ЗАШТО МРЗИМ КОМУНИЗАМ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У праву си ... Ако су лопови узурпирали социјализам и понашали се у суштини

клерикално ројалистички и либерално ... не значи да јби Комунизам био лош.

Нормално да ти се свиђа где си .. свако би метро ... превоз .. машину кој аради ... међутим .... како и зашто имаш такво радно

и животно лично место ... мислиш да је ИСКЉУЧИВО до и од твога рада .. Што није тачно ... Није ни са 'валидацијом на тржишту' ни јер си у 'доброј монархији'

Када пада киша или сија сунце .... Ти си у пустиљи или вододерини не зависи од ројалисте либералисте клерикалца а ни до тебе .... Односно јесте до тебе ...

Ти бираш па се преселиш на место које теби више одговара да би постигао оно што неможеш да промениш где ти не дају или просто неможеш да промениш

E pa vidiš, sloboda izbora znači upravo to, da mogu da menjam mesta dokle god ne postignem ono što želim. A sloboda pojedinca znači da se ja najebem mrtve majke još živom Titu, dok jedino što on može da učini po tom pitanju je da me tuži sudu zbog uvrede.

- - - - - - - - - -

Вијетнам Камбожа Гвантанамо Ирак Иран Чиле Куба Вебцуела Панма Авганистан .. Србиј а..... Не само појединца већ терорисање милиона

O Srbiji sam i pričao, svi navedeni pojmovi se odnose na nju. A zamah svetskog imperijalizma me slabo zanima kad me ovde koči domaći komunizam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back