ... коме се ћефне ..како оно кажу ... пожели да се оствари .... може да да направи и боље наго моје руке и мој ум ...

Зар да дозволим да на таквоме нивоу технолошке снаге буду да нико не мора да ме наследи ... Па за кога радим ? ПА они хоће

моју породицу наследство да узму ?

Ко то хоће да ослободи .. . Комунисти ... Комунизам ... како одвратан реч ... какви одвратни људи

Треће клер ми ј е у крви .. будисти ...шаманисти ...следбеници реформатора ( плурал ) јудеизма ( хришћани .... правоверни ) , јуде , тотемисти ......

Да укину комплекс кривице .. ниже вредности .. Укину 'мистерију' нечега 'вишега' .. чији сам преставник/ца. тумач/итељка на овом материјалном нивоу ....

јер нико до мене нема приступа духовноме

Нема више да ми раде у поседима .. све морам сам/а .. што је најгоре дали ми машине па и могу сам/а .... Коме да нарежујем ?!

Ко да предамном стрепи као што се правим да стрепим пред овим оним олтаром ....

Па зар да будемо у стварности и пре преласка на онај свет јединство .. да будемо толерантни ....

Ко то хоће ... Комунизам ..... Огавно ... Творац хоће .. Зар хоће неки рај пре онога раја кад кажем да је рај

....лепо пише у књизи заповести да све чему тежи моја ... религија нема везе са тим

наказним Комунизмом

Poslednja izmena:
Nije važno uredjenje jer u svakom imaš nepotizam i korupciju.
Što je sistem centralizovaniji nepotizam i korupcija su brutalniji.

Glavna fora je - IZBACITI NOVAC U SVAKOJ MOGUĆOJ FORMI IZ UPOTREBE! :deda:
Praksa je pokazala da neko ko radi najteže poslove nikad ne može da zaradi kao neko ko ne voli da radi.
To se tobož pravda nekakvim intelektom koji se naplaćuje.
Taj intelekt je u službi korupcije i preĉesto nemoralan.
Dakle to nije ono znanje koje treba nagraditi.

Dok ne izbacimo novac i ostavimo ga autorima možeš da mrziš i svoju babu što siromašna nastavila familiju.
Ajd zdravo i ko te uz put...

- - - - - - - - - -

A i prijebalo se ženi, šta ćeš mu sad... Tako je to...

Nije važno uredjenje jer u svakom imaš nepotizam i korupciju.
Što je sistem centralizovaniji nepotizam i korupcija su brutalniji.

Glavna fora je - IZBACITI NOVAC U SVAKOJ MOGUĆOJ FORMI IZ UPOTREBE! :deda:
Praksa je pokazala da neko ko radi najteže poslove nikad ne može da zaradi kao neko ko ne voli da radi.
To se tobož pravda nekakvim intelektom koji se naplaćuje.
Taj intelekt je u službi korupcije i preĉesto nemoralan.
Dakle to nije ono znanje koje treba nagraditi.

Dok ne izbacimo novac i ostavimo ga autorima možeš da mrziš i svoju babu što siromašna nastavila familiju.
Ajd zdravo i ko te uz put...

- - - - - - - - - -

A i prijebalo se ženi, šta ćeš mu sad... Tako je to...

Да буде јасно...
Скица , уводни пост, је написана као одсјај мултиперсонал дисрдорованих шизофрених свести ... Сажетак, дестилат .. скупљен на многобројним темама од многобројних аватара ... ликова и ликуша ....

ahahaha komunističko ludilo ahahaha,puna su im usta poštenja i pravde a najveći lopovi i zločinci u istoriji su bili upravo komunisti kada su se dočepali vlasti
ahahahaha,pa da li ste normalni,ljudi više ne padaju na te komunističke ogavne laži

Јесте... Лажни комунисти су лагали па ће сада ројалисти клерикалци и леибералисти да лажу, односно имају оправдање да лажу .. опет .....

Верујте у либералне ројалистичке лажи .... поново

Зато је и подпуно (не)логично да су се 2012' на власт
те вратили исти људи који су били 1990'те
да спроводе исти програм личнога богаћења ,
тврдећи да су различити од оних у првој декади 20'ога века...
трврдећи да су различити и од самих себе из '90'их

вратимо сада 'Племство' ...
које је 1918'те урадило шта је урадило јер ...
обећава племство .:
'неће више радити што је радило'

'племство'... потомци трговаца свињама и шљивама ..... оце-брат-кумо убице ....

...

п.с.

На аватару није француски булдог већ Елли

Poslednja izmena:
Да буде јасно...
Скица , уводни пост, је написана као одсјај мултиперсонал дисрдорованих шизофрених свести ... Сажетак, дестилат .. скупљен на многобројним темама од многобројних аватара ... ликова и ликуша ....

Ali pare nisu ni namenjene sirotinji.
Sirotinji je samo dat privid da može da stekne pare
Medjutim kao što znamo, sirotinja trećinu da na stan, ostalo na odeću i hranu.
Znači radi za džabe.

Autori novca sve vreme drže svoj proizvod kod sebe i tvrde da su moćni i šire uticaj.
Njima novac nije važan jer znaju da od njega nema fajde dok se prevarom ne zameni za konkretno.
Kakav rudnik, izvor vode...

Има више разлога

Прво припадам аристократији. Ројалиста ројалистца .. дуга линија ... Достојанствено Поносно ... Ни близу охоломе и гордоме ....

Племенито .... Па тар да разлике не буде .... Зар имају сви баш иста права да , са тапијом , не гледају са висина ...

Природно је да орлови соколови орлице и соколице над гугуткама и голубовима владају ... канџама .. сурово изгледа ... али то је натура ...

Ко то руши природни поредак? Са којим правом ? Комунисти .... парола .. сви смо исти ... Не

Зато мрзим Комунизам

Друго припадам либералима ..... Трудим се .... радим ... Ноћима смишљам апарате ... хардвер .... софтвер.. Истражујем .... Узмем кредит уложим... Од розбине позајмим

Не нисам никада праварио/ла пословнога партнера/ку .... Идеје нисам крао/ла .. јефтиније плаћао/ла но/него продао/ла ... Подвалио/ла шкарт бофл .... истекао рок трајања

робу у промет пуштао/ла

договарао/ла се нисам са ќонкуренцијом' ... Никада .... Увек достојанствено изнесем ..плиме осеке цунамије окена тржишта .. Па како тржишт епроцени .....

Колико плати ....

Зар да било .... шта ико ... коме се ћефне ..како оно кажу ... пожели да се оствари .... може да да направи и боље наго моје руке и мој ум ...

Зар да дозволим да на таквоме нивоу технолошке снаге буду да нико не мора да ме наследи ... Па за кога радим ? ПА они хоће

моју породицу наследство да узму ?

Ко то хоће да ослободи .. . Комунисти ... Комунизам ... како одвратан реч ... какви одвратни људи

Треће клер ми ј е у крви .. будисти ...шаманисти ...следбеници реформатора ( плурал ) јудеизма ( хришћани .... правоверни ) , јуде , тотемисти ......

Да укину комплекс кривице .. ниже вредности .. Укину 'мистерију' нечега 'вишега' .. чији сам преставник/ца. тумач/итељка на овом материјалном нивоу ....

јер нико до мене нема приступа духовноме

Нема више да ми раде у поседима .. све морам сам/а .. што је најгоре дали ми машине па и могу сам/а .... Коме да нарежујем ?!

Ко да предамном стрепи као што се правим да стрепим пред овим оним олтаром ....

Па зар да будемо у стварности и пре преласка на онај свет јединство .. да будемо толерантни ....

Ко то хоће ... Комунизам ..... Огавно ... Творац хоће .. Зар хоће неки рај пре онога раја кад кажем да је рај

....лепо пише у књизи заповести да све чему тежи моја ... религија нема везе са тим

наказним Комунизмом

Mrziš komunizam zato što potičeš iz takve sredine. Za srblje je to Standardno pubertetsko shvatanje društvenih pojava.

....i odaziva se na ime tito :per:

Француски булдога да ...
Кучка са автара се не одазива јер је угинула.
Иначе била је слепа и непокретна и газда је снимао спотове да би средства давао у добротворне сврхе за незбринуте и напуштене љубимце и животиње
Баш комунистички

Da ponovimo još jednom, komunizam nije nigde postojao, svuda se stiglo samo do socijalizma, inače bi svi bili obradovani blagodetima takvog sistema, bla, bla, bla...

У праву си.. Сви су обрадовани постојећим ројалистчким клерикалским и либералистичким системима .. и веселе се доласку комунизма преко

ројализма клерикализма либерализма ... До извора четири путића ....

- - - - - - - - - -

E, to je cela poenta priče o komunizmu, odnosno titoizmu na ovim prostorima. Zajebimo teoriju, u njoj sve zvuči sjajno, nego da pogledamo gde nas je dovela praksa...

У праву си ... До чега је довела пракса ројализма клерикализма либерализма ....мрзитеља комунизма ?

У праву си.. Сви су обрадовани постојећим ројалистчким клерикалским и либералистичким системима .. и веселе се доласку комунизма преко

Nakon silnih komunističkih zločina,lopovluka i pljački,samo retardirane budale bez mozga se raduju povratku istog....
..........a da i lopovi,zločinci i nepismeni ološ

Poslednja izmena:

Ako je nešto loše, ne znači da je druga opcija dobra. Mi smo imali prilike da isprobamo sve opcije, i iskreno, više mi se sviđa ona gde koliko radim, toliko i zaradim, nego druga gde mi neki klošar koji u životu ništa nije radio određuje gde ću da radim, koliko i kakvu platu ću da primam za to.

У праву си ... До чега је довела пракса ројализма клерикализма либерализма ....мрзитеља комунизма ?

Opet, ako je nešto drugo loše, nećemo zaboraviti ono prethodno koje je bilo još lošije.

- - - - - - - - - -

Мислим да има појма него се негде прави фина куца а негде је џукела ... Како кад му дође.

Pojmovi su tu, zovu se nacionalizacija, Goli otok, diktatura, jednopartijski sistem, sistematsko gušenje drugačijeg mišljenja i svakovrsno ograničavanje slobode pojedinca.

Ako je nešto loše, ne znači da je druga opcija dobra. Mi smo imali prilike da isprobamo sve opcije, i iskreno, više mi se sviđa ona gde koliko radim, toliko i zaradim, nego druga gde mi neki klošar koji u životu ništa nije radio određuje gde ću da radim, koliko i kakvu platu ću da primam za to.

У праву си ... Ако су лопови узурпирали социјализам и понашали се у суштини

клерикално ројалистички и либерално ... не значи да јби Комунизам био лош.

Нормално да ти се свиђа где си .. свако би метро ... превоз .. машину кој аради ... међутим .... како и зашто имаш такво радно

и животно лично место ... мислиш да је ИСКЉУЧИВО до и од твога рада .. Што није тачно ... Није ни са 'валидацијом на тржишту' ни јер си у 'доброј монархији'

Када пада киша или сија сунце .... Ти си у пустиљи или вододерини не зависи од ројалисте либералисте клерикалца а ни до тебе .... Односно јесте до тебе ...

Ти бираш па се преселиш на место које теби више одговара да би постигао оно што неможеш да промениш где ти не дају или просто неможеш да промениш

- - - - - - - - - -

Opet, ako je nešto drugo loše, nećemo zaboraviti ono prethodno koje je bilo još lošije.

- - - - - - - - - -

Pojmovi su tu, zovu se nacionalizacija, Goli otok, diktatura, jednopartijski sistem, sistematsko gušenje drugačijeg mišljenja i svakovrsno ograničavanje slobode pojedinca.

Лошије је било надничаима и надничаркама у капитализму ројализму клерикализму и то исто нећемо заборавити ... чак и данас им је лошије јер првобитна акумулација ... како је лепо Маркс објаснио

траје .. односно почетни 'скок'капитал мора да наплати некоме ....

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Вијетнам Камбожа Гвантанамо Ирак Иран Чиле Куба Вебцуела Панма Авганистан .. Србиј а..... Не само појединца већ терорисање милиона

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back