Dobro Abell, a što ljudi piju koka-kolu, jedu slatko, nose raznobojno prstenje ili čačkaju nos?
Pa vole to, uživaju u tome i šta oćeš više
mogu li bez toga? naravno, nije im neophodno da prežive
ali ebemu mater, nismo životinje pa da samo gledamo kako da preživimo
Mogu da ti kazem da sam zavistan od koka kole i pepsija. Cim ozednim prvo sto mi padne na pamet jeste hladna kola koja se sipa u casu i pesnusa. Majke mi mile,kao na jebenoj reklami.
Pre sam isao i u sred noci u grad (2 km od moje kuce) da bi kupio da popijem. Znam mnoge ljude sto piju po par flasa dnevno,jedan cak drzi kolu pored kreveta nocu ako se probudi da popije.
nije trava kriva, ortak gaji ebene paukove u kući, čak je jednom dao ime.. Milorad ili Milojko... tako nešto
a gotovo da sam siguran da sam ga video kako mu krišom baca mušice u paučinu- hrani jebbenu karakondžulu !!
Ne želim da spominjem leto kad otvori prozor pa sve žive vrste letećih buba ulete.. a nekad i mrtve
To i ja radim,hranio sam jednog pauka sa svim komarcima/muvama sto su me mucile preko leta. Samo ih malo udarim lopaticom da ih osamutim,otkinem jedno krilce da ne mogu da beze i bacim u mrezu.

Fora je u tome sto pauk nece da jede mrtve insekte,samo zive.
- Sta dobiju od toga sto se drogiraju...??? Iskakanje iz svoje koze
- Odakle im zelja za tim....??? Slabost..nesigurnost..vaspitanje
- Kako mogu da uticem na osobu koja meni znaci a u takvom je drustvu...??? Skloni se od nje
nisi u pravu.
1.zabavno je,kul si u drustvu
2.prijatan osecaj,a mahom je radoznalost
3.ako su lake droge ili povremeno uzima onda ok,ali ako su vec neke teze onda zajebi tu pricu.
....ako se možeš zaustaviti i ne probati opet! A kobne posljedice itekako postoje, kod redovnih korisnika..
Ja sam probao i mislim da je zesce sranje. Nista specijalno. I ne vuce me da probam opet.
msm nije to bas sve onako kako matorci kazu,jer su oni neobavesteni i nisu ni probali. Od tezih droga hoces da postanes zavistan veoma brzo,ali od laksih ide teze.
Poenta je da je ok travariti nekad,ne stalno i svaki dan,ali da ne treba ici preko toga. Doduse voleo bi da probam kokain.